פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר TaZoK, קראת את הת'ראד? אתה יודע למה הוא משוחרר?בדיוק.שוב אני לא יודע אם ישחררו אותי אבל 24 זה די פשוט לקבל במצב הזה וזה פשוט אומר שהצבא דופק אותי לעשות את הטיפולים על חשבוני...אבל חוץ מהחזר של 80 אחוז אני גם יוכל לעבוד וגם יוכל לנסוע לחול ככה שזה לא נורא...אני כבר חשבתי על מכללות אבל 24 זה לא ריאלי בשביל זה
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים טוב עשיתי קצת בירוריםאני ממש לא בטוח ישחורר אבל יש מצב אני יקבל 24 לתקופה של חצי שנה או שנהזה אומר שהטיפולים על חשבוני ,הפז"מ דופק ואיביזה קוראת ליגם אותי שמו על "המתנה" 24 חצי שנה לפני שנתנו לי נגד רצוני 21 וגם לי אמרו שלא ישחררו אותי.go figure
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר רפואי?אני לא מוותר יותר לצבא ,אני סובל במדים אני לא יכול עם נשק וגם אני לא יכול עם הנסיעות הארוכות כל היום...ידוע שזה מחלה פיסכולוגית גםעשיתי כבר בקשה לפטור ממדים...תגידו נראה לכם אני יכול לבוא לחרפ על אזרחי עם אני מסופח לרמ 2?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים קראתי וראיתי על הבעיית עור או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שזה מציק אבל לא מפריע לו לשרת..אתה גם ככה ג'ובניק אתה לא הולך לשדה הקרב ואף אחד לא מבקש ממך אם אתה בעצמך אומר שזה לא מפריע לך לשרתתפסיק לנסות לשכנע את עצמך לצאת מצבא. לתרץ שזה רפואי.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר מה זה לא מפריע?שאני מדבר על לא מפריע זה לעשות את העבודה עצמהאבל לפני זה באים התנאים שפה זה נופלכולל הנסיעות ועוד הרבה דברים אחרים שזה כן מפריעאני אומר שזה לא מפריע כי אני מנסה להתעלם כי ככה היה לי כל החייםאבל זה לא אותו דבר במיוחד עכשיו בימים האחרונים אני פשוט לא מסוגל כל הגוף שלי שורף וזה בעיהשהמצב שלי טוב אז זה כבר משהו אחר אבל כרגע אני לא כשיר לצאת מהבית
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים תראה, אם באמת בסופו של דבר תקבל 24 , דיי יגרשו אותך משם , יתנו לך פרופיל "זמני" ושחרור "זמני" , ופשוט יעזבו אותך בשקט , מניסיון אישי .אמרו לי במעמד הועדה שאולי יגייסו אותי , אולי ישנו לי פרופיל , אולי פה , ואולי שם , וכדי שאני אהיה זמין ....ישכחו ממך עוד לפני שתצא מהדלת .
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים רגע אז אתה אומר נניח ינתו לי 24 לחצי שנהאחרי חצי שנה ישחררו אותי?אחרי חצי שנה הם שולחים לך מכתב כדי "לבחון" אפשרות חזרתך לשירות ,אבל 70 אחוז שלא תחזור אם תרשום שאתה לא רוצה לחזור.אני מדבר מניסיון.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר וואי וואי...זה לא טובכי אם ישתחרר אני שוקל להתחיל ללמוד ואז אם יהיה לי 24 ובסופו של דבר אני ישתחרר לגמרי קצת אחרי תחילת הסמסטר...אז זה סיכון
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים תראו, בסופו של דבר, 90% היו שמחים להשתחרר מהצבא, תשאלו כל חייל וזה מה שהוא יגיד לכם.ההבדל בין RTPC לMOSH, הוא שאחד הוא ילד בן 15, שלא בראש שלו צבא "כי הוא יהיה ג'ובניק", לבין בחור יותר מבוגר, שיש לו בעיה רפואית.אני חושב, שאם לבן אדם יש סיבה מוצדקת לצאת מהצבא, שיעשה את זה, שהוא יתמודד עם ההשלכות המוסריות עם עצמו, אבל לו יש את הטיעון של "בעיה רפואית", שלא משנה מה תגידו- אפילו אם זה לא מפריע לו בשירות, אי אפשר לטעון כנגד זה.גילי, אני חושב שמה שאתה אומר זו שטות, ואתה סתם ילד קטן, שלתרומה למדינה אין שום משמעות עבורו, ומנסה להשתמש באמצעים טיפשיים כדי לצאת משירות "ג'ובניקי". שירות שחצי צבא עושה, כי לא כל אחד לוחם, מה לעשות.ודארק מיינד- יש המון המון אפשרויות לעבוד על מחשבים לאנשים עם 82, באמת המון. אני עם אותו פרופיל
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים זה תלוי בהמון גורמיםלמדתי אלקטרוניקה בבצפר אז לא קיבלתי סיגמא, אין לי ממש ידע מעמיק בתכנות אז גם לא יכולתי לבקש או להציג דוגמאות. שאר הדברים כוללים כל מיני י"ג י"דים שאני ממש לא רוצה
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר טוב חבריםמחר זה אחד הימים הכי גורלים בחיים שלי עד כהאני ממש מתרגש ומקווה שאני ישוחרר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.