פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר ההורים שלי ואחויות שלי די נגדי בקשר להתחיל ללמוד עכשיו שאני קטן בסביבה של אנשים מבוגרים...מה אתם חושבים על זה
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר טוב זה ממש עניין קשהקשה לי מאד להחליט אם להתחיל ללמוד או לעשות שירות לאומי לתקופה של כשנה וחצי.נראה לי די מפחיד להתחיל ללמוד וכן העובדה שאני בן 19 די מפריעה אני חושב
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים טוב זה ממש עניין קשהקשה לי מאד להחליט אם להתחיל ללמוד או לעשות שירות לאומי לתקופה של כשנה וחצי.נראה לי די מפחיד להתחיל ללמוד וכן העובדה שאני בן 19 די מפריעה אני חושביכולה להפריעה, אבל תוכל לסיים את הלימודים מוקדם.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים שמעת פעם על "עתודאים"?אנחנו התחלנו ללמוד בגיל 18... (אני אישית 19 כי התחלתי בצפר בגיל 7...).תאמין לי, לימודים זה לא כזה נורא (אלא אם אתה לומד הנדסת חומרים והמרצה שלך לפיסיקה 3 יושן טוב בלילה גם אחרי שהוא הכשיל 70 אחוז מהסטודנטים בקורס...)
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים טוב זה ממש עניין קשהקשה לי מאד להחליט אם להתחיל ללמוד או לעשות שירות לאומי לתקופה של כשנה וחצי.נראה לי די מפחיד להתחיל ללמוד וכן העובדה שאני בן 19 די מפריעה אני חושבלך תעבוד ,תעשה קצת כסף ,קח את הכסף לך לטייל קצת תנקה את הראש ,תחזור עם ראש מסודר ותעשה מה בראש שלך.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לדעתי המשפחה שלך ממש ממש לא בסדר, הם צריכים לתמוך בך בכל מה שתעשה.תעשה מה שאתה רוצה, אני הייתי מתחיל ללמוד, אבל יש לך הרבה זמן, תחליט מה שבא לך.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר לתמוך?אין קשר ללתמוך...אתה מדבר שטויותהמשפחה שלי פשוט לא רוצה שאני יעשה דברים ביהירות...זה לא אומר שאם אני יחליט ללמוד הם לא ירשו לי ולא יממנו לי או משהוהם פשוט רוצים את הטוב בשבילי וזה החיים שלי בסופו של דבר...עכשיו , בלי קשר ללמוד או לאיש לי אישור לנסוע לים המלח לטיפול של שבועיים אז מה שאני הולך לעשות זה פשוט לדחות בשלושה שבועות את הועדה הרפואית ולצאת לטיפול...אני יחזור ב17 באפריל וככה אני יוכל להרשם למכללה עד סוף אפריל וגם אני יוכל לעשות ועדה רפואית ולהשתחרר...עכשיו הם לא בודקים אותי בכלל אלא רק את המסמכים ועל המסמך רשום"לאור המצאים הגופנים והאישותיים איני סבור כי יעמוד בתנאי שירות צבאי מלא.לפיכך אני ממליץ על מתן פרופיל 21 לפי ס.ל 86607"השאלה הגדולה זה האם יבדקו אותי בועדה הרפואית?לא בודקים בועדה אלא רק את הטפסים אבל אולי במקרה של 21 כן יבדקו
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר הלא יאומן קרה ולא הסכימו לשחרר אותימה שקורה שהמצלה של הרופא עור הוא רשם שצריך להפנות אותי גם לקב"ןבלי קשר הרופא אמר שלא מתאים לי 21 רפואי אלא 45המפקד ועדות דווקא אמר שברגע שיהיה לי חוות דעת מקב"ן יתייחסו להמלצה הרפואיתהבעיה הנוספת היא שאני נוסע לים המלח ביום ראשון לשבועייםאז הכל יהיה רק אחריאני מפחד שעדיין יגידו לי שלא מתאים לי פרופיל רפואי אז אני יקבע גם תור לרופא עור שוב
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אחרי 9 עמודים אף אחד לא הפנה אותו אליי? הרי אני יצאתי מהצבא. : לא מרצוני אבל... הבנתם ת'קטע.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אחרי 9 עמודים אף אחד לא הפנה אותו אליי? הרי אני יצאתי מהצבא. : לא מרצוני אבל... הבנתם ת'קטע. או אליי.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.