עבור לתוכן

כונס אוויר

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז חדש של קופיוקייס ובדלת של המארז יש חור של מאוור גשפתחתי ראיתי שיש גם קוסנס אוויר מפקסטיק אבל מה הקונס אוויר בכלל לא מעל המעבדככה שאין טעם בחור איך אני יכין קונס אוויר זויתי שיגיע מחור אל מעל המעבד.

עריכה: זה כונס אוויר ולא קונס אוויר. הוא לא נותן קנס אלא מכניס אוויר ;)

פורסם

כל הקטע זה להצמיד אותו למעבד, ואז השאיבה של המאורר על המעבד תשאב אוויר מבחוץ

זה לא הכי עובד, כי השאיבה צריכה להיות חזקה מאוד, מה שרוב המאוררי סטוק לא עושים..

אני הייתי ממליץ להוציא את הפסטיק ולחבר שם מאורר, הרבה יותר מועיל.

אתה יכול לקנות שרוול כזה, אבל גמיש שמתכוונן לאן שאתה רוצה. נדמה לי שפנדה מכרו פעם שווה לבדוק אם עדיין מוכרים (של חברת סאן בים).

פורסם

יש לי מארז חדש של קופיוקייס ובדלת של המארז יש חור של מאוור גשפתחתי ראיתי שיש גם קוסנס אוויר מפקסטיק אבל מה הקונס אוויר בכלל לא מעל המעבדככה שאין טעם בחור איך אני יכין קונס אוויר זויתי שיגיע מחור אל מעל המעבד.

זה רק אני או שלא הבנתי על מה הוא מדבר?!?!? :nixweiss:

פורסם

יש לי מארז חדש של קומפיוקייס ובדלת של המארז יש חור של מאורר, שפתחתי ראיתי שיש שם כונס אוויר מפלסטיק (שרוול), אבל מה, הכונס אוויר בכלל לא מעל המעבד, ככה שאין טעם בחור (בשרוול) איך אני אכין כונס אוויר זויתי שיגיע מהחור אל המעבד.

(מובן? ;D).

פורסם

*כונס

בכל מקרה, תבדוק אם אתה יכול לפרק את הכונס, ולהרכיב בינו לבין דלת המארז מאוורר - וז יהיה הפתרון הכי טוב.

עכשיו, אמרת שהכונס לא יושב בדיוק מול המעבד - אז מול מה הוא כן יושב?

במחשב של אחי ראיתי שגם יש כונס, אבל הוא מתרחב כזה - מתחיל בחור 80 סטנדרטי (מה שצמוד לדלת) ומגיע לקוטר של 120 או יותר - ככה שגם אם החור לא היה בדיוק מול המעבד, הכונס עדיין היה מכסה אותו.

תמונות יעזרו...

פורסם

חח

מה לא ברור

זה תעלה מהדלת ::)

כעיקרון- חבל על הכסף - מה הבעיה לקחת צינור עב קוטר להלביש אותו שם?

זה גם לא בעיה להשיג

בכל מקרה - זה טוב למעבד!

פורסם

*כונס

בכל מקרה, תבדוק אם אתה יכול לפרק את הכונס, ולהרכיב בינו לבין דלת המארז מאוורר - וז יהיה הפתרון הכי טוב.

עכשיו, אמרת שהכונס לא יושב בדיוק מול המעבד - אז מול מה הוא כן יושב?

במחשב של אחי ראיתי שגם יש כונס, אבל הוא מתרחב כזה - מתחיל בחור 80 סטנדרטי (מה שצמוד לדלת) ומגיע לקוטר של 120 או יותר - ככה שגם אם החור לא היה בדיוק מול המעבד, הכונס עדיין היה מכסה אותו.

תמונות יעזרו...

קונס אוויר!

הגריל מאוד קטן, הוא קונס אותו באוויר ;D

פורסם

חח

מה לא ברור

זה תעלה מהדלת  ::)

מה-אתה-אומר... :kopfpatsch:

התכוונתי לשאול אם גם אצלו הכונס מתרחב, ואם הוא בכלל לא קרוב למעבד או שדווקא כן, ואז כדאי אולי להשתמש בכונס בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים