עבור לתוכן

באיזה נוזל מומלץ להשתמש במערכת קירור מים ?????

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחר שהצלחתי להשיג את כל החלקים למערכת קירור מים שאני בונה (מערכת חיצונית)

חסר לי רק נוזל מתאים, חיפוש בפורום לא הביא לי תוצאות ברורות (אנשים עשו מזה קוקטיילים  :smile1:).

תודה.

פורסם

נוזל קירור כמו של רכב שמכיל מים מזוקקים יחד עם חומר קירור שנקרא antifreeze נמכר באייס קנה ובנה או הום סנטר.

זה טוב בשבילי :beerchug:

פורסם

אלכוהול ETHANOL) 15% )+ מים מזוקקים - מספיק טוב בשבילי.

פורסם
  • מחבר

מבדיקה בפורום הבנתי ששימוש בשמים מזוקקים לא מומלץ.

נחכה לעוד תגובות.

פורסם

מבדיקה בפורום הבנתי ששימוש בשמים מזוקקים לא מומלץ.

נחכה לעוד תגובות.

??? - מאיפה זה צץ....- מים מזוקקים הכי טוב...אל תעיז להשתמש במים רגילים. (חבל על המערכת).

במידה וחלק מהמערכת שלה בנויה אלומיניום (רדיאטור, בלוק וכולי) - רצוי להשתמש בנוזל קירור של רכב או כל חומר אנטי קורסבי אחר.

במידה והמערכת מכילה רק חלקים מנחושת ללא אלומיניום - אז ניתן להשתמש במים מזוקקים + ETHANOL ללא תוספות.

פורסם
  • מחבר

הבלוק מנחושת אבל הארדיאטור מאלומניום(הצינורות)

פורסם

אז לך על נוזל קירור של רכב....ע"מ לוודא שהבלוק לא יאכל ע"י תוספת האלומיניום למערכת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

פורסם

תשמע בפנדה יש משהוא תבדוק שם אבל אתה יכול להסתפק במים של רדיאטור למכוניות

פורסם

אני ממליץ לקנות נוזלי קירור למערכות מים, המחירים הם יחסית זולים ולא יקרים מאוד ואתה מקבל נוזל שמחטא ומונע פטריות כורוזיה והוא יעיל בספיגת החום והפגתו.

פורסם
  • מחבר

אז לך על נוזל קירור של רכב....ע"מ לוודא שהבלוק לא יאכל ע"י תוספת האלומיניום למערכת.

זה מה שאני יעשה  8)

פורסם

אני ממליץ לקנות נוזלי קירור למערכות מים, המחירים הם יחסית זולים ולא יקרים מאוד ואתה מקבל נוזל שמחטא ומונע פטריות כורוזיה והוא יעיל בספיגת החום והפגתו.

Holy Water... :smile1:

פורסם

המחירים הם יחסית זולים??? - סתם קריעה במחיר.

תוספת WATER WETTER למשל - במקרה הטוב תיצבע לך את המערכת בוורוד! :lol:

במיקרה הרע - יוצרת מישקעים לאחר תגובה עם הצנרת (תלוי בסוג הצנרת).

פורסם
  • מחבר
תוספת WATER WETTER למשל - במקרה הטוב תיצבע לך את המערכת בוורוד!

לא הבנתי מזה, אפשר לקבל הסבר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים