עבור לתוכן

צורב דיוידי - LG Vs. NEC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר עוקב די הרבה זמן אחרי צורבי DVD ואחרי דיונים כאן בפורום, כהכנה לקניית צורב.

אז כבר ברור שהאפשרויות הן:

LG 4163b

NEC 3520a

לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו.

אני אדם צנוע, לא מעניין אותי (לפחות כרגע): OverSpeeding, Bit-Setting, DVD-RAM או Firmwares לא רשמיים (מפחד על האחריות). אני גם לא חושב שאתעסק עם מדיות זולות (אבל גם לא יקרות :) ).

מה נשאר?

איכות כתיבה, איכות קריאה.

הצורב ישמש בעיקר לגיבוי DATA.

לקרוא ביקורות לצערי אין לי זמן (והאמת שגם אין לי כוח :-[). ולכן אני פונה אליכם.

מה כדאי לקחת?

פורסם

אם כל הדברים הנ"ל לא מעניינים אותך,אז כך את הזול מבניהם ועם יותר שנות אחריות. (שניהם בסה"כ אותו המחיר ושניהם שנתיים אחריות ברב המקומות...אז פשוט תעשה אן דן דינו ותבחר).

פורסם

אם לא מעניין אותך FW לא רשמי ואוברספידינג אז עדיף ה 4163B. אם גיבוי DATA מעניין אותך אז לפחות לחלק ממנו שמשתנה בתדירות גבוהה ודרגת חשיבותו גבוהה DVD RAM יכול להיות יותר ממעניין.

פורסם

אני גם מתלבט מחר אני הולך לקנות אחד מהם....

מה יתן ל FW לא רשמי ? (השימושים שלי לרוב הם רץ צריבות של DATA רגיל שאני לא מתכוון לשנות...)...

וגם שווה לחכות חודש - חודשיים לצורב חדש ? כאילו הולך לצאת משהו הרבה יותר טוב משמעותית משתי אלו ?

פורסם

ה- FW לא רשמי בנק יתן לך אוברספידינג,

אני לא חושב שהולך לקרות משהו בזמן הקרוב, הדבר הגדול הבא זה ה- Blueray שיקח עוד מלא זמן.

פורסם

FW לא רשמי יתן לך מהירויות צריבה יותר גבוהות,riplock removed,rpc-1

אין מה לחכות,צורבי DVD הגיעו בסה"כ לשיא שלהם (אז יהיה RW עם מהירות יותר גבוהה ודברים כאלו) בתחלס,הדור הבא המשמעותי יהיה ה bluray\HDDVD

פורסם
  • מחבר

integral - אני לא חושב שאני אשתמש ב-DVD-RAM.

פורסם

ה- FW לא רשמי בנק יתן לך אוברספידינג,

FW לא רשמי יתן לך מהירויות צריבה יותר גבוהות,riplock removed,rpc-1

שכחתם להוסיף את שינוי אסטרטגיות הצריבה המכילות לא רק שינוי מהירות אלא גם איכות טובה יותר.

פורסם

יש רק משההו 1 שלא הבנתי

מה זה לעזאזל ביטסטינג?

פורסם

אם היית עושה חיפוש היית מוצא,להפוך DVD+R ל DVD-ROM ככה שנגנים ביתים שלא יכולים לקרוא את פורמט הפלוס יכולים לקרוא אותו.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי מי מומלץ... (ואולי זה בכלל לא משנה, כמו שאמר x-dude בתגובה הראשונה)

מה לגבי יכולות קריאה של תקליטורים רגילים ו-DVDים? ה-NEC וה-LG אותו הדבר בקטע הזה?

פורסם

עדיין לא הבנתי מי מומלץ... (ואולי זה בכלל לא משנה, כמו שאמר x-dude בתגובה הראשונה)

מה לגבי יכולות קריאה של תקליטורים רגילים ו-DVDים? ה-NEC וה-LG אותו הדבר בקטע הזה?

יכולות הקריאה של LG יותר טובות,

לי אני אישית יש את ה NEC ואני מרוצה ממנו מאוד (בעיקר מיכולות ה FW הלא רשמי) , ובעבודה את ה LG וגם הוא בסדר גמור.

אבל באמת יש את הדיונים האלו כל שני וחמישי... למה לא להסתכל בדיונים שהפנו אותך אליהם -> התשובות לא יהיו שונות.

אותם משתמשים ימליצו לך על אותם צורבים באופן די עקבי.

פורסם

יכולות הקריאה של LG יותר טובות

באמת??

פורסם

באמת??

תראה בביקורות הוא קיבל פחות כוכבים מה LG על יכולת הקריאה שלו.

כאשר אתה בודק דיסקים ב CDSPEED אז ידוע שיש אפשרות שהגרף יפול מעל ( X12 ( DVD, למרות שאיכות הצריבה טובה.

שוב, לא אני ולא אף אחד מהפורומים בהם אני מסתובב ניתקל בבעיה בביצוע RIP או קריאה של DVD.

פורסם

אפשר לקבל לינקים לביקורות של שתי הכוננים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים