עבור לתוכן

"פנטיום 4 עם מסך 19 אינץ', היום בערוץ הקניות"...

Featured Replies

פורסם

וואי!

שמעתי את התקציר בפרסומות בערוץ 2, וחשבתי לפתוח ת'רד, אבל אמרתי, מה הטעם?

הלוואי ויכולנו להגיע לתקשורת, ולתת הסבר מלא ומקיף ל- מה לקנות.

רציתי להוסיף שרק כאן, באינטרנט, אני מוצא מידע וגם אנשים בגובה העיניים שלי. בביה"ס אין אף אחד שמבין בזה לעומק כמו שאנו מבינים, אין עם מי לדבר.

חברים שלי קונים מסכי "פרוויו" עלובים, מעבדי פנטיום 4 ועוד חרא שמתלווה לזה...כשאני אומר שהפנטיום 4 לא טוב ומנסה לתת הסבר, אז אני מקבל תשובה כמו: אזמה, עכשיו יש לי ג'יגה הרץ וחצי במחשב...

לא מבינים שמעבד לא נמדד לפי מהירות שעון בלבד!!!

אני מנסה להזיז עינינים לכיוון איכות מוצרים, חנויות כמו פנדה, TBC וזיגזג,קניה נכונה כמו AMD, אבל אף אחד לא מוכן לקבל את הדברים...וחבל.

שיהיה... cwm36.gif

פורסם

צריך למשוך תשומת לב של העולם החיצוני ולא רק של אנשי מחשבים שמבלים את מרבית זמנם הפנוי ברשת...

השאלה היא, איך עושים את זה ???

פורסם

רציתי להוסיף שרק כאן, באינטרנט, אני מוצא מידע וגם אנשים בגובה העיניים שלי. בביה"ס אין אף אחד שמבין בזה לעומק כמו שאנו מבינים, אין עם מי לדבר.

חברים שלי קונים מסכי "פרוויו" עלובים, מעבדי פנטיום 4 ועוד חרא שמתלווה לזה...כשאני אומר שהפנטיום 4 לא טוב ומנסה לתת הסבר, אז אני מקבל תשובה כמו: אזמה, עכשיו יש לי ג'יגה הרץ וחצי במחשב...

לא מבינים שמעבד לא נמדד לפי מהירות שעון בלבד!!!

אני מנסה להזיז עינינים לכיוון איכות מוצרים, חנויות כמו פנדה, TBC וזיגזג,קניה נכונה כמו AMD, אבל אף אחד לא מוכן לקבל את הדברים...וחבל.

שיהיה... cwm36.gif

בידיוק כמו אצלי, נכון ילדים מעצבנים???קנים דברים בלי שהם יודעים אליהם כלום, אני תמיד בודק פעמים ואף יותר כשאני קונה משהו.

אני כבר היתייאשתי מהאנשים האלה, שיבזבזו כמה כסף שירוצו, אבל שאחכ לא יבכו על ביצועים עלובים

פורסם
  • מחבר

צריך למשוך תשומת לב של העולם החיצוני ולא רק של אנשי מחשבים שמבלים את מרבית זמנם הפנוי ברשת...

השאלה היא, איך עושים את זה ???

בקלות!

כמה כסף אמרת שיש לך? ;D

פורסם

בקלות!

כמה כסף אמרת שיש לך?  ;D

יהיה לי מספיק אם אני אמכור את המחשב והטלוויזיה ;D

פורסם

לי יש שיטה יותר טובה... במקום להגיד "AMD יותר טוב" -

אני אומר "אם תקנה אינטל יהיה לך מחשב חרא וכולם יצחקו עליך!"

פורסם

נוווווו

לא ראית Hackers?

אפשר לפרוץ את השידור!

:lol:

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה פעם אחת, אבל נרדמתי באמצע ;D

פעם הבאה שלא יתחילו סרטים ב-1 בלילה, ויעשו פירסומות כל 10 דקות... :jump:

פורסם

אפשר לעשות פרסומת ולבקש מפנדה לממן את זמן השידור ;D

פורסם

ממש במקרה יצא לי לראות את ההתשדיר שהיה לפני כמה דקות בערוץ הקניות על המחשב פנטיום 4 1.5 עם מסך 19 לא ידוע + צורב + מצלמה דיגטלית של agfa (חייב לציין שהיא שווה 600!!!)...

כל זה הזה ב6000...

אני חייב לציין שבמבט חטוף העיסקה נראת לא רע בכלל אבל...

המחשב הזה הוא חרא דבר!

נו באמת... זה מסך 19 נורמלי??... שלא נדבר על המעבד פ4 1.5!!! מה ההתלהבות אני לא מבין?

ואני בטוח שיהיה לזה הרבה קונים כי זה נראה מרהיב למי שלא מבין קצת עניין.

למה לא לעשות כזאת חבילה עם מעבד של AMD? ומסך קצת יותר נורמלי?

אני לא מבין אנשים...

פורסם

מישהו יכול לפרסם פה את המפרט המלא של המחשב כדי שנוכל לצחוק על ערוץ הקניות בצוותא?

פורסם

מישהו ראה במקרה "של מי השורה הזו" בערוץ 2?

שם ירדו טוב על ערוץ הקניות

צריכים לארגן להם קטע על מחשב מובסס P4 ולעשות מזה פרסומת שתשודר שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים