פורסם 2005 במרץ 820 שנים לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת?לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב.....מה לעשות???[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר לך לחנות ותדרוש מהם תמאורר או לפחות שיסדרו את זהמה יעזור לי המאורר הוא לא נכנס לשם בכלל....הוא לא יכנו להיכנס לשם ביגלל הכרטיס מסך!..
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לוח של GIGABYTE נכון?קראתי ברשת שיש לו בעיה כזאת.לא ברור מהתמונות כמה מקום יש בין הכרטיס ללוח, אבל לדעתי או שתחליף כרטיס או לוח אם.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר לוח של GIGABYTE נכון?קראתי ברשת שיש לו בעיה כזאת.לא ברור מהתמונות כמה מקום יש בין הכרטיס ללוח, אבל לדעתי או שתחליף כרטיס או לוח אם.כן זה של ג'יגה בייטהכרטיס מסך ממש ממש צמוד להיט סינק...נראה אוליי אני יצליח לקמבן איזה מאורר שם...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים ה-K8NF-9 שווק בתחילת דרכו עם מאוורר - לי יש את הגרסא הזו. אבל Gigabyte החליטו להסירו וכעת כל ה-K8NF-9 מגיעים עם צלעות קירור בלבד. חבל, שכן המאוורר כלל לא מרעיש ונראה ששבב ה-nForce4 מתחמם באופן רציני וזקוק לקירור נוסף. עריכה: הנה פתרון של מישהו שקימבן...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים גם לי יש את אותו לוחזה באמת צמוד אבל לא עד כדי כך..יש איזה 2 ס''מ רווח בין ה כ.מסך להיטסינק
פורסם 2005 במרץ 820 שנים ה-K8NF-9 שווק בתחילת דרכו עם מאוורר - לי יש את הגרסא הזו. אבל Gigabyte החליטו להסירו וכעת כל ה-K8NF-9 מגיעים עם צלעות קירור בלבד. חבל, שכן המאוורר כלל לא מרעיש ונראה ששבב ה-nForce4 מתחמם באופן רציני וזקוק לקירור נוסף. עריכה: הנה פתרון של מישהו שקימבן... לפני פחות מחודש קניתי את הלוח הזה ויש לי מאוור המאוור של המארז שלי מריעש (הוא מרעיד את המארז...) ניתקתי אותו פעם אחת והמאוור הזה באמת שקט שומעים רק אם מצמידים את הראש אליו... (גם המאוור של האלברטון 6600GT לא מרעיש כמו שאומרים אבל לא קשור...)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר כמה זה בדיוק רותח?רותח מספיק...אני שם על זה את האצבע... ואחריי 2-3 שניות אני לא יכול כבר להשים אותה ...אני מרגיש שעוד רגע יהיה לי כוויה.. ואני לא מגזים..
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר גם לי יש את אותו לוחזה באמת צמוד אבל לא עד כדי כך..יש איזה 2 ס''מ רווח בין ה כ.מסך להיטסינקלא יודע אוליי זה תלויי קצת בכרטיס מסך...לי יש SAPPHIR RADEON X800ויש רווח של 2-3 מ"מ (לא ס"מ) בין הכרטיס להיטסינק...טוב בכל מיקרה אני ינסב גם לקמבן איזה מאורר במארז Foxconn Diabolic Gaming Case שליכמו שהראה Fkl0ster בתמונה
פורסם 2005 במאי 2320 שנים גם אצלי, בלוח אחר, הוא יושב ממש עליוכנראה שזה מתחמם אבל לא יותר מדיאל תתרגש זה כנראה בסדר
פורסם 2005 במאי 2420 שנים תקנה סניק של זלמן כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=zmnb47j או תעדיף את הנמוך יותר: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=zmnb32j תחתוך אותו לפי מידת הצורך ובאותו זמן גם תנקה את הצ'יפ וגם תמרח as5 או עדיף יותר את MX-1 החדשה כן כן כן תשים MX-1 שמעתי היא מצויינת ובהצלחה שיהיה לך אחי אני יותר ממליץ לך על הסניק בצבע הכחול הוא יתאים לך יותר וגם שמעתי שהוא יותר חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.