פורסם 2005 בינואר 2820 שנים הייברשותי כרטיס מסך GFORCE5. לאחרונה המאורר שעל הכרטיס (שמולבש על צלעות קירור) החל להרעיש באופן צורמני ומטריף במיוחד...החלפתי את מאוורר הכרטיס כולל צלעות הקירור שלו במאוורר אחר ללא צלעות קירור. האם יש לכך משמעות שהמאוורר מוצמד ל CPU בכרטיס המסך ללא צלעות קירור ? איך אפשר למדוד את טמפרטורת הכרטיס ? תוכנת ה MBM5 שמותקנת אצלי מראה לי את חום המארז + ה CPU. האם ניתן ללמוד דרכה על חום כרטיס המסך ?תודה!
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אתה חייב צלעות קירור שיקלטו את החום הרב שיוצא מה GPU , מאוורר לבד לא יהיה אפקטיבי
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים עם כבר אנחנו בנושאמישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, עדיפות לשקט לא לביצועים,לכרטיס מסך Geforce FX 5600חשבתי על ה Vantec iCEBERQ 4 אבל חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי אותו, יש רק את גרסת ה PRO שלא מתאימה לכרטיס שלי...יש למישהו רעיון ?
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר IDAN, צלעות הקירור הן עגולות (כמו כן המאוורר הישן), ולעומת זאת המאוורר החדש מרובע...לא נכנס בצלעות. לא הצלחתי להשיג מאוורר מעוגל...
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים תנסה לאלתר משהואני מכיר אנשים שחיברו מאווררים וצלעות לא תואמות עם אזיקונים, או חוטים או כל מה שתחשוב עליו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.