פורסם 2005 בפברואר 320 שנים איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...?אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אם אתה קונה סינקים אתה מקבל איתם דבק דו צדדיאם זה סינקים שאתה קימבנת אז יש מספר דרכים לשים באמצע חומר טרמי ומסביב או בארבעת הפינות נקודות של דבק כלשהויש כאלה שימליצו על דבק חם, אני אישית לא חושב שתחת אוברקלוקינג הוא יחזיקמשחה טרמית לא תחזיק את הסינקים, יכול להיות שאיזה חומר עיסתי, יש את הקרמי של AS אולי הוא יכול להחזיק, אבל עדיין אני בספק רב אם הוא יחזיק לאורך זמן, שהזכרונות יתחממו, והאם בכלל המגע יהיה מספיק טוב להולכת החוםשורה תחתונה זה לא מומלץ ועדיף לסדר לו חיבור חזק ואמין יותרבקשר לאחריות? תלוי בשיטת החיבור, אם החומר משאיר סימנים קשים על הזכרונות אז כמובן שיש סיכוי שיאשימו אותך בנזק פיזי, אם זה סתם דבק טרמי דו צדדי כמו שמגיע עם הסינקים שנמכרים בחנויות, אז אין שום בעיה להוריד אותו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.