עבור לתוכן

הודעה אחרונה

Featured Replies

פורסם

לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר.

עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות.

ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות.

(אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק)

אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל.

אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי.

נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il

*אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה.

שלום

פורסם

פשש אתה מנהל EMP?

חבל שאתה עוזב!

אחד הOCרים הטובים בפורום!

אם הוא יתנצל בפומבי אתה חוזר? :pissed: :s05:

פורסם

חבל חבל..!!..

פורסם

באמת חבל

ההפסד כולו שלנו

פורסם

בהחלט חבל!!!

הפסד של כל הקהילה... וגם באמת היה מוגזם מה שעשו לך עם התראד ההוא שהוא נעל לך ואז הסירו את הנעילה

פורסם

אליאור, אני מתחיל להרגיש שאתה סתם אוהב למשוך תשומת לב וחבל. בכל מקרה, אני לא הולך להכנס איתך לויכוח אבל אני חייב לציין שמה שאתה עושה זה דבר די מגעיל כי אתה מספר את הצד שלך בסיפור בלבד. שמעתי את כל הסיפור כולל הצד השני שלו [שזה עמרי] ואני חייב לציין שאתה לא טלית שכולה תכלת בלבד. חובה ששאר הקוראים שקוראים את האשכול שלך יבינו זאת גם כן.

זו תהיה ההערה הראשונה והאחרונה שלי בכל מה שקשור אליך, אני לא מתכוון להגיב כאן יותר ולא משנה כמה יבקשו או אתה תבקש. לדעתי, מאחר ולדעתך מדובר כאן בענין שבינך לבין עמרי זה היה חייב ועדיין חייב להפתר באופן פרטי. זה שאתה מנצל את הפורום כבמה לצבור אמפתיה בקרב גולשי הפורום זה דבר שמגעיל ומעצבן אותי, בייחוד אחרי שיצא לי להכיר אותך באופן אישי לפני מספר חודשים ואני אפילו זוכר שסייעת לי בעת צרה.

לכל קוראי הפורום שקשורים לאליאור או עמרי, אם יש בכם טיפת הגינות אני מאמין שלא תגיבו באשכול הזה ותתנו לשני הניצים לפתור את הבעיה שלהם באופן פרטי. מקווה שתגלו בגרות ואולי גם שני הניצים יגלו בגרות ויפתרו את הבעיות שלהם.

בלי שום קשר למה שיקרה, אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך.

פורסם

הכוונה היא לת'רד הזה?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111168.0

אם כן אז אני לא רואה מה ה BIG DEAL פה

חוץ מENCODER והתמונה המעצבנת שלו(לא יודע כמה עריכות ומחיקות פספסתי)

בכל אופן חבל שאתה עוזב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים