עבור לתוכן

מתחיל בכל עניין ה-OC וצריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה:

מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz

לוח אם-Asus CUV4X

256מגה של SDRAM

nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך...

אז עשיתי ככה..

הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual

ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0

וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : :o ;D ;D

אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמובן שבמידה שזה יחזיק אני יקנה קירור מתאים והכל..(עכשיו אני עם קירור הסטוק)

אהה עוד שאלה קטנה לפי מה שהבנתי מעבדי אינטל הם נעולים מבחינת אוברקלוק אז איך אני הצלחתי לעלות מגהרצים..למרות שזה לא ממש עוזר אבל עדיף כיף. ואם אני יתקקע ולא יצליח לעלות לוינדוס אני צריך לחזסור אחורה פשוט או לעלות את המתח?או שזה מסוכן בקרור רגיל?

אהה ודרך עגב עשיתי גם אוברקלוק קטנטן לכרטיס מסך שלי דרך האפשרויות בדריור פעם זה היה ככה:

core clock frequency על 120 וmemory clock freqency על 166

ועכשיו זה

core clock frequency על 150 ווmemory clock freqency על 196 האם אני יכול לעלות עוד?בלי לדאוג?

ושאלה די כללית בישביל הכרטיס מסך והמעבד עד איפה אני צריך להגיע בישביל להרגיש שינוי אפילו קטנטן במשחקים או בתוכנות או אפילו בפעולה חלקה בוינדוס?

מצטער על כל השאלות אבל זה פשוט מעניין אותי ואני רוצה להתקדם עם זה אז עם אפשר תשובות על השאלות שלי..ותודה רבה למי שיענה!

פורסם

ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0

א שהעלת ל 34.50 זה לא טוב...כי זה MHZ של הכרטיס מסך..(בלי קשר לOC בכרטיס מסך..)...

אתה צריך לנעול AGP/PCI שישאר תמיד על 33 בלי קשר לOC של המעבד..

פורסם

אין בלוח הזה אפשרות לנעול את ה-PCI/AGP.

פורסם

אין בלוח הזה אפשרות לנעול את ה-PCI/AGP.

אז באסה לו...או שיעשה OC כל כך גבוהה שזה יחזור ל33...

פורסם

מילה על המעבד שלך אוברקלוק לא ממש יורגש

פורסם

אז אין נעילה.

אז מה? לא לעשות אוברקלוק בגלל זה?

באמת אין רווח גדול באוברקלוק למחשב כזה בימינו. 800MHZ ומעלה זה פנטיום 3 ברמה טובה, שמאפשר הרצת ישומים בסיסיים בלי מאמץ מיוחד.

אם המחשב שלך יציב, אל תגע בו.

יש משהו שהוא יפעיל על 900 שהוא לא מפעיל עכשיו, ב-800?

פורסם
  • מחבר

אהה טוב איזה באסה...לא מצאתי את הקטעה של הנעילה אז בטח אין..בכל מקראה עשיתי 140 על 33 ועכשיו זה 581 מגהרץ לא שזה משנה משהוא אבל זה כבר לא יכול להרוס כלום נכון?

אהה ובקשר לכרטיס מסך עד כמה אני יכול לעלות בלי שזה יעשה בעיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים