עבור לתוכן

התחממות כרטיס מסך? עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

קודם כל פרטים על המערכת שלי:

pentium 4 2.4

geforce 4 mx 440 128 ddr

256 ddr

using windows XP

לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל.

המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית.

התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב חדש, שפועל בסדר גמור, והוא מחובר במקביל לכונן הקשיח (מן הסתם כ- slave)).

עד עכשיו שיחקתי לא מעט ב NFSU2, ולא היה לי שום מסך בסגנון... השאלה היא האם זה קשור להתחממות?

אחרי שזה קרה ועשיתי ריסט בדקתי בסנדרה, והיה כתוב שהטמפ' של הלוח אם היא 17 מעלות (זה אף פעם לא עלה מעל 20).

למה זה קרה, האם יש סיכוי שיגרם נזק לחומרה בגלל התחממות ואם כן מה אפשר לעשות?

תודה מראש

פורסם

יכול להיות שזה נגרם מהתחממות.

אתה צריך גם לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך.

את של המעבד לא צריכה להיות לך בעיה למדוד, אתה יכול להיכנס לביוס צריך להיות רשום שם.

בקשר לכרטיס מסך הוא יותר בעיתי, כי אין לו חישן טמפרטורה אז הדרך היא פשוט לגעת בו אני מניח שאם הוא יהיה ממש חם אתה תדע את זה כי לא תוכל לגעת בו בכלל

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - המסך הכחול קרה לי עכשיו שוב, ככה שזה לא חד פעמי

בקשר לטמפרטורת המעבד - איפה זה נמצא בביוס בדיוק?

ובקשר לטמפרטורת הכרטיס מסך - כשאני נוגע בו הוא לא מאד חם, מן הסתם פחות מ - 30 מעלות. השאלה היא אם זה אומר משהו, כי בכל זאת הוא מתחמם מבפנים, לא מבחוץ..

אמנם זה סיכוי נמוך מאד, אבל יכול להיות שהבעיה קשורה לזה שחיברתי את הצורב במקביל לדיסק הקשיח ולא לכונן סידירום? (לא הגיוני כל כך כי אם כך למה הכל פועל והמסך הכחול מופיע רק אחרי זמן מה של משחק?)

ואולי זה קשור איכשהו להגדרות של האף לייף? זה אף פעם לא קרה לי ב Counter Strike או ב - NFSU 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים