עבור לתוכן

שליחת מייל בתפוצה נרחבת ללא פרסום התפוצה

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לנסח נושא שיהיה מובן, זה מה שיצא...אם למישהו יש רעיונות אחרים...מוזמן לתת הצעה ואני אערוך

אז ככה,

אני רוצה לשלוח מייל בתפוצה דיי נרחבת...אבל בלי שהמען ידע ששלחתי בתפוצה נרחבת..אני רוצה שיחשוב ששלחתי לו באופן פרטי

יש אפשרות לעשות את זה באאולטוק 2003, או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה, או שאי אפשר ואני צריך לשלוח אחד אחד כמו איזה...

פורסם

אני חושב שזה בלתי אפשרי לשלוח למספר אנשים (ולא משנה כמה), ושכל אחד מהם יראה שהוא הנמען ואין אף אחד אחר חוץ ממנו.

כלומר - אני לא מכיר תכנה כזאת.

מה שכן, ניתן לכתוב סקריפט קצר ב-Asp שלוקח את רשימת האימיילים שלך מקובץ טקסט ושולח אותם אחד אחד, והוא בעצם שולח מספר אימיילים אישיים ולא אימייל אחד.

תוכל לבקש את זה בשפות תכנות.

פורסם

הספקית לא תחסום את זה כספאם? (שליחה אוטומטית של הרבה אימיילים)

פורסם

שאלה טובה.

האמת? לא נראה לי.

אם יש לך הרבה חברים ואתם מעבירים ביניכם הרבה מיילים הם גם יחשיבו את זה כספאם?

אני חושב שזה תלוי בשני דברים:

1. לכמה אנשים הוא מתכוון לשלוח (כמה אנשים יש ברשימת התפוצה שלו)?

2. אם מישהו יתלונן אצל ספקית האינטרנט...

פורסם

הספקים יכולים להגביל כמות שליחת מיילים פר דקה מכתובת IP ספציפית. אני יודע על לפחות אחת שעושה את זה...

פורסם
  • מחבר

בערך 200 חברות

לא ספאם

פורסם

BCC:

Blind Carbon Copy. To send an e-mail where the addressee does not see that the letter was also sent to a third party

פורסם

תנו יד לספאמר חדש או לשליחה אחרת לא קונבנציונאלית במתן תשובה לשאלה הנ"ל. :nono:

פורסם
  • מחבר

stealth, אם הייתי ספאמר בטוח שלא הייתי שואל בפורום כזה נרחב, ומצד שני, בתור ספאמר, מה אכפת לי שאנשים רואים למי שלחתי...

אם אתה חייב לדעת לפני שאתה מכפיש , אני בסך הכל מבקש מאותן חברות מחירונים חדשים וישנים שלהם לצורך מחקר סמינריוני, אני לא מעוניין שיראו למי שלחתי את המייל מכיוון שאני שולח לחברות שהן באותו תחום והן מתחרות...נראה לי שזה רחוק מספאם אבל תקנו אותי אם אני טועה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים