עבור לתוכן

יש הגבלה לאובר קלוק?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד 2.60 ג'יגה של אינטל 800 FBS החדשים האלה שכחתי את השם של זה, הייפר טרד או משהו כזה, ומשום מה כשאני עושה לו אובר קלוק יותר מ 3.150 ג'יגה הווינדווס מתחיל להשתגע!! והטמפ' אצלי בסדר גמור, לא יותר מ45 מעלות במאמץ כשהמאוורר מסתובב במהירות של 1500 סיבובים לדקה.

בקיצור אני רוצה להבין איך אנשים עם מעבד כזה או קצת יותק חזק מגיעים איתו ל4 ג'יגה?

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נורטווד או פרסקוט?

בשביל להגיע ל 4 תצטרך קירור רצחני... מים.

וכנראה זה מתחיל להישתגע כי הזיכרונות לא עומדים בזה... איזה זיכרונות יש לך?

והאם נעלת את התדרים של ה AGP/PCI?

פורסם
  • מחבר

אממ... אני חושב שיש לי את הנורטווד, איך אני יכול לדעת? לפי everest  או SANDRA וכל מיני תוכנות כאלה?

אני רוצה לנסות להגיע ליותר ממה שאני מגיע כרגע אבל אני לא מצליח

ויכול להיות שהזכרונות לא עומדים בזה, כי יש לי שלוש סטיקים, שתיים ג'נריים של 333 MHZ 256 מגה כל אחד, ועוד אחד של 256 מגה של סמסונג גם כן 333 MHZ יכול להוית שזה בגלל הזכרונות הג'נריים??

ולא, לא נעלתי את הPCI והAGP כי אני רואה שהם עולים ביחס ל FBS

אז רגע רגע, אם זה בגלל הזכרונות אפשר לנעול אותם??

פורסם

אתה חייב לנעול AGP/PCI גם אם הם עולים בהתאמה ל FSB !!!

יש סיכוי דיי גדול שהזיכרון מגביל אותך כי הוא יכול לעבוד ב166 ולא יותר מזה (אולי עוד טיפה אבל לא הרבה בגלל שאלו ג'נריים :/)

תוריד CPU-Z פה מהמדור של ההורדות ותביא תמונת מסך....

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה  :D

טוב הבאתי תמונת מסך, ובדקתי גם עם CPU-Z שהשת'ה הזכרונות ההם לא ג'נריים, הם של מיקרון ומיקרון לא נחשבים ג'נריים (נכון?) אם זאת לא תמונת המסך שהתכוונת שאני יוסיף תגיד

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

קודם כל בבקשה :silly:

דבר שני תנסה להעלות מתח למעבד... תעלה ב 0.1 ותנסה להעלות עוד את הבאס, זה אמור לעזור :P

אם לא ואם כן תודיע לי :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תיראה, לפני שאמרת לי שצריך להעלות את המתח ניסיתי לעשות OC למעבד ל3.250 ג'יגה והווינדווס לא עלה או התחיל לתת מסכים כחולים, עכשיו אחרי שהעליתי את המתח בדרגה אחת (אני לא יכול להעלות מתחים ב0.1 אלא רק לפי מספרים מוכנים שהיצרן של הלוח אם נותן לי) העליתי את המהירות של המעבד ל 3.250 ואין מסכים כחולים (אבל גם עדיין לא השתמשתי בפריים 95) עכשיו עוד שאלה ;D אם אני יעלה עוד יותר את המתח זה אומר שאני יוכל לעשות OC גדול יותר ממה שאני נמצא בו עכשיו?

פורסם

מממ כן..ככל שאתה מעלה את תדר ה FSB המעבד צורך יותר מתח. אל תשכח שכאשר אתה מעלה את מטח ה core ואת ה FSB הטמפרטורה עולה.

טמפרטורה גבוהה=חייו של המחשב מתקצרים...

חשוב!

לאחר כל העלאה של FSB ומתח ערוך בדיקה עם פריים. בדיקה חלקים נמשך שלוש שעות. ובדיקה מלאה נמשכת שש שעות. במקרה והמחשב יציב כלומר אין מסכים כחולים, הודעות שגיאה וכדומה..אתה מוזמן להמשיך ולעלות את ה FSB ואת המתח.

נ.ב

גם אני ניסיתי לנעול את תדר ה AGP ו ה PCI אך הם עולים בהתאם ל FSB כך שאין אפשרות לנעול אותם.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אני לא ממליץ לעשות OC אם אתם לא יכולים לנעול את ה PCI וה AGP , גם אם הם עולים באותו היחס של ה FSB , אם אתם רוצים לקחת סיכונים אז בהצלחה :P

דבר חשוב לפותח הטראד

אל תעבור את המתח 1.75 שזהו המתח שהנרטווד יכול להישרף בו אז תזהר (אני ממליץ גם לא להתקרב אליו יותר מדי מטעמי בטיחות :P )

פורסם

ישרף לא ישרף הכל תלוי בקירור פרט קטן שהבחור שכח לציין

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, הייתי בטוח שהמעבד עבד יופי ב 3.250  :(  וקיבלתי מסך כחול עוד לפני שהרצתי פריים 95...

עכשיו אני עובד על 3.200 ניראה איך הוא יעבוד עם הפריים 95

אם אני רוצה להגיע ל 3.300 בכמה אני אמור להעלות את המתח?

הטמפרטורה אצלי בסדר גמור - 35 במנוחה 46 במאמץ

בקיצור לבדוק אם אני יכול לעלות רק את הFBS? להביא תמונה של הביוס איפה שאני משנה או שאין צורך?

כשאני מנסה לבדוק את המעבד עם פריים 95, אני בוחר בTorture test ואז מופיעה לי ההודעה הזאת:

[Thu Feb 03 18:45:20 2005]

ERROR: ROUND OFF (0.4999275208) > 0.40

Possible hardware failure, consult the readme file.

פורסם

זה אומר שיש בעיה בסריקה אתה צריך או להוסיף מתח או להוריד מהבאס...

מה המתח שאתה עובד עליו עכשיו? ועל כמה ה FSB אם המעבד ב 3200?

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו אני עובד על 246 MHZ FBS והמתח של המעבד הוא 1.5750 המתחים האלה כמו בסוללות אלקליין רגילות?!

הפריים 95 עדיין מסרב לעבוד...

אולי נעלה מתח לזכרונות?

פורסם

טוב שמע ממממ מה החום שלך עכשיו ב 246 באס?

מה האפשרות הבאה להעלאה במתח? כאילו אם תעשה עוד פעם העלאה לכמה זה יעלה?

תביא עכשיו תמונה של הטגית MEMORY בתוכנה CPU-Z

לא נראה לי שהזיכרונות עושים בעיה כי הם נשארים במהירות שלהם... תביא תמונה ונראה

צריך לנסות להעלות עוד פעם את המתח של המעבד ואז לנסות להריץ פריים 95... אבל קודם תגיד לי מה החום עכשיו ומה המתח הבא ברשימה בביוס..

פורסם
  • מחבר

הבאס על 246, במנוחה הטמפ' של המעבד 33, אני על 3.200 MHZ כרגע

תיראה, במתח כל פעם שאני רוצה להעלות מתח או להוריד זה +0250 או - 0250, ז"א עכשיו אני על 1.5750 אז הדרגה הבאה תהיה על 1.6000

תמונה של מה שביקשת:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים