עבור לתוכן

מהו המעבד המשתלם והטוב ביותר לאוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

הסוקט 478 זאת טעות בניו אגג.. המעבד הוא סוקט 479

צריך גם לוח חדש=יקר :P

• תגובות 49
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הסוקט 478 זאת טעות בניו אגג.. המעבד הוא סוקט 479

צריך גם לוח חדש=יקר :P

איפה אפשר למצוא לוח מתאים למעבד הזה?

יש כבר לוחות טובים למעבדים הללו?

פורסם

זו לא טעות....

אכן הסוקט המקורי של הדותן הוא 479 ......אך קימים כמה דותנים שעובדים בתצורה של 478 ....

אבל אי אפשר לשים אותם על לוח 478 רגיל מכיוון שהם דורשים ביוס שונה מאשר הP4 הרגילים.....

אני חושב שיש לוח של חברת DFI שמותאם לדותנים האלה ב478 מבוסס על הציפסט הנייד של אינטל ה 855 (משהו כזה אני חושב)

לדעתי תחכה קצת עד שיצא הלוח החדש של AOPEN שמיועד לדותן שמבוסס על הציפסט השולחני של אינטל ה915 אם PCI-E ואז קורא עליו קצת ביקורות לראות איך הוא.....

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, יש את המעבד הזה בגרסה למחשב שולחני ובגרסה למחשב נייד?

ועוד שאלות שלא עניתם עליהן:

*מדוע אפשר להגיע איתו לאוברקלוק גבוה כל כך,הוא לא מתחמם כמעט?

*אפשר להגיע עם הדותן 1.8 גה"צ למהירות של לפחות 3 גה"צ?

*מהם החיסרונות שלו? (מלבד המחיר..)

פורסם

בגדול יש שתי סוגים של דותנים....

אחד 479....שבד"כ תמצא כOEM שמיועד כחלקי חילוף לנידים....יתכן ואני טועה אני עוד לא ראיתי לוח למחשב שולחני אם S479

שני 478 שעקרונית מיועד לקהל האוברקלוקרים...הוא משווק די בשקט כדי לא לפגם בהכנסות של הP4 לדעתי....

הבעיה היקרית של המעבד הזה הוא המחסור בלוחות.....

אני לא מכיר עוד לוח חוץ מהלוח שהזכרתי בפוסט הקודם של חברת DFI.....

יתכן מאד שבעתיד נראה עוד לוחות למעבד הזה....זה מתחיל לתפוס תאוצה יותר ויותר אנשים מבינים את הפוטנציאל במעבד הזה...

הסיבה שאפשר להגיע איתו לOC גבוה מבלי שיתחמם זה בגלל הצורה שהמעבד הזה בנוי...הוא נבנה במחשבה להיות קר ושלא יצרוך הרבה חשמל....

אם אתה רוצה לדעת בידיוק את הסיבה הטכנית למה הוא קר יותר או צורך פחות חשמל ....תכנס לאתר של אינטל ותחפש שם אולי יש פירוט טכני על המעבד הזה....

ה"קטע" במעבד הזה הוא זה שהמעבד עובד על מהירות שעון יחסית נמוכה מה שגורם לו לצרוך פחות חשמל ובכך להתחמם פחות והוא מפצה על המהירות הנמוכה בכך שיש לו כמות L2 קאש גדולה (2MB אני חושב)....עוד משהו יפה במעבד הזה זה שהוא מנמיך את מהירות השעון אוטומטית ברגע שהוא במצב של IDLE כדי שוב לחסוך בחשמל ....(אני לא יודע אם זה מיושם רק בניידים או גם בגרסאות השולחניות של הדותן לדעתי זה רק בנידים) ...אם יצא לך אי פעם לפתוח נייד מבוסס על המעבד הזה אתה תראה איזה היטסינק פצפון יש עליו.....(ולחשוב שדבר כזה נוצר כאן בארצנו הקטן אההה)....

טוב קצת נסחפתי....חזרה לעיניננו.....

בקשר לשאלה שלך אם אשפר להיגע איתו למהירות של 3GHZ עקרונית ראיתי כמה אנשים שהיגעו איתו למהירות הזאת אם קירור אוויר(!)

חסרונות בולטים אני לא מוצא בו....יש אנשים שיגידו שאני לא אוביקטיבי....לדעתי מעבד במהירות של 1.8GHZ שמגיעים איתו ל 3GHZ זה מעבד מושלם לOC ....

פורסם

AMD AthlonFX 1700 0.13 T-Bird

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

בגדול יש שתי סוגים של דותנים....

אחד 479....שבד"כ תמצא כOEM שמיועד כחלקי חילוף לנידים....יתכן ואני טועה אני עוד לא ראיתי לוח למחשב שולחני אם S479

שני 478 שעקרונית מיועד לקהל האוברקלוקרים...הוא משווק די בשקט כדי לא לפגם בהכנסות של הP4 לדעתי....

OC ....

איפה משיגים את הדותן של הסוקט 478? אני מוקסם ::)

פורסם
  • מחבר

AMD AthlonFX 1700 0.13 T-Bird

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

הוא כבר מיושן,לא??

וצריך גם עבורו קירור רציני.. (לפחות ככה נדמה לי)

פורסם

אני לא נתקלתי בארץ באחד כזה.....

תחפש אולי בפנדס או בזיגזג.....לדעתי אתה תצטרך לבקש את זה במיוחד אני הייתי מנסה לבקש מזיגזג....

בקשר לאחריות לדעתי אין חשש לקנות מחו"ל אני קניתי את רוב החלקים שלי מחו"ל ואפילו התקלקל לי פעם הלוח אם...תוך שבועיים ו25$ משלוח קיבלתי אחד חדש....

פורסם
  • מחבר

אני לא נתקלתי בארץ באחד כזה.....

תחפש אולי בפנדס או בזיגזג.....לדעתי אתה תצטרך לבקש את זה במיוחד אני הייתי מנסה לבקש מזיגזג....

בקשר לאחריות לדעתי אין חשש לקנות מחו"ל אני קניתי את רוב החלקים שלי מחו"ל ואפילו התקלקל לי פעם הלוח אם...תוך שבועיים ו25$ משלוח קיבלתי אחד חדש....

אני רוצה להתקשר ולשאול בקשר להזמנה של המעבד הזה..

איך לשאול אותם? מהו השם של המעבד שאני רוצה?

פורסם

דותן זה לא רק מעבד יקר נורא, זה גם לוחות של 250$ ומעלה (גם הDFI וגם הAopen) שבכלל לא זמינים בארץ (למרות שבחו"ל הם ממש מזמן זמינים)

ללכת על דותן בלי תקציב גבוה במיוחד זה טעות

לך על Winchester, הוא קריר מאוד והוא מגיע למהירויות שעון גבוהות גם על סטוק

פורסם

מישהו מכם רוצה להסביר לי איך מעבד שביחד עם לוח תואם עולה כמה אלפי שקלים הוא משתלם?!

הוא אולי טוב, טוב מאוד, מצוין - אבל הוא לא משתלם.

אתה רוצה משתלם? קח ווינצ'סטר. סביבות ה 1000 שקל(בארץ, בחו"ל יותר זול) וקיבלת מעבד מעולה שנותן תמורה מצוינת למחיר.

אם כל המטרה זה להנות מאוברקלוק איכותי - אתה יכול אפילו לקחת A64 3000+ S754 באיזה 800 שקל עם לוח DFI LP3 בעוד 700 שקל ואתה מסודר....

פורסם
  • מחבר

מישהו מכם רוצה להסביר לי איך מעבד שביחד עם לוח תואם עולה כמה אלפי שקלים הוא משתלם?!

הוא אולי טוב, טוב מאוד, מצוין - אבל הוא לא משתלם.

אתה רוצה משתלם? קח ווינצ'סטר. סביבות ה 1000 שקל(בארץ, בחו"ל יותר זול) וקיבלת מעבד מעולה שנותן תמורה מצוינת למחיר.

אם כל המטרה זה להנות מאוברקלוק איכותי - אתה יכול אפילו לקחת A64 3000+ S754 באיזה 800 שקל עם לוח DFI LP3 בעוד 700 שקל ואתה מסודר....

אבל ה-939 מקורר יותר מה-754,לא..?

מהם ההבדלים בין ה939 לבין ה754?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים