פורסם 2002 ביוני 1923 שנים אממ לוקו, אתה טועה.העיקר של וורקראפט 3 הוא הסינגל פלייר, יש כאלו שיטענו שהמולטיפלייר יותר טוב, או פחות טוב, אבל העיקר שלו הוא הסינגל.המשחק מולטיפלייר המאסיבי שאתה מבלבל בינו לבין וורקראפט 3 הוא כמו שהחבוב ההוא אומר, warcraft worlds.תתפלא, אבל אתה לא יודע הכל, ואל תתעקש אם אתה לא יודע, סתם ילדותי.
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים נווווווווווווווו מה יהיה ?! רוצים תשחקו לא רוצים אל תשחקו על מה הויכוח פה ?מתלהב דביל וכל ה"ברכות" לא אהבת אל תשחק וזהו מה הקטע אני לא מבין ? רוב האנשים פה כן אוהבים אז מה זה מפריע לך זה כזה דבילי להתווכח על זה !!!!!!! אתה לא אוהב ריבועים? לא אהבת את המשחק ? אז אלללללללללללללל תשחק! מה אתה רוצה לשכנע שהוא מגעיל או מה ? דייייייי כמה SPAMMMMM זיינת לי ת'שכל כבר הכוונה לבחור שממשיך ואומר שהמשחק זוועה וריבועים וחרא ועשה לי חור לא קטן
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים נווווווווווווווו מה יהיה ?! רוצים תשחקו לא רוצים אל תשחקו על מה הויכוח פה ?מתלהב דביל וכל ה"ברכות" לא אהבת אל תשחק וזהו מה הקטע אני לא מבין ? רוב האנשים פה כן אוהבים אז מה זה מפריע לך זה כזה דבילי להתווכח על זה !!!!!!! אתה לא אוהב ריבועים? לא אהבת את המשחק ? אז אלללללללללללללל תשחק! מה אתה רוצה לשכנע שהוא מגעיל או מה ? דייייייי כמה SPAMMMMM זיינת לי ת'שכל כבר הכוונה לבחור שממשיך ואומר שהמשחק זוועה וריבועים וחרא ועשה לי חור לא קטן lol :lol: צודק , אני בעצמי הסתבכתי , זה אומר שזה מתלהב וזה אומר שהוא , באמת נמאס וכמו שאמרת מספיק אוהב תשחק , לא אוהב אל תשחק ! תביו שלכל אחד יש דעה משלו וזהו , אתה לא יכול לכפות את דעתך עליו . עוד דבר world of warcraft זה משחק תפקידים לא אסטרטגיה והוא יהיה משחק הומנטי או משחק רשת , בילבלתם אותי פה .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.