עבור לתוכן

ממש חוצפה מה שהולך כאן,אתם רוצים להמליץ.. בסדר,אבל למה להגיע לרמה כזו

Featured Replies

פורסם

אתה לא שם לב על מה הויכוח בכלל.

אני (ועוד כמה אנשים) ביקשתי מפרט Intel וקיבלתי AMD.

חשבת שאולי לא בא לי AMD , ולכן כל הטירחה שלך הינה לשווא?

מה שכן כמו שכבר הזכירו כאן, אתה יכול לעזור לאותו פותח ת'רד ולומר לו שAMD יותר טוב בגלל 1,2,3 סיבות (מבוססות כמובן) ולשאול אותו אים הוא רוצה לקבל גם מפרט AMD.

לא להגיד לו: "AMD יותר טוב, קבל מפרט:"

לפעמים זה נראה שיש אנשים שממש נהנים להרכיב מפרט של AMD למרות שאף אחד לא ביקש את זה מהם.

תראה אנשים מנסים להסביר לפעמים למה באמת לא כדאי אינטל ,ולמה לפעמים כדאי אינטל.אני לא בעד שום חברה ,אני בעד מה שמשתלם לאותו רגע בשוק.

אתה רוצה אינטל קח אינטל מה אכפת לי.לא חסרים אנשים שלא באים להתייעץ ,ואז אחרי שהמחשב שהם קנו מאייבורי עולה בלהבות הם באים ובוכים.

וכשאנשים אומרים לי-"לא בא לי AMD ,זה רק מראה כמה הם לא מבינים וכמה הם צריכים עזרה.אני רק מייעץ אני לא מכריח אף אחד לקנות משהו שהוא לא רוצה.

הרי באתרים הרבה יותר מתקדמים מכאן החליטו מה יותר טוב למה ,לא אני וחברי הפורום האחרים.סתם לא ל80 אחוז מהמשתמשים בפורום יש AMD.

• תגובות 139
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריכת החשמל המקסימאלית של PIV3.2 בסטפינגים SL7PW, SL7PX, SL7J7, SL7KL של 3.4 תחת סטפינגים SL7PY, SL7PZ, וSL793 היא 84w.

שזה נמוך מ-, או משתווה לרוב הסטפינגים בליבות clawhammer/newcastle הwinchester זוללים הרבה פחות אבל הם גם לא מגיעים למהירויות גבוהות ככה שלא בטוח שזאת התוצאה שבאמת AMD קיוו לה, הם רצו ליבה שתקח אותם לגבול ה3.0ghz ומעבר לו וזה ממש לא מה שהם קיבלו.

שוב פעם זאת לא הנקודה, P4 הוא לא מעבד גרוע, למטרות OC בלבד ללא שום חשש הייתי לוקח אותו, אלה הם מעבדים שעוברים את גבול ה4ghz בקלות ובסטפינגים החדשים ללא שום בעיות טרמיות במיוחד. הפרסקוט A בכלל היה המעבד המשתלם ביותר שנמכר, 2.4ghz/533 שעלה 500 שקל שהגיע ל3.6ghz/800 על קירור מקורי וללא שום בעיות.

דבר ראשון איטנל לא נוהגת לפרסם את הצריכת חשמל המקסימלית של המעבדים שלהם - רק את הממוצעת , הצריכה כמקסימלית נחשבת מבחינתם למידע סודי והדרך היחידה לבדוק אותה זה בצורה ידנית - כמו שעשו במספר אתרים, כשAMD ציינו 89W הכוונה היתה הצריכה המקסימלית האפשרית למעבד 130 נ"מ מסדרת Athlon 64 - הכי קרוב שהגיע לזה זה ה ~85W של הFX55 (שנבדקה ואומתה). בכל מקרה אתה מוזמן לקרוא כאן את התוצאות של CPUHEAT :

http://www.cpuheat.wz.cz/html/Pentium4.txt

ועל ההגדרה של אינטל ושל AMD לTDP כאן :

http://www.silentpcreview.com/article169-page3.html

פורסם

hck ניסינו להסביר למה עדיף AMD

אבל תנסה אתה להסביר את אותו דבר 10 פעמים כל יום בכל מפרט

במקרה ומישהו מבקש "רק אינטל כי על AMD אפשר לעשות חביתה והם גרועים"

(וזה רוב המבקשים, הם פשוט לא כותבים למה הם רוצים אינטל)

שאלה טענות לא נכונות בעליל

אני אמור להגיד לו "בסדר AMD זה תנור חימום ביתי וגם בזה הם גרועים אתה רוצה מפרט של אינטל שעובד בטמפ' חדר ב LOAD?"

או להגיד לו שהטענה שלו לא נכונה?

לך זה קל מאוד לשפוט מבחוץ

ומתי שאני רואה שמישהו מבקש במיוחד מפרט אינטל למשחקים או וואטאבר ואני יודע ש AMD יותר טובים למטרה שלו אבל הבנאדם לא מקבל את ההסברים שלי

זה מוציא את כל החשק לעזור ולתת לבנאדם אפשרויות. ואז אני פשוט עוזב את הת'ראד הזה ולא מגיב בו יותר

ואני כמו Evman007 הולך לפי השוק

אני לא פאנבוי של אף אחד ואני לא מתחתן עם אף חברה

מי שמציע דברים יותר טובים אני איתו עד שיש דברים יותר טובים

פורסם

דבר ראשון איטנל לא נוהגת לפרסם את הצריכת חשמל המקסימלית של המעבדים שלהם - רק את הממוצעת , הצריכה כמקסימלית נחשבת מבחינתם למידע סודי והדרך היחידה לבדוק אותה זה בצורה ידנית - כמו שעשו במספר אתרים, כשAMD ציינו 89W הכוונה היתה הצריכה המקסימלית האפשרית למעבד 130 נ"מ מסדרת Athlon 64 - הכי קרוב שהגיע לזה זה ה ~85W של הFX55 (שנבדקה ואומתה). בכל מקרה אתה מוזמן לקרוא כאן את התוצאות של CPUHEAT :

http://www.cpuheat.wz.cz/html/Pentium4.txt

ועל ההגדרה של אינטל ושל AMD לTDP כאן :

http://www.silentpcreview.com/article169-page3.html

התוצאות הללו מעניינות לי תביצה, אין שמה שום הזכרה לסטפינג מלא המעבדים בעלי TDP של 115/100w לפי האתר יכולים להיות מעבדים שקיבלו רייטינג זהה מאינטל. הTDP זה לא צריכת החשמל הממוצעת זאת צריכת החשמל שאליה צריך לכוון כאשר מתכננים HS למעבד.

פורסם

אבל תנסה אתה להסביר את אותו דבר 10 פעמים כל יום בכל מפרט

במקרה ומישהו מבקש "רק אינטל כי על AMD אפשר לעשות חביתה והם גרועים"

(וזה רוב המבקשים, הם פשוט לא כותבים למה הם רוצים אינטל)

שאלה טענות לא נכונות בעליל

אני אמור להגיד לו "בסדר AMD זה תנור חימום ביתי וגם בזה הם גרועים אתה רוצה מפרט של אינטל שעובד בטמפ' חדר ב LOAD?"

או להגיד לו שהטענה שלו לא נכונה?

לך זה קל מאוד לשפוט מבחוץ

ומתי שאני רואה שמישהו מבקש במיוחד מפרט אינטל למשחקים או וואטאבר ואני יודע ש AMD יותר טובים למטרה שלו אבל הבנאדם לא מקבל את ההסברים שלי

זה מוציא את כל החשק לעזור ולתת לבנאדם אפשרויות. ואז אני פשוט עוזב את הת'ראד הזה ולא מגיב בו יותר

ואני כמו Evman007 הולך לפי השוק

אני לא פאנבוי של אף אחד ואני לא מתחתן עם אף חברה

מי שמציע דברים יותר טובים אני איתו עד שיש דברים יותר טובים

למה אתה מתווכח בכלל עם אנשים? מר X רוצה אינטל, לא רוצה לעזור לו בזה לך חפש ת'חברים שלך, מה זה משנה למה הוא רוצה אינטל? אם זה מה שיגרום לו להרגיש יותר שלם עם הקניה שלו אז שיקנה אינטל אף בן אדם לא יראה הבדל בין מערכת AMD וIntel זהות. ההבדל של ה3fps במשחק מסויים לא בדיוק הופכים מערכת מבוססת אינטל לגרועה למשחקים.

פורסם

איפה בדיוק ניסית? בת'רד הזה?

זו לא בכלל מטרת הת'רד.

באותו מקום שמישהו ביקש אינטל? גם שם לא ראיתי הסברים. מה שראיתי רק זה:

עדיף דווקא AMD במקרה הזה. מהם הדברים שאתה צריך עם המפרט - צורב, מקלדת ועכבר וכו'? והאם אתה מעוניין במחשב עם אפשרויות שידרוג עתידיות?

אחלה של הסבר :screwy:

פורסם

HCK ,רואים שאתה לא גאון הדור...

פורסם

HCK ,רואים שאתה לא גאון הדור...

ומה בדיוק הייתה מטרת התגובה שלך?

פורסם

ומה בדיוק הייתה מטרת התגובה שלך?

כי הוא נהנה כל כך להתווכח עם אנשים שרק עוזרים לאחרים ולא מעריך כלום ממה שהם תורמים לפורום...

תאמין לי שאני התחברתי לפורום בהתחלה ,וביקשתי מפרט לא היה לימושג מה יותר טוב גם אני למרות שהיה לי AMD חשבתי שרק פנטיום ,ואז קיבלתי הסברים מצויינים מאנשים חכמים שרק רוצים לעזור ,הציעו לי מפרטים הסבירו לי למה כדאי ואיפה , ותאמין לי יש לי היום מחשב שאני כל כך מרוצה ממנו ,שלא יודע אם הייתי קונה כזה מחשב בכלל אם לא הייתי מבקש עזרה בפורום הנהדר הזה ,שנהרס בגלל אנשים שמוציים לך את החשק לעזור למישהו שהיה במצבי פעם.

פורסם

אני חייב לציין שזאת הייתה התגובה העלובה ביותר שקראתי בחיים שלי.

פורסם

אני חייב לציין שזאת הייתה התגובה העלובה ביותר שקראתי בחיים שלי.

תסביר לי בבקשה מה כל כך עלוב במה שאמרתי?
פורסם

איפה בדיוק ניסית? בת'רד הזה?

זו לא בכלל מטרת הת'רד.

באותו מקום שמישהו ביקש אינטל? גם שם לא ראיתי הסברים. מה שראיתי רק זה:

אחלה של הסבר  :screwy:

ציטוט מהתגובה שלי "אבל תנסה אתה להסביר את אותו דבר 10 פעמים כל יום בכל מפרט"

באופן הגיוני נראה לך שאני מתכוון לדיון הזה?  :bash:

DOGMA

בניגוד אליך אני מנסה לעזור לאנשים לבנות מפרט כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף

מפרט AMD זהה למפרט Intel יהיה זול ממנו בכ 700 שקל לפחות (וזה רק על המעבד)

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - 925 ש"ח

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box - 1,645

תוסיף לזה הבדל במחיר בלוח אם ובזכרונות שרוב המבקשים רוצים DDR2 וקיבלת הפרשים עצומים

אז אם בנאדם יכול לקבל מערכת מקבילה לאינטל בהבדל מחירים של לפחות לפחות 700 שקל

שבהם אפשר לשדרג חצי מהמפרט אני לא ימליץ לו עליה?

פורסם

אבל אם בן אדם רוצה אינטל עם DDR2, מי אתה שתמליץ לו על AMD?

אתה לא יכול לעזור במה שהוא ביקש, אל תעזור!

פורסם

אבל אם בן אדם רוצה אינטל עם DDR2, מי אתה שתמליץ לו על AMD?

אתה לא יכול לעזור במה שהוא ביקש, אל תעזור!

ומי אתה בדיוק?עילג שלא יודע קרוא וכתוב
פורסם

תסביר לי בבקשה מה כל כך עלוב במה שאמרתי?

אולי עלובה לא בדיוק תאור מתאים, יותר כמו תגובה מפגרת מבן אדם אידיוט. HCK ביקש מפרט מבוסס אינטל, פירט שהוא רוצה X Y Z, אנשים נותנים לו מפרטי AMD ללא שום הסבר או סיבה, ומתפלאים שהוא עוד "בשיא חוצפתו" מעמיד אותם במקומם.

7נ.ב.

לראות מישהו כמוך יורד על רמת הידע של אנשים אחרים זה פשוט דבר מצחיק בעליבותו.

ציטוט מהתגובה שלי "אבל תנס

ומי אתה בדיוק?עילג שלא יודע קרוא וכתוב

ה אתה להסביר את אותו דבר 10 פעמים כל יום בכל מפרט"

באופן הגיוני נראה לך שאני מתכוון לדיון הזה?  :bash:

עם עדיין לא הבנת ההודעה מלאה בשגיאות הכתיב שלו נכתבה בציניות להערות המאוד שנונות של אחד מחברי הפורום.

DOGMA

בניגוד אליך אני מנסה לעזור לאנשים לבנות מפרט כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף

מפרט AMD זהה למפרט Intel יהיה זול ממנו בכ 700 שקל לפחות (וזה רק על המעבד)

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - 925 ש"ח

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box - 1,645

תוסיף לזה הבדל במחיר בלוח אם ובזכרונות שרוב המבקשים רוצים DDR2 וקיבלת הפרשים עצומים

אז אם בנאדם יכול לקבל מערכת מקבילה לאינטל בהבדל מחירים של לפחות לפחות 700 שקל

שבהם אפשר לשדרג חצי מהמפרט אני לא ימליץ לו עליה?

אף אחד לא ביקש ממך לעזור לו, ואני בטוח שהפורום היה נראה הרבה יותר טוב בלי אספסוף עלוב כמוך.

אין לך זכות לבוא למישהו בטענות אחרי "שעזרת" לו בזה שהוא ביקש X ואתה עשית Y, לא רוצה לעזור לא צריך, אבל לדחוף דברים בכוח שלא יועילו או יעזרו זה לא נקרא עזרה, זה נקרא ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים