פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים איזה שטויות...יש אנשים שפשוט שונאים את מייקרוסופט שנאה עיוורת...נכון, יש דברים שהיא עושה שלרעתנו ויש פעולות שלא, לדוגמא הAS שלהם. וכבר אנשים מתחילים להפיץ תמונות סתם...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים זה לא מצחיק בכלל, זה עצוב ואפילו חוצפה, ולדעתי יש למוזילה עילה רצינית לתביעה.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים זה לא אמיתי.. לי יש את התוכנה ופיירפוקס ואין לזה בעיה עם זה בכלל... סתם שחקו קצת עם פוטושופ... ודרך אגב, בלי קשר, כותבים עילה ולא הילה... אבל חפיף ...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים חחחח איזה מצחיק! אבל לא נראה לי שזה אמיתי, כי גם לי יש פיירפוקס וזה לא רשם לי כלום.....אולי יש לך טרויאנים שהשתלטו לך על הפיירפוקס...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים hahahahahahahaha omfg hahahaha, איך זה שאצלי הוא לא התייחס למוזילה בכלל?!
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר זה לא אמיתי.. לי יש את התוכנה ופיירפוקס ואין לזה בעיה עם זה בכלל... סתם שחקו קצת עם פוטושופ... ודרך אגב, בלי קשר, כותבים עילה ולא הילה... אבל חפיף ... מה לא אמיתי ? זה מה ש הפקנ antispyware beta 1 כותב על הפיירפוקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים באמת???יש לי עוד מחשב בבית עם FIREFOX וAS והוא לא מוצא את זה...אתה עם העדכונים האחרונים?תראה צילום מסך שאתה לוחץ על הפלו סהקטן ליד השם של הפיירפוקס (שיתן רשימה של הקבצים ממש).
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים לא חשבתם שתוכנה כל שהיא נכנסה למוזילה בתור AD נכון?כניראה שכך או שיש לך PLUGIN שלא מזוהה ע"י MICROSOFT.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים כן, אבל אם זו באמת תוכנה אמיתית, אז מה זה לעזעזל התיאור של הפיירפוקס מצד ימין???
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים לא משתמש בביטא (במיוחד ובעיקר לא של מיקרוסופט). למרות שכבר אמרתי כל מה שיש לי להגיד על MICRO$OST (ראה תמונה כמה הודעות למעלה) תרשה לי להגיד לך: המוצרים שלהם דפוקים כל כך, מי הדביל שישתמש בBETA שלהם???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.