פורסם 2005 בינואר 2720 שנים שלום.!יש לי את הכרטיס מסך הזה:radeon 9600 seואני רוצה לעשות לו ocעכשיו אני לא מבין בזה בכללאני צריך עזרה ופירוט בקשר לכל הדברים האלה.אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני יודה לו מאוד.!
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אתה יכול לוותר מייד על כרטיס כזה קלוק זה בלתי אפשרי זה בדיוק כמו ב9200 SE אני ניסיתי לעשות עליו קלוק אבל זה היה בלתי אפשרי אבל אם אתה בכול זאת רוצה אז אתה חייב שלושה דברים:קירור משופר(תגיד של איזה חברה הכרטיס הזה כי זה מאוד חשוב),תוכנת בנצ'מרקינג אתה יכול לקחת 3dmark 2003 פה במדור ההורדות ותוכנת אובר קלוקינג אתה יכול לקחת (וזה מומלץ)את הATI TOOL ,תוכנה מאוד טובה.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר upזה דחוף לי מישהו????שיסביר לי את מה שזה שמעלי ניסה.למה הזכרונות יכולים לא להתאים?איך אני בודק את זה ואם הם מתאימים...איך אני עושה לכרטיס oc?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תוריד את ATI TRAY TOOLSשם תוכל לבדוק מקסימום מהירות זכרונות ומקסימום מהירות ליבה (התוכנה בודקת לבד)
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר כתוב לי על הזיכרונות american dataוהכרטיס מסך שלי הוא:radeon 9600 seאיזה חברה?אני חושב soltex אם זה מה שאתה מתכוון אליו...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים עזוב אותך כל הקישקושים האלו, תוריד תוכנת OC תעלה בקפיצות של 5 מגה הרץ לזיכרונות ( אחרי כל פעם תריץ 3DMARK ) אם אין ארטיפקטים תחזור ותעלה עוד, שהגעת למצב שיש כבר ארטיפקטים תוריד איזה 10 מגה הרץ ככה... אחרי זה תעשה אותו הדבר לליבה, אבל שאתה מגיעה למצב של ארטיפקטים/קפיאות תוריד 5MHZ מ בOC לליבה...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אתה מדבר אלי בסינית.1)אני צריך לינקים לתוכנות.2)הסבר מדויק.אני מפחד לפגוע במחשב.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים בנתיים אני יכול להגיד לך דבר אחד יש לך זכרונות של ADATA ואתה תוכל לעשות קלוק לא רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.