עבור לתוכן

oc לפנטיום 3

Featured Replies

פורסם

שווה לי לעשות לו oc??

יש לי עכשיו 700 מגה הרץ אם אני יעשה אז אני ירגיש שינוי?? אם כן אז במה ??הוא יעלה את ווינדוב מהר יותר??

הקיצר אפשר איזה הסבר קטןן

פורסם

התברכת במעבד אשר נחשב בזמנו לאוברקלוקר טוב... סיכוי סביר שתוכל לבצע המהרה ל-933 מגה"צ מבלי להתקל בבעיות עם שאר התקני המחשב (מעבר לזה, צריך קצת מזל, רכיבים "נכונים" ובילוי זמן ניכר בביוס) אבל זה תלוי בערכת השבבים שמפעילה את הלוח שלך. איזה לוח אם יש לך?

פורסם

אתה מדבר על מעבד SLOT 1 ?

פורסם

אני עשיתי למעבד 733 אובר ל850

אצלי זה עבד נהדר אבל לא היה שינוי משמעותי

פורסם

dude, יש לך פנטיום 3 733MHz ולא 700MHz... יחי ההבדל הקטן! :silly:

לצערך, התברכת במעבד בעל פוטנציאל המהרה נחות. חבר שלי ראה איתו 770 ואפילו 825, אבל לא יותר מזה. מה עוד שזה היה על לוח של Asus שאפשר שינוי ה-FSB, מה שה-PC Partner שלך ככל הנראה לא מסוגל לבצע, או לבצע באופן פחות טוב (FSB Selection, Vcore bumps וכו').

פורסם
  • מחבר

אחי אז למה התברכתי אם הוא יותר גרווועע??

אז לכמה אני יוכל להגיע ??ל 750??

ועוד אמרתם לי בתחלה שאני יגיע ל 900+

פורסם

lol, רשמת בהתחלה שיש לך מעבד 700 מגה"צ. מאיפה לי לדעת שהתכוונת ל-733 מגה"צ? אין זו אשמתי שלא דייקת! וכן, הייתה כזו חיה - פנטיום 3 700 מגה"צ והיא הייתה חיית אוברקלוק... המעבד שלך הוא ההיפך מזה.

פורסם
  • מחבר

אז לא שווה לי לעשות???

פורסם

מה זה "לא שווה"?

אין לך מה להפסיד. תנסה!

לא תרגיש שיפור משמעותי כנראה, אולי בהרצת סרטים באיכות טובה (כדאי מעבד 800+).

אם אתה יכול לשנות את מהירות הלוח, תנסה לעבור ל-140 בערך, רק בשביל להרגיש טוב. ;D

פורסם
  • מחבר

אחי איך אני יכול לדעת אם אני יכול לשנות את מהירות הלוח ??ואיך אפשר לדעת מה מהירות הלוח הנוכחית??

ואם אני יעשה למעבד oc אז אני יצטרך לעשות גם לשאר החלקים oc כמו זיכרון ואם כן אז איזה חלקים אני יצטרך להם לעשות??

פורסם
  • מחבר

אחים שלי וגם אחיות שלי מצטער עלל ההקפצהה אבל אני עדיןןן מחכההה לתשובההה

פורסם

אתה צריך להיכנס לביוס, לחטט שם ולמצוא איפה משנים את מהירות הלוח (כרגע על 133)

ברגע שאתה מגביר את המהירות, גם מהירות הזיכרון תגדל וכנראה גם מהירות ה AGP.

פורסם
  • מחבר

אחי איך אתה יודע שמהירות של הלוח היא 133??ככה זה בכל הלוחות??

ועוד דבר יש לי פנטיום 3 שאין עליו חישןן של טמפ' אז אפשר להוסיף חיישן ואם כן תביאו קישור כי א ני לא מצאתתי

פורסם

פנטיום 3 מגיע בשני סוגים עיקריים: כאלה שעובדים עם מהירות לוח של 133 (667,733) וכאלה שעובדים על 100 (500, 700).

מהירות המעבד היא כפולה של מהירות הלוח.

המעבד שלך הוא מסוג 133.

עזוב אותך מחיישן טמפרטורה.

תגביר את המהירות עד למצב שהמחשב מבצע שגיאה בהרצת PRIME95, ואז תוריד אותה חזרה איזה 20 מגהרץ.

אם זה חשוב לך שהמחשב יעבוד גם בעוד שנה, אז תפסיק לשחק איתו! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים