עבור לתוכן

שמעתי איפה שהוא שיש חומר דומה לפלסטלינה שמתקשה מאוד אחרי כמה זמן...

Featured Replies

פורסם

דיברנו על זה שאפשר לצלם מפתחות עם פלסטלינה ואז ליצור אותם מחדש או משהו אצל מוכר של מפתחות, והוא אמר לי שיש חומר כזה שדומה לפלסטלינה שאם אתה מחמם אותו (אפשר לשפשף עם הידיים) ועוטף איתו מפתח אז הוא מקבל את הצורה של המפתח ושומר עליה.. זה נכון? אם כן, כמה עולה התענוג?

פורסם

סתם מתוך סקרנות, חשבת על רכב ספציפי או ש"מה שבא - בא" ? :smile1:

פורסם

הייתי אומר שסיאט איביזה עם 70 אלף ק"מ על השעון זו התחלה לא רעה... ;)

פורסם

דווקא נסעתי בה לפני בדיוק 5 דקות, ואני כבר עומד לסגור 100 אלף (כרגע 99 ומשהו)...

פורסם

LOL

Vega רוצה לפתוח בקרירה חדשה.

פורסם

קוראים לזה FIMO או MODELING DOUGH. יש גם משהו שנקרא DAS אבל הוא מאד אלסטי כזה, ונוטה לאבד את הצורה שאתה נותן לו ומקשה מאד את העבודה עימו. את הפימו אתה פשוט מעצב איך שבא לך, ממש כמו פלסטלינה בלי בלגאן ואופה בתנור באיזה 170-230 מעלות, תלוי מה כתוב על האריזה, ויש לך דגם מוכן ומזומן. הבעיה היא שאתה לא ממש יכול להשתמש עם זה כמפתח, אולי כתבנית אבל גם אז לא ממש.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שיוצרים מאין תבנית מהחומר הזה ואז בעצם שורפים/מתיכים את המתכת של ה"מקלות" האלה של הרתכת (הדבר הזה שמשתמשים בו ומחברים לרתכת כדי לרתך ברזל) ואז בעצם זה הופך (מאוד בקלות) לנוזל שממלא את זה ומתקשה כשהוא מתקרר.... בכל מקרה, לא, אני לא מתכוון להתחיל בקריירת פשע, אבל טוב שיש את החומר הזה בארנק- למקרה הצורך.

פורסם

מה תעשה עם זה? תהיה המתחרה של "הפורץ הנוצץ"? זה אחלה אבל בשביל לעשות דגמים למשל. מצויין למי שאוהב פיסול.

פורסם

פימו לא הופך לכל כך קשה וצריך תנור בשביל להקשות אותו אז זה לא הכי שימושי כי הוא יאבד כל צורה עד שתגיע לתנור

אפוקסי לעומת זאת...

פורסם

דווקא עבדתי עם פימו והכנתי דגמים וזה היה אחלה דווקא. הוא קשה והכל אבל הוא פריך.

פורסם

חנויות לציוד דנטלי (ציווד של רופאי השיניים ותכנאי השיניים) יכול לספק את מבוקשתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים