עבור לתוכן

9700PRO Xtreme overclocking

Featured Replies

פורסם

תקנה איזשהוא הארד קאנו הוא בא עם סנסורים והוא יהיה פי 10+ זול יותר,וזה זה גם יקרר לך את ההארד דיסק.

• תגובות 68
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הארדקנו.......

בחיים אבל בחיים לא יגיע לרמת דיוק של הסנסור הזה........

יש סיבה שהוא עולה 1700 ש"ח......זה לא בגלל שלמישהו משעמם .....

פורסם

חחחחחח איזה השוואה...

זה כמו להשוות סובארו פשע(בלי לזלזל חס וחלילה חחח) לפרארי אנזו...

חפש במפעלים שפושטים רגל ומוכרים הכל בזול...

אבל שלי קנה מולטי מטר של FLUKE שבחנות עולה באיזור ה 1500 שקל - ב 100 שקל!

פורסם
  • מחבר

אהבתי את ההשוואה :xyxthumbs:

איפה החבר שלך קנה את המולטי מטר הזה בדיוק ?

פורסם

תראה, אם זה מעניין אותך מתוך עיקרון - אני יכול לברר לך.

אם זה מעניין אותך כי אתה מעוניין גם - אני יכול להבטיח לך שהמקום הזה מזמן קיבל סיומת ז"ל וזה לא אקטואלי...

פורסם

עבודה יפה, יש איכות :xyxthumbs:

אני עדיין עובד על לעבור אותך עם 9800פרו שלי וזה יקרה בעתיד הממש קרוב :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

בנתיים עם 1.2 עם 3030 נקודות 375\498 כרגע במקום השלישי בORB

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=3646122

אני מאחוריך!(מקום רבעי) ניראה מיעבור ראשון את אליאור.... בנתיים אני על 475 ליבה, 381 זיכרון(כניראה אני מגיע למגיבלה של הכרטיס שלי 9800se כי הוא מסרב לעלות מעל 475MHZ לליבה )

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=536551

פורסם

אוקיי אני ינסה עכשיו לשבור אותכם בלי וולטמוד בלי כלום(אני יגיע אני מאמין לאיזה 2800 ומשהו) , נראה מה ייצא... :P

אני רק מסדר את העניין של להעלות לORB כי זה לא עובד לי...

עריכה :

בואו נתחשב בכך שאת הכבוד הגדול ביותר צריך לתת לFIRE , שכן הוא עשה כאן את השיפור הכי גדול מאז ומעולם(בכרטיסי מסך) , מכרטיס שעושה בלי אוברקלוק בערך 1300-1400 נקודות ב3dmark05 הוא הביא אותו לתוצאה שגדולה מ9800XT!(2923!!)

בעוד ש1300-1400 היא תוצאה של 9600פרו , הוא הביא אותו ל2923 , שזה לא יאמן... , פשוט כבוד.

פורסם

והנה זה בא , מקום 7 :P

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=538891

אני חייב לעשות וולטמוד , לכרטיס שלי יש פוטנציאל אדיר(390 לזיכרונות בלי קירור ובלי וולטמוד ובלי כלום והליבה על 442 בלי וולטמוד , יענו עם וולטמוד אם אני יעשה איזה 490-500 לליבה אני יכול לעשות מקום ראשון!)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

והנה זה בא , מקום 7 :P

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=538891

אני חייב לעשות וולטמוד , לכרטיס שלי יש פוטנציאל אדיר(390 לזיכרונות בלי קירור ובלי וולטמוד ובלי כלום והליבה על 442 בלי וולטמוד , יענו עם וולטמוד אם אני יעשה איזה 490-500 לליבה אני יכול לעשות מקום ראשון!)

קודם כל אתה לא חייב לעשות וולט מוד  אף אחד לא חייב רק אם זה בכיף שלכם

סטינגר אלה פחות או יותר המספרים של כל 9800 פרו לפני וולט מוד נסה להוריד את הזכרונות בכ20 מגה ולהעלות את הליבה 10-15 מגה  אולי תשפר את השיא שלך במעט

וקדימה וולט מוד וכנס לליגה הבכירה

וFIRE כל הכבוד על התוצאה עם 9800SE באמת כל הכבוד ולפי הבנתי עשית וולט מוד וסופט מוד נכון ????

פורסם
  • מחבר

**עדכון**

31289ke.jpg

בקרוב גז על הליבה...

פורסם

אני חושב שאתה צריך לעדכן את החתימה ;D

יפה מאוד!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

עריכה :

בואו נתחשב בכך שאת הכבוד הגדול ביותר צריך לתת לFIRE , שכן הוא עשה כאן את השיפור הכי גדול מאז ומעולם(בכרטיסי מסך) , מכרטיס שעושה בלי אוברקלוק בערך 1300-1400 נקודות ב3dmark05 הוא הביא אותו לתוצאה שגדולה מ9800XT!(2923!!)

בעוד ש1300-1400 היא תוצאה של 9600פרו , הוא הביא אותו ל2923 , שזה לא יאמן... , פשוט כבוד.

יש עידכון קל : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=541405

ותודה אל המחמאות! :)

אני כרגע ניסיתי כל מיני שיטות לעלות את הכרטיב עוד ועוד אבל הכטיס מסרב כניראה זה הגבול של הליבה..

לסיכום 476 לילבה 391 לזיכרון(בלי וולט מוד!)מקורר ע"י MCW50-T 25c@load

Tycoon אכן כן עשיתי וולט מוד לילבה(ליזכרון בעתיד הקרוב) ווסופט מוד .

אליאור כל הכבוד!! אתה מפתיעה כל פעם מחדש מצפה בכליון עניים(מקווה שתזמין אותי :) ) לקירור גז על הליבה..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

Tycoon , אני מצטער , אבל 445\450לליבה(אתמול לא הלך לי לא יודע למה , אבל היום אני ינסה) ו392-395 לזיכרונות של 9800פרו עם סיילנסר , זה הרבה מאוד , במיוחד בזיכרון , תראה לי עוד כרטיס כמו שלי שמגיע בלי שום קירור\וולטמוד לכמעט 400(800) לזיכרון...

ובכל מקרה , אני מכוון עכשיו לעבר ה2900...

ואליאור , פשוט מדהים! , ח"ח וכבוד גדול מאוד!!(אפילו לעומת 9800פרו אתה מקום שני...)

פורסם

Tycoon , אני מצטער , אבל 445\450לליבה(אתמול לא הלך לי לא יודע למה , אבל היום אני ינסה) ו392-395 לזיכרונות של 9800פרו עם סיילנסר , זה הרבה מאוד , במיוחד בזיכרון , תראה לי עוד כרטיס כמו שלי שמגיע בלי שום קירור\וולטמוד לכמעט 400(800) לזיכרון...

ובכל מקרה , אני מכוון עכשיו לעבר ה2900...

ואליאור , פשוט מדהים! , ח"ח וכבוד גדול מאוד!!(אפילו לעומת 9800פרו אתה מקום שני...)

מבדיקות שערכתי  יש עניין ביחס הזכרונות לליבה עם מהירויות ליבה נמוכות גם אני גירדתי את ה390 ויותר ועם מהירויות ליבה גבוהות בקושי הצלחתי לראות את ה375 

לתוצאות גבוהות בORB הגעתי עם מהירויות ליבה יחסיות גבוהות בגלל זה אמרתי לך בתגובה הקודמת נסה להוריד את הזכרונות להעלות את הליבה תראה אם אתה משפר את התוצאות שלך

ד"א איזה כרטיס יש לך ואיזה זיכרון יש לך עליו ??

ועוד דבר ראיתי שרובכם משתמשים בדרייברים של אומגה לגבי FIRE אני מבין למה אבל לגבי כל השאר באמת ראיתם שיפור ביחס לדרייברים של ATI??

פורסם

אני לא משתמש בקאטאליסט כי האומגה פשוט יותר נוח , ואני חושב שגם יותר טוב , ניסיתי להוריד את הזיכרון לסביבות ה370 , זה לא עזר בכלום לליבה , היא עדיין הייתי יציבה ב440-445 לא יותר מזה...

ואני לא מגרד את ה390 , אני יכול לעבוד 385 24\7 יציב לגמרי! , יש לי כרטיס של POWERCOLOR ORIGINAL שבא עם אותו PCB של ATI בידיוק ועליו זיכרונות HYNIX , ליבה R350(בדוק...)

אליאור , כנראה שהבאת טעם טוב לעולם , אתה כבר שני , עברו אותך בXtremesystems....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים