עבור לתוכן

בנצ'ים ראשוניים ובסיסיים לווינצ'סטר 3000 שלי...

Featured Replies

פורסם

8)

טמפ' עבודה ברגיעה 27-29 מעלות, בלחץ 38 מעלות. סטפינג CBBHD 0444 MPM. מתח מינימלי. יש עוד הרבה לאן לטפס, הבעיה שבלי עזרה מהזכרונות, ה Gain לא כזה משמעותי. זכרונות Vitesta ארורים שמראים סימני חולשה אל מעבר לבאס 230 מגהרץ. תודה לאל למחלקים. הדגנרט החזיק יפה מאוד 2.5 ג'יגהרץ במתח הזה, כך שבהחלט יש לאן לשאוף.

אמתין לגירסת ביוס עדכנית יותר שתגרום ל Ultra-D להיות פחות בררן עם זכרונות בקונפיגורציית D.C.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מה זה 37... תן 34 ותעקוף את האינטל שלי (שהיה כמו שלך :P)

פורסם
  • מחבר

תופים :yelclap:

32 שניות ב SUPA, נראה לבינתיים יציב על 2.7 חיחהרץ. 8)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

צפה להזדהות מצד האינטל שלי בשבוע הבא שהלוח החדש יבוא

פורסם
  • מחבר

:-*

נ.ב, קירור אוויר כאן (קצת רועש, אבל התרגלתי) XP-90 + 92mm Tornado.

נראה לי ש 2.75 זה הפיק שלו, מכאן ה Gap ייתרחב ל 1.6-1.8 וולט, נקווה שלא. 8)

פורסם

סתם שאלה.. עכשיו שאתה על לוח עם PCI-E איזה כרטיס מסך שמת?

פורסם
  • מחבר

Leadtek 6600GT Xtreme

פורסם

רכשת מחשב חדש?

ואם יותר לי לשאול, למה? ...המפרט הקודם שלך היה מצויין לכשעצמו!

ד"א, תוכל לפסטפט (מלשון להביא פוסט, נראה לי שנדבקתי ממך) את שאר הרכיבים?

עריכה: דליתי מה-OP את הלוח, הזכרונות, המעבד והכרטיס מסך לאחר מכן. אתך הסליחה.

פורסם
  • מחבר

פשוט, מה שהפנטיום שלי אמור לעשות במעל ל 4.0 ג'יגהרץ (והוא די נכחד לי ב 3.6, לא משנה מה ניסיתי), החמוד הזה עושה ב 2.5 ועדיין צמא לעוד.

לא הייתי מרוצה ממנו.

השדרוג עצמו מכיל :

DFI LanParty NF IV Ultra-D MotherBoard Rev. A00

Athlon 64 Winchesta 3000+ CBBHD 0444 MPM

LeadTek WinFast PX-6600GT TDH Extreme בממשק פאקי-אקספרס (כרטיס מפתיע לטובה, ציפיתי לביצועים נחותים כמו של ה 9800PRO, אבל דברים אשכרה רצים ברמה מספקת, כמובן שבמהירויות סטוק).

זה הכל.

פורסם

איך הטמפ' לעומת הנורת'ווד?

האם אתה מרוצה מהביצועים הכלליים והיציבות בהשוואה למכונה הקודמת? (שמעתי לאחרונה הרבה טענות שדווקא multi-tasking נחות יותר, בייחוד בגלל שלאינטל יש את ה-HT. האם אתה מרגיש בחסרונו?)

פורסם
  • מחבר

הטמפ' סבירה : 27-28 מעלות ברגיעה, 40 לכל היותר בעומס. גם תחת אובר. נתונים ישירים מהביוס.

נכון לעכשיו, מאוד מרוצה.

אני משער שהטענות נכונות, מאחר ועדיין לא יצא לי לבדוק את היכולות שלו בקידוד והרצת תוכנות עריכה שונות, אין לי דיעה אובייקטיבית. בהרבה פורומים יצא לי לראות דברים בסגנון -

Intel - קידוד והרצת תוכנות כבדות.

AMD - משחקים ובנצ'ים.

נדמה לי שבמערכת הפעלה המותאמת לסביבת עבודה ב 64 ביט, המצב ישתנה מאוד לטובה, גם אם תעמיד את מעבדי הדור הנוכחי של AMD (יחידי הליבה) אל מול סידרה 6xx החדשה של אינטל, המצב יהיה לטובת ה AMD. גם בקידוד והרצת יישומים כבדים במיוחד.

פורסם

תתחדש :yelclap::xyxthumbs:

וסתם שאלה אם איזה ספק אתה צריץ את המערכת הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

Antec TruPowa 480w שמשרת אותי נאמנה עוד מימי הברטון 2500.

אמנם יש לו פלאג ראשי בעל 20 פין (בבורד יש 24), אך תקעתי אותו ביחד עם שקעי ה Molex של הפלופי ושל כונני ה 5.25" שיש בלוח, או במילים אחרות, לכל חור בלוח שדורש מיץ ונראה שעובד מצויין.

פורסם

יש לך איזה מוליטמטר \ fluke לאמת את דבריך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים