עבור לתוכן

זכרון במחיר של עד 2000 ש"ח, לפחות DDR400

Featured Replies

פורסם

שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC!

אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי..

המערכת היא,

A64 3500+ Winnie @ 265*10

Asus a8n-sli deluxe

Gigabyte 6600GT OC

חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? )

OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

אם אתה רוצה תזמונים, יש לך את ה-OCZ VX כמו שאמרת שעם מתח של 3.5-6 אתה מגיע איתם ל-265-270 על 2-2-2-5, הבעיה שמעל 270 קשה להם לעלות, בכל קאס.

האפשרות השניה היא להתפשר על תזמונים פחות נמוכים בשביל המהירות, כאן אני ממליץ לך לקחת את ה-GSkill PC4800 2x512 שסוגרים 330 באס על קאס 2,5-3-3-8 בערך.

הבחירה בידך

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב שיהיה יותר טוב למערכת שלי? מבחינת ביצועים, תודה!

פורסם

אני מציע שתחליף את הכרטיס מסך ל-6800gt יתן לך הרבה יותר ביצועים מאשר עוד אובר למעבד :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אחי, מה זה קשור לשאלה שלי?!

פורסם

מכיוון שהמעבד שלך הוא נעול מכפלה אני הייתי ממליץ לך לקחת זכרון שנותן לך אפשרות להגיע לטווח גדול יותר של FSB - ז"א ללכת על ה-GSkill (הוא כמובן מבוסס TCCD, ומסוג איכותי).

יש לך אפשרות להגיע לאוברקלוק ממש איכותי בכל מיני קונפיגורציות (300x10 - אם תשיג קירור איכותי). או 320x9.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת נעול מכפלה? אני יכול לשנות את המכפלה בביאוס חופשי..

כרגע זה אצלי על 265*10

פורסם

כן, אבל רק למטה, לא?

פורסם
  • מחבר

כן, מ11 ומטה

פורסם

yot... אתה מוכן לתת קישור לחנות שמוכרת ת'זכרונות האלו... חפשתי חפשתי ומצאתי רק את הדגם של ה-4400 ... איפה ראית 4800 ?

פורסם

וקישור לחנות בחו"ל אם אפשר ?!?!?

פורסם
  • מחבר

באמת אם אפשר קישור לחנות בחו"ל.

פורסם

יש בwww.newegg.com

אבל אתה חייב שמישהו מאמריקה יקנה לך את הזיכרון, הם לא מוכנים לקבל כרטיס אשראי לא אמריקאי ושלא תואם את הכתובת שאלייה אתה שולח את המוצר

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם בכלל יש הבדל במחירים בארץ ובחו"ל לזכרון הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים