פורסם 2005 בפברואר 120 שנים שלום לכולם אני דיי חדש בעניין האובר קלוק ולא ממש מבין בזה יש לי לוח של אסוס p4p800-e deluxeמעבד 3.0ghz prescot256X2 של hunix והשאר לא כל כך משנה אני חושב...בעיקרון בלוח של אסוס יש ai overclock שעושה אובר קלוק אוטומטית מהביוס רק צריך להגדיר אחוזיי אובר קלוקאצלי כרגע הוא מוגדר על 20% מה שאומר שהמעבד שלי הפך להיות 3.6אני יודע שהמעבד הזה בעייתי בקטע של התחממויות...מה אתם אומרים איזה מאוורר יכול לקרר אותו?לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה מפעל תעשיה..תודה לכל העוזרים..:]נ.בהמעבד מגיע לטמפרטורות של 52-53 ב idleולא בדקתי עד כמה הוא מגיע במאמץ..אבל לפעמים המאוורר המקורי שלי של אינטל עושה כל כך הרבה רעשאז אני מבין שהוא ממש חם..
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר (מצטער על ההקפצה)ובנוסף אם כבר כדיי לרכות את הערכת קירור מים הבאה..:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים בתור קירור מים היא על הפניםביחס לקירור אוויר היא מצויינת(תתן קירור לפחות כמו האוויר הכי חזק שתמצא ותהיה יותר שקטה)אבל היא לא משתלמת
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מה אתם אומרים על ה asus star ice? עשו השוואה http://www.overclockers.ru/news/newsitem.shtml?category=2&id=1102290842 הסטר אייס סתם חרא עדיף את הזלמן 7700 אבל בגלל שהוא כבד אתה יכול לקחת גם את ה 7000 - גם שקט וגם ביצועים
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר כשאתה אומר זלמן 7000 לאיזה מ10 מליון דגמיי ה7000 אתה מתכווןחח בדקתי בפנדה עכשיו וראיתי איזה 4 דגמים של 7000לאיזה מהם אתה מתכוון(ואני מקווה שזה לא עובר את ה 200 שח )קישור:http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_139_486אגה המאווררים שלהם נראים כ"כ פשוטים מוזר שכולם ממליצים עלייהם..
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר לא מומלץ יותר לקחת את הThermalright SLK-947U with V_Tornado 92m"m Fanרק שאני לא יודע מאיפה אני מביא את ה V_Tornado 92m"m Fanומה העלות שלו..
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר אוקיי הנושא כל כך מסובך שזה יכול להרוגיותר מדיי התלבטויות בנושא זה הורג אותיוזה כולה מאוורר אבל אני מחפש ביצועים וקצת שקט לא איזור תעשיה..ראיתי לפי המדריך באתר שיש גם את הThermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan או הThermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan הם יעשו את העבודה טוב יותר מהזלמן?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים שלום לכולם אני דיי חדש בעניין האובר קלוק ולא ממש מבין בזה יש לי לוח של אסוס p4p800-e deluxeמעבד 3.0ghz prescot256X2 של hunix והשאר לא כל כך משנה אני חושב...בעיקרון בלוח של אסוס יש ai overclock שעושה אובר קלוק אוטומטית מהביוס רק צריך להגדיר אחוזיי אובר קלוקאצלי כרגע הוא מוגדר על 20% מה שאומר שהמעבד שלי הפך להיות 3.6אני יודע שהמעבד הזה בעייתי בקטע של התחממויות...מה אתם אומרים איזה מאוורר יכול לקרר אותו?לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה מפעל תעשיה..תודה לכל העוזרים..:]נ.בהמעבד מגיע לטמפרטורות של 52-53 ב idleולא בדקתי עד כמה הוא מגיע במאמץ..אבל לפעמים המאוורר המקורי שלי של אינטל עושה כל כך הרבה רעשאז אני מבין שהוא ממש חם..אמרת פה שדרך הביוס אתה עושה קלוק למחשב...לי יש את הלוח p4s 800mxהשאלה אם גם לי יש את האפשרות הזאת כמו לךועוד משהו...שכתוב לך על 20% זה רק דרך הביוס או שאתה צריך להוריד תוכנות וכל מיני כאלה?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר אך ורק דרך הביוס זה נקרא ai overclock תבדוק אם יש לך את זה בביוס..לא דרך תוכנות אך ורק דרך הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.