פורסם 2005 באפריל 420 שנים שלום לאחר שהצלחתי להשיג את כל החלקים למערכת קירור מים שאני בונה (מערכת חיצונית) חסר לי רק נוזל מתאים, חיפוש בפורום לא הביא לי תוצאות ברורות (אנשים עשו מזה קוקטיילים ). תודה.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים נוזל קירור כמו של רכב שמכיל מים מזוקקים יחד עם חומר קירור שנקרא antifreeze נמכר באייס קנה ובנה או הום סנטר. זה טוב בשבילי
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מבדיקה בפורום הבנתי ששימוש בשמים מזוקקים לא מומלץ.נחכה לעוד תגובות.??? - מאיפה זה צץ....- מים מזוקקים הכי טוב...אל תעיז להשתמש במים רגילים. (חבל על המערכת).במידה וחלק מהמערכת שלה בנויה אלומיניום (רדיאטור, בלוק וכולי) - רצוי להשתמש בנוזל קירור של רכב או כל חומר אנטי קורסבי אחר.במידה והמערכת מכילה רק חלקים מנחושת ללא אלומיניום - אז ניתן להשתמש במים מזוקקים + ETHANOL ללא תוספות.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אז לך על נוזל קירור של רכב....ע"מ לוודא שהבלוק לא יאכל ע"י תוספת האלומיניום למערכת.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני ממליץ לקנות נוזלי קירור למערכות מים, המחירים הם יחסית זולים ולא יקרים מאוד ואתה מקבל נוזל שמחטא ומונע פטריות כורוזיה והוא יעיל בספיגת החום והפגתו.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר אז לך על נוזל קירור של רכב....ע"מ לוודא שהבלוק לא יאכל ע"י תוספת האלומיניום למערכת.זה מה שאני יעשה 8)
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני ממליץ לקנות נוזלי קירור למערכות מים, המחירים הם יחסית זולים ולא יקרים מאוד ואתה מקבל נוזל שמחטא ומונע פטריות כורוזיה והוא יעיל בספיגת החום והפגתו. Holy Water...
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני ממליץ לקנות נוזלי קירור למערכות מים, המחירים הם יחסית זולים ולא יקרים מאוד ואתה מקבל נוזל שמחטא ומונע פטריות כורוזיה והוא יעיל בספיגת החום והפגתו. המחירים הם יחסית זולים??? - סתם קריעה במחיר. תוספת WATER WETTER למשל - במקרה הטוב תיצבע לך את המערכת בוורוד! במיקרה הרע - יוצרת מישקעים לאחר תגובה עם הצנרת (תלוי בסוג הצנרת).
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר תוספת WATER WETTER למשל - במקרה הטוב תיצבע לך את המערכת בוורוד! לא הבנתי מזה, אפשר לקבל הסבר?!
פורסם 2005 באפריל 520 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1343&products_id=9205 אין מה להסביר - החומר נתפס לצנרת PVC ונותן צבע וורוד... אם אתה מעוניין ב BARBIE MOD - אז אולי זה יתאים לך. :lol: נ.ב. - החומר גם בעל ריח דגים :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.