עבור לתוכן

USER של הווינדוס נמחק בעקבות הפסקת חשמל - יש פתרון?

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה היתה אצלינו הפסקת חשמל והיום כשהדלקתי את המחשב, ה-USER שלי עם כל מה שהיה בשולחן העבודה וכל המסמכים והמועדפים, פשוט נמחק.

האם יש דרך לשחזר את הקבצים האלה?

אודה לכם אם תעזרו לי.

פורסם

פחות סביר להניח שהמשתמש נמחק, יותר סביר שהפרופיל פשוט נפגם בגלל ש-Windows לא הספיק לשמור את המידע שלו ולכן נוצר לך אחד חדש.

תן קצת יותר פרטים כדי שיהיה אפשר לעזור לך:

באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

איך ביצעת עכשיו כניסה ל-Windows? (האם הוצג לך חלון בחירת משתמש / הקשת שם משתמש וסיסמה / נכנסת אוטומטית מבלי לבחור משתמש / נכנסת עם משתמש אחר שהיה מוגדר)

עקרונית, במערכות ההפעלה Win2000 \ XP, פרופילי המשתמש וכל ההגדרות שלהם נשמרים תחת C:\Documents and settings, כך שאם תחפש שם, סביר להניח שתמצא את רוב החומר שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת הפעלה windows xp sp2. המערכת נותת לי הודעת שגיאה שהיא אינה יכולה למצוא את פרופיל המשתמש שלי.

גם כאשר עשיתי חיפוש בתיקיית Documents and settings, לא מצאתי שם את המשתמש שלי.

ה-windows יצר לי משתמש אחר בעקבות כך שהוא לא מצא את הפרופיל שלי.

האם קיימת איזושהיא דרך לשחזר?

פורסם

יכול להיות שמערכת הקבצים שלך היא FAT? מאוד קשה לי להאמין שתיקיה שלמה נמחקה בגלל כיבוי פתאומי של המחשב. בדרך כלל רק הקובץ USER.DAT נפגע.

יכול להיות ששינית מתישהו את שם המשתמש שלך? יכול להיות ששדרגת מערכת הפעלה מ-9X או NT4? אולי פשוט עבדת עם Administrator?

נסה אולי לעשות חיפוש לשם של קובץ שאתה בטוח שהיה ב-My Documents שלך או על הדסקטופ שלך, אולי כך תמצא איפה בדיוק התיקיה של הפרופיל.

פורסם
  • מחבר

מערכת ההפעלה שלי היא fat32. עשיתי חיפוש לקבצים ולא מצאתי. וזו אכן תיקיה שלמה שנמחקה. לא שדרגתי ולא עבדתי עם אדמינסטרטור וכמובן לא שיניתי את שם המשתמש.

פורסם

במקרה כזה, הייתי מתחיל להשתמש בתוכנות שחזור קבצים. הכי טובה ל-FAT (אבל לא מסתדרת עם עברית) היא GetDataBack for FAT. אחרי R-Studio המעולה. ובכל מקרה הייתי מציע לך לעשות את כל העבודה מדיסק אחר, ולא מההתקנה הקיימת של ה-Windows, כי ככל שאתה עובד יותר עם הדיסק הזה, הסיכוי שלך לשחזר ממנו קבצים קטן.

פורסם
  • מחבר

o.k. תודה לך אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים