פורסם 2005 בינואר 2920 שנים תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי...קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית"http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?!הלוח הוא ABIT NF7 2.0הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לילוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום!מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום הנכון!
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אתה לא חייב להעלות את המעבד לבאס 400 בשביל שהזכרונות יעבדו ב400אתה נכנס לתפריט SOFTMENU ומשנה את ה CPU:DRAM RATIO ל 4:5העניין הוא שההבדל בין 333 ל400 לא יתן לך שיפור משמעותי, אבל בין מצב סינכרוני (שהמעבד והזכרונות עובדים יחד על 1:1\6:6) לבין מצב אי סינכרוני (שהם עובדים בתדרים שונים) הוא כן מורגשבנוסף, ברגע שיש לך זיכרון DDR400 שעובד ב333, אתה יכול להוריד לו תזמונים ובזה לשפר את הביצועים.ככה שלדעתי עדיף להשאיר אותם ב DDR333 וזהו (:
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר אם אני מבין אותך נכון זאת אומרת לעשות OC....אני קניתי את הלוח הזה במיוחד לOC.... כרגע אני עם וולקנו 12אבל אני עובר לקירור מים בשבוע הבא כניראה... אז איך אני מתחיל לעשות OC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.