עבור לתוכן

ממש חוצפה מה שהולך כאן,אתם רוצים להמליץ.. בסדר,אבל למה להגיע לרמה כזו

Featured Replies

פורסם

"איזו רמה נמוכה יש בתגובה שלך אלוהים :(" את זה הקוראים יחליטו .

הקוראים החליטו שהתגובה שלך בהחלט ברמה נמוכה.. :bash:

בא בן אדם רציני וכתב הודעה רצינית(שאתה יכול להסכים או לא להסכים איתה) ואתה בתגובה תוקף את שגיאות התחביר שלו?! ???

• תגובות 139
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
יכול להיות שהוא עובד ניקיון באינטל...

הוא לא אמר שהוא מהנדס ליטוגרפיות בכיר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........יוווווו הרגתם אותי..... ;D ;D ;D ;D ;D

כרגע הוכחתם כמה שהרמה בפורום אכן ירודה...

לא נורא, ילדודס, זה יעבור לכם שתתבגרו...

פורסם

בזה אני מסכים עם מה שאתה אומר,

למרות שמההכרות הקצרה יחסית שלי עם פורום מפרטים לא ראיתי אף דיון שכפו על משתמש את AMD למרות שאמר בפירוש שהוא רוצה אינטל

...

אז חבל שלא קראת את הת'רד הזה מהתחלה (אולי בגלל זה אתה לא שם לב ש"כופים" על משתמשים אחרים AMD):

תקרא את התגובה השלישית בת'רד:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113031.msg941822#msg941822

מה לא ברור?

ביקשתי Inetl, ביקשתי לוח אם 915/925 או 875/876 והתלבטתי בין שתי צ'יפסטים של לוחות Intel אבל קיבלתי המלצות רק לAMD.

מכיוון שאני יודע שאף אחד לא חייב לי כלום בפורום הזה (ובכל פורום אחר בעולם...) והכל בהתנדבות אז לא הגבתי שם, אבל מסתבר שאני לא היחידי אז אולי זה המקום להגיב.

פורסם

אז חבל שלא קראת את הת'רד הזה מהתחלה (אולי בגלל זה אתה לא שם לב ש"כופים" על משתמשים אחרים AMD):

מה לא ברור?

ביקשתי Inetl, ביקשתי לוח אם 915/925 או 875/876 והתלבטתי בין שתי צ'יפסטים של לוחות Intel אבל קיבלתי המלצות רק לAMD.

מכיוון שאני יודע שאף אחד לא חייב לי כלום בפורום הזה (ובכל פורום אחר בעולם...) והכל בהתנדבות אז לא הגבתי שם, אבל מסתבר שאני לא היחידי אז אולי זה המקום להגיב.

קודם כל אם באמת היית רוצה אינטל הית אומר להם בהודעה השנייה.......מה יענו בכוונה ???

הם הביאו לך AMD בהתחלה אז למרות שרשמת בהודעה הראשונה שאתה רוצה אינטל אז במקום ההודעה הזאת

ציטוט:"אכן, צריך צורב DVD + מקלדת ועכבר (אני באופן אישי מעדיף את מיקרוסופט אופטי לא אלחוטי) ללא מסך.

האים אפשר לקבל בבקשה המלצה בדגש על לוח אם טוב וזכרונות טובים?

נ.ב.

המלצה למסך "LCD 17 בתוספת של כ-1400 ש"ח למפרט הנ"ל תתקבל בברכה."

יכלת לרשום לא תודה אני רוצה אינטל ואז היית הרבה הרבה יותר ברור....!!!! :bash: :bash:

כרגע הוכחתם כמה שהרמה בפורום אכן ירודה...

לא נורא, ילדודס, זה יעבור לכם שתתבגרו...

אני לא חושב שזה שהוא התבדח בקטנה זה הוריד את הרמה........ :nono: :nono: ואני חושב שמספיק ענינו לאיש הזה והוא הבין מה אנחנו חושבים......אם זה היה באמת מעניין אותו הוא היה מגיב אז אין טעם להשאיר את תהתרד הזה פתוח...... :s07: :s07:

פורסם

מה לא ברור?

עם כל הכבוד אתה לא יכול לקחת ת'רד אחד ולהשליך אותו על הכלל

חוצמזה,אתה באתה עם ההתלבטות שלך (לכאורה) ובקשת עזרה ווייעוץ בבנית המפרט היעודי,

אני מאמין שאם הייתה אומר במפורש שאתה מתכוון לשם במפרט הזה רק אינטל הייתה מקבל אינטל

אחרי הכל המניות של AMD לא יעלו בגלל הפורום הזה ובטח שהמניות של אינטל לא ירדו בגלל הפורו הזה.

פורסם

מה לא ברור?

מה לא ברור? הפוסט שלך באותו ת'רד ש"כפו" עלייך לקנות מעבד AMD לא היה ברור , אתה מצפה שיציעו לך מעבד אינטל אבל מצד שני , אתה לא אומר את זה.

מאיפה אנשים צריכים לנחש שאתה מעוניין רק במעבדי אינטל? ואל תגיד לי שרשמת את זה בפוסט הראשון , כי בפוסט השני שאמרו לך שעדיף מעבד AMD במקרה הזה , אתה בעצם אישרת את זה:

אכן, צריך צורב DVD + מקלדת ועכבר (אני באופן אישי מעדיף את מיקרוסופט אופטי לא אלחוטי) ללא מסך.

האים אפשר לקבל בבקשה המלצה בדגש על לוח אם טוב וזכרונות טובים?

נ.ב.

המלצה למסך "LCD 17 בתוספת של כ-1400 ש"ח למפרט הנ"ל תתקבל בברכה.

אפילו שהוא הציע מעבד AMD , אתה לא אמרת לו שאתה לא מעוניין במעבדי AMD ואתה "אישרת" לו את כל ההצעה שלו.

פורסם

טוב, סליחה.

לא ידעתי שח'ברה מלומדים שמבינים בחומרת המחשב צריכים רמזים יותר גדולים מאשר :

1. הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200

2. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?)

(כאילו דההה? לא nforce VS 925....)

וחוץ מזה, אני מתאר לעצמי שלא קיבלת 100% בהבנת הנקרא אם אתה מדגיש את המילה אכן בלבד.

לא אמרתי רק אכן, אמרתי אכן, צריך צורב DVD + מקלדת ועכבר....

כלומר אישרתי שאני מעוניין בצורב DVD וכ"ו.

ובשביל שתבין יותר טוב:

לא אמרתי אכן אני רוצה AMD.

שורה תחתונה:

כל אחד ימליץ על מה שבא לו ועל מה שהוא חושב לנכון.

מי שלא מוכן לקבל את זה (עמריאל ואני ::)), שלא יקבל אבל פשוט שלא יגיב ובפעם הבאה שפשוט לא יבקש מפרט.

וזה בדיוק מה שעשיתי בת'רד ההוא: ביקשתי, לא קיבלתי מה שרציתי - סתמתי את הפה.

ואגב, תודה למי שטרח להגיב לת'רד שלי ולהרכיב לי מפרט אפילו שזה לא סיפק אותי :xyxthumbs:

פורסם

עני לו מווין אל מא הדיון בחלל ידוא שעינתך הן מאבדים גרואים ואי אמ די עחי תובים לו יחול לעיות שבעתר אזה לו יעיו עוגנים פשות עומרים את העמת שעינתל זא חרה זא לו שסונאים עת עינתל קי עם מצליכים עו משאו פשות עינתל גרואים וטמיד הן עיו גרואים

פורסם

עני לו מווין אל מא הדיון בחלל ידוא שעינתך הן מאבדים גרואים ואי אמ די עחי תובים לו יחול לעיות שבעתר אזה לו יעיו עוגנים פשות עומרים את העמת שעינתל זא חרה זא לו שסונאים עת עינתל קי עם מצליכים עו משאו פשות עינתל גרואים וטמיד הן עיו גרואים

קודם כל אני חייב לציין שהתגובות שלך באמת תורמות לרמה של הפורום

בקשר לבחור שרצה אינטל:מבין אותך, נתקלתי בהרבה ת'רדים כאלה כולל אנשים שביקשו מפרט לקידוד וידאו ואנשים "החליטו" שAMD יותר טוב

כי עוד מעט יוצאת מערכת הפעלה 64 ביט והביצועים של AMD יוכפלו (שזה מן הסתם דברים בלי שחר)

ובמקרה הספציפי שלך (מערכת לא למשחקים), היתרון היחיד שAMD מציע זה מחיר נמוך יותר, בעבודה יומיומית אין ממש הבדל בין המעבדים

(וכנ"ל למעבדים חלשים יותר) אבל לאינטל עדיין יש יתרון במולטיטסקינג

פשוט צריך להבין שהפורום פה מלא ילדים שהדברים היחידים שהם יודעים הם להגיד דברים כמו הציטוט שמעלי

ובנוסף הרבה פעמים הם אומרים דברים בלי ביסוס.

סה"כ האנשים האלה (לפחות חלקם) לא נתקלו אפילו בפרסקוט שלא לדבר על עבדו על אחד אבל זה כמו שמועה

זה עובר מאחד לאחד וכל אחד מוסיף משהו משלו ובסוף אתה שומע סיפורים כמו:שמעתי על פרסקוט שהמיס את לוח האם (שמעתי את זה פה לפני כמה ימים)

אם הם מרגישים שככה הם "מבינים" כי הם יודעים מה טוב אז שיבושם להם

אין מה להתרגש

פורסם

אני חושב שהדיבורים על שיפורים בקידוד באו מבנצ'מרק שפורסם לפני הרבה מאוד זמן שבו ראו שבחינת הקידוד של PCMARK (2004) קיבלה שיפור של 300% ב64 ביט.

פורסם
  • מחבר

שלום,

צר לי שלא החזרתי תגובה מידית אחרי שהנושא התמלא,

אני פה רק בשעות הלילה,ובקושי.

בקיצור,

מתגובה לתגובה הבנתי שיש כאן אנשים ירודים לגמרי,

ומצד שני,אנשים שפויים לגמרי (כמו צוות מנהלי הפורום).

תשמעו,אני לא יודע מה לענות.

נכון,היה לנו המון טעויות וליקויים במעבדים שיצרנו.

אז בבקשה חברי הפורום היקרים,

תפסיקו עם זה.

מי שרוצה אינטל - תתנו לו אינטל!

מי שרוצה AMD - תנו לו AMD!

ואם מישהו שואל מה הכי כדאי לביצועיו,תמליצו לו עלינו או על AMD.

עמריאל,

אינטל ישראל

פורסם

אני בטוח שהתארד שלך ישנה את כל המצב,

מזל שנרשמת להציל אותנו.

פורסם

די!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יכול עם זה יותר!

התחת שלה מסנוור אותי!!

זה כמו היפנוזה... אתה לא רוצה אבל חייב להסתכל.. ;D

בכל מקרה, הדיוק הזה לא תורם יותר מידי כי עדיין ימשיכו להמליץ על AMD למשחקים ועל INTEL לקידודים כי מה לעשות, רוב האנשים בארץ קונים מחשב בתצורת העדר. (מה שיש לו גם אני רוצה) ו"הטכנאים" מספרים סיפורים על מוצר ירוד של AMD מהתקופה של K6-1.....

רוצה דוגמא?

הנה:

http://freehost16.websamba.com/physics-Amal1/IMG_2611.jpg

אל תשאלו למה יש לי את זה בBOOKMARKS, אין לי ממש תשובה. :kopfpatsch:

אתה ממש לא יכול לבוא בטענות לאנשים באתר, כי הם מסתמכים על מבחנים שעושים אתרי חומרה בין לאומיים שממליצים בכל הזדמנות על AMD.

אולי כדאי שתכתוב להם?

פורסם

תשמעו,אני לא יודע מה לענות.

נכון,היה לנו המון טעויות וליקויים במעבדים שיצרנו.

יפה, ליקויים שכאלה אין במעבדי AMD.

המון ליקויים?... כנראה...

הייתי מגדיר את מעבדי אינטל של היום בצורה הפשוטה ביותר והפוגעת הכי פחות - "פשוט לא מספקים @ הסחורה".

פורסם

אני חושב שאפשר לסכם את כל הדיון הזה במשפט אחד :

حجـععإى هءقذبة ظضةدذآ ظشسبئ فْكٔد؛ح ظبئئإشآ !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים