עבור לתוכן

האמת הערומה מאחורי סרטון התעמולה דתית של הרב אמנון יצחק. חלק א'

Featured Replies

פורסם

דיי כבר עם ההתנשאות הזאת. אדם שלא מאמין באלוהים יכול יפה מאוד לצאת ממשברים, לא פחות טוב מאדם מאמין. נמאס כבר לשמוע את זה כל הזמן. לאדם מאמין יותר קל לעשות וכך וכך בגלל שהאמונה מקלה עליו.

אני מצטער שאני מוציא את זה עליך אני פשוט שומע את הטענה זאת כל הזמן וזה באמת מתחיל לעצבן...

דבר ראשון לא התנשאתי תקרא את התגובה שלישוב, אני חושב שאדם שמצליחים להוכיח לו שאלוהים קיים הוא טיפש כי אי אפשר להוכיח את זה!

שמע אתה יכול להגיד שזה שטות אני לא אומר לך תאמין באלוהים כי ככה וככה פשוט שאלת מה אנשים מוצאים בדת ועניתי.

אדם מאמין תמיד יאמין שיהיה יותר טוב ושמשהו ישנה את המצב שלו גם אם הוא גרוע מאוד מאוד ויקח לו יותר זמן להישבר מאדם מאמין.

אני לא מכליל ואומר כולם ככה אבל אם תבדוק טוב טוב תראה שאני לא טועה.

אמונה לא חייבת להיות באל אתה יכול להאמין בהרבה דברים אחרים לדוגמא בצדק, לדוגמא אם שלחו בנאדם לכלא כשהוא חף מפשע והוא מאמין שיצא צדק זה יכול להחזיק אותו שפוי במשך שנים.

אתה גם יכול להאמין ברעיון מסויים אפילו נקמה יכולה להחזיק בנאדם שפוי קח לדוגמא את מרדכי ואנונו איך בנאדם כזה(שאני אישית חושב שהוא בן זו*ה רציני) מצליח לצאת שפוי לאחר כול כך הרבה שנים בכלא ובבידוד מוחלט? אמונה אם זה באלוהים אם זה ברעיון מסויים אם זה בצדק ואם זה בנקמה האמונה החזיקה אותו.

אתה יכול לקורא לזה תלות או מה שתראה לנכון אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד בנאדם שלא מאמין,(לא חייב באל), בכלום הוא לא בנאדם!

מצטער אם זה היה ארוך אבל מה לעשות ככה יצא.

• תגובות 84
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון לא התנשאתי תקרא את התגובה שלישוב, אני חושב שאדם שמצליחים להוכיח לו שאלוהים קיים הוא טיפש כי אי אפשר להוכיח את זה!

שמע אתה יכול להגיד שזה שטות אני לא אומר לך תאמין באלוהים כי ככה וככה פשוט שאלת מה אנשים מוצאים בדת ועניתי.

אדם מאמין תמיד יאמין שיהיה יותר טוב ושמשהו ישנה את המצב שלו גם אם הוא גרוע מאוד מאוד ויקח לו יותר זמן להישבר מאדם מאמין.

אני לא מכליל ואומר כולם ככה אבל אם תבדוק טוב טוב תראה שאני לא טועה.

אמונה לא חייבת להיות באל אתה יכול להאמין בהרבה דברים אחרים לדוגמא בצדק, לדוגמא אם שלחו בנאדם לכלא כשהוא חף מפשע והוא מאמין שיצא צדק זה יכול להחזיק אותו שפוי במשך שנים.

אתה גם יכול להאמין ברעיון מסויים אפילו נקמה יכולה להחזיק בנאדם שפוי קח לדוגמא את מרדכי ואנונו איך בנאדם כזה(שאני אישית חושב שהוא בן זו*ה רציני) מצליח לצאת שפוי לאחר כול כך הרבה שנים בכלא ובבידוד מוחלט? אמונה אם זה באלוהים אם זה ברעיון מסויים אם זה בצדק ואם זה בנקמה האמונה החזיקה אותו.

אתה יכול לקורא לזה תלות או מה שתראה לנכון אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד בנאדם שלא מאמין,(לא חייב באל), בכלום הוא לא בנאדם!

מצטער אם זה היה ארוך אבל מה לעשות ככה יצא.

זו כן התנשאות כשאתה אומר דבר כזה:

אולי זה נראה לך שטות אבל אנשים כאלה יוצאים ממשברים יותר מהר מאנשים שלא מאמינים בכלום עד כמה שזה נשמע דבילי זה נכון.

כן זה נראה לי שטות....

ואתה אפילו מציין את זה שוב בפוסט האחרון:

"אדם מאמין תמיד יאמין שיהיה יותר טוב ושמשהו ישנה את המצב שלו גם אם הוא גרוע מאוד מאוד ויקח לו יותר זמן להישבר מאדם מאמין.

אני לא מכליל ואומר כולם ככה אבל אם תבדוק טוב טוב תראה שאני לא טועה."

אז דבר ראשון כבר עניתי לך. לא! אדם לא מאמין לא יקח לו יותר זמן להשבר. דבר שני, כן, אתה מכליל ואתה טועה....אין לי מה לבדוק.

את הפסקה שניה שלך לא הבנתי (מעוניין להרחיב?). מה אתה טוען שאני לא מאמין בכלום. מתי אמרתי דבר כזה. ואני ( ובטוח שלשאר האתאסיטים שענו פה) יש מספיק דברים שיחזקו אותי ויתנו לי תקווה גם בלי האלוהים הזה.

כמו שאמרת אמונה לא חייבת להיות באלוהים.

פורסם

דייי יא ספאמר

במשפט אחד אפשר לסתור לך את כל ההודעה

אם אתה זקוק להוכחה בשביל להאמין באלוהים הריי שאתה לא מאמין בו

אמונה זה לא משהו שניתן להוכיח

עצם זה שאתה בכלל חושב שזה בר הוכחה מראה על בורותך

אני מאמין, אתם אלה שלא ולכן אתם זקוקים להוכחות לכאורה, למרות שזה לא מה שיזיז אתכם מדעתכם כי זה בטבע שלכם לא להאמין.

פורסם

אני מאמין, אתם אלה שלא ולכן אתם זקוקים להוכחות לכאורה, למרות שזה לא מה שיזיז אתכם מדעתכם כי זה בטבע שלכם לא להאמין.

OMG

לא להאמין? לא יזיז אותנו מדעתנו?~!?!?

אתה מפגר?

מי שמדבר !@#!@#

פורסם

זו כן התנשאות כשאתה אומר דבר כזה: כן זה נראה לי שטות....

ואתה אפילו מציין את זה שוב בפוסט האחרון:

"אדם מאמין תמיד יאמין שיהיה יותר טוב ושמשהו ישנה את המצב שלו גם אם הוא גרוע מאוד מאוד ויקח לו יותר זמן להישבר מאדם מאמין.

אני לא מכליל ואומר כולם ככה אבל אם תבדוק טוב טוב תראה שאני לא טועה."

אז דבר ראשון כבר עניתי לך. לא! אדם לא מאמין לא יקח לו יותר זמן להשבר. דבר שני, כן, אתה מכליל ואתה טועה....אין לי מה לבדוק.

את הפסקה שניה שלך לא הבנתי (מעוניין להרחיב?). מה אתה טוען שאני לא מאמין בכלום. מתי אמרתי דבר כזה. ואני ( ובטוח שלשאר האתאסיטים שענו פה) יש מספיק דברים שיחזקו אותי ויתנו לי תקווה גם בלי האלוהים הזה.

כמו שאמרת אמונה לא חייבת להיות באלוהים.

אני לא מבין למה אתה מוציא את דברי מהקשרם אולי יש לך איזו בעיה בהבנת הנקרא כי שאר האנשים פה הבינו כבר מהפוסט הקודם שלי את הנקודה.

אדם שלא מאמין בכלום יאבד תקווה הרבה יותר מהר! עכשיו זה מובן?

אמונה כמו שכבר אמרתי לא חייבת להיות באל יש מספיק דברים להאמין בהם זה הבנת יופי.

איפה רשמתי שאדון StinkO הנכבד לא מאמין בכלום? תראה לי בדיוק איפה? אם זה מה שהבנת מדברי אני מצטער אם זה העליב אותך לא האשמתי כאן אף אחד לא דיברתי על אף אחד לא הכללתי ולא הכרחתי אף אחד להאמין באל וכדומה.

אם תוכל להגיד לי איפה התנשאתי בדברי אני יודה לך אני כולה הצגתי את הטענה שלי שאומרת שאדם שלא מאמין בכלום לא יכול לחיות(ושוב אני יחזור אמונה לא חייבת להיות באל האל הוא אחד מהדברים שאפשר למצוא בהם נקודת אור), הדברים שלי נכונים לדעתי ולדעת עוד אנשים שהגיבו כאן זו לא תלות אדם חייב להשען על משהו אחרת הוא לא יחזיק מעמד, ואם המשהו הזה הוא כסף וכוח אז האדם הזה יותר פגיע מאשר אדם שמאמין נגיד בדבר שהוא לא יכול לאבד כמו אל או צדק.

airborn-i אתה מבזבז את זמנך וזמננו תפסיק לנסות להוכיח לאנשים שהאל קיים כי זה פשוט בלתי ניתן להוכחה או שאתה מאמין או שלא, אם מישהו בגלל הדברים שכתבת יתחיל להאמין באל הוא טיפש אמונה באל באה רק מרצון והבנה של הנאדם הספציפי לא משום חלטורות של רב כזה או אחר.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מוציא את דברי מהקשרם אולי יש לך איזו בעיה בהבנת הנקרא כי שאר האנשים פה הבינו כבר מהפוסט הקודם שלי את הנקודה.

אדם שלא מאמין בכלום יאבד תקווה הרבה יותר מהר! עכשיו זה מובן?

אמונה כמו שכבר אמרתי לא חייבת להיות באל יש מספיק דברים להאמין בהם זה הבנת יופי.

איפה רשמתי שאדון StinkO הנכבד לא מאמין בכלום? תראה לי בדיוק איפה? אם זה מה שהבנת מדברי אני מצטער אם זה העליב אותך לא האשמתי כאן אף אחד לא דיברתי על אף אחד לא הכללתי ולא הכרחתי אף אחד להאמין באל וכדומה.

אם תוכל להגיד לי איפה התנשאתי בדברי אני יודה לך אני כולה הצגתי את הטענה שלי שאומרת שאדם שלא מאמין בכלום לא יכול לחיות(ושוב אני יחזור אמונה לא חייבת להיות באל האל הוא אחד מהדברים שאפשר למצוא בהם נקודת אור), הדברים שלי נכונים לדעתי ולדעת עוד אנשים שהגיבו כאן זו לא תלות אדם חייב להשען על משהו אחרת הוא לא יחזיק מעמד, ואם המשהו הזה הוא כסף וכוח אז האדם הזה יותר פגיע מאשר אדם שמאמין נגיד בדבר שהוא לא יכול לאבד כמו אל או צדק.

נראה לי שיש איזה קצר פה... תקרא שוב את העמוד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99175.30

כשאת כתבת "אנשים כאלה יוצאים ממשברים יותר מהר מאנשים שלא מאמינים בכלום" מן הסתם ה"אנשים שלא מאמינים בכלום" התייחס אלי ואל כלום האתאיסטים שהשתתפו בוויכוח. אם בכלום אתה התכוונת לשאר הדוגמאות שלך...צדק, נקמה, היית צריך להסביר את זה, זה לא מובן מאליו שתחת אמונה אתה מכליל את הדברים האלה.

אני מתקשה לאמין שיש אדם שלא מאמין בכלום (ממש כלום!) אבל אם יש כזה אז מן הסתם יהיה לו קשה להסתדר, בלשון המעטה..

לא נעלבתי, סך הכל וויכוח :)

פורסם

יופי אני שמח שהבנו אחד את השני.

פורסם

כל כך חבל שאמרת את זה... יצאת קטן מאוד. אני (בתמימותי) חשבתי שהפוסט שלא נגמר ששלחת בא ממך, עכשיו הפוסט הזה נראה כמו קופי פייסט אחד גדול. זה בטבע שלי לא להאמין?

הוכחות לקיום בורא עולם:

הוכחה 2 למציאות הבורא:

האדם יודע גם שהוא בעצמו נמצא וגם שאין בכוחו של האין ליצור יש, מכאן שנמצא דבר מה נצחי.

אז הנה גם אני יודע קופי פייסט.

נראה שהאמונה באמת גוברת על תכונות אחרות שאנשים אמורים להשתמש בהם - יושר פנימי, לדוגמא.

נ.ב. פעם הבאה שאתה בראש דומה, פשוט תשלח לינק, אל תזהם את הפורום.

פורסם

סליחה, אבל הלינק שלך הפנה לערימת פסולת באורך הגלות (בתקווה שלשם היא תגיע).

יש לי רעיון - בוא נערבב: קבלה, פאגניזם, תאולוגיה נוצרית, סופיזם, קמצוץ בודהיזם, קצת פיזיקה, טעימה מחשיבה יוונית, מספר "עובדות" שנוייות במחלוקת, דיבורי סרק על "אנרגיות" וכדומה. מה מקבלים? עיסה של זבל בטעם חרא :screwy:.

הדבר היחידי שהיה מעניין זה ההמנעות של הכותב מלהסביר על תפקידם של החייזרים בשלטון הייקום, אבל אני בטוח שזה יגיע במאמר הבא.

פורסם

צר לי על העובדה שאתם לא מסכימים איתי באופן מוחלט, מבזים את דבריי ומשפילים אותי במלוא מובן המילה, אבל כל זה לא ישנה את העובדה שאתם כולכם יהודים

ולכן אני אוהב אתכם. כפרות! :hat:

הערה קטנה לסיום, אני ממליץ למאמינים ולאתאיסטים למיניהם לקרוא את הספר "הצופן התנכי" אני קורא אותו כרגע והא ספר פשוט מדהים, אם חשבתם שמדובר

בבלוף, שהכל גימיק שלא נראה לכם אמיתי עיינו בספר, לפחות בעמודיו הראשונים כי אנשים גדולים יותר ממכם מבחינת השכלה שלא האמינו כלל וכלל לצופן

ואף ניסו להפריכו מספר פעמים יצאו בסופו של עניין "מופסדים" - הם לא הצליחו והפריך את הצופן וניווכחו לדעת שהוא אמיתי ושאין סיכוי שנכתב בידי בן-אנוש,

חלקם הפכו למאמיני הצופן. אפילו ניוטון הדגול האמין שיש מי שקובע את סדר הדברים, הוא למד בחייו את השפה העברית היות והיה סמוך ובטוח שהצופן הוא

אמיתי, הוא חקר את הנושא שכבר הפך לאובססיה אצלו.

בקיצור אני רק מבקש ממכם לקרוא את הספר שהוא אובייקטיבי לחלוטין- נכתב בידי מייקל דרוזנין שהוא עיתונאי חוקר בעל הישגים רבים: כתב לוושינגטון פוסט,

וול-סטריט ז'ורנאל וכו'. הוא בעצמו מביע את עמדתו בתחילת הספר ואומר שאינו מאמין, אלא אדם שמחפש אחר דבר אחד- האמת.

אז בבקשה, לפחות לכו לספרייה, עיינו ברפרוף אפילו רק עשו טובה קטנה והרחיבו את אופקיכם בידע שלא רציתם להתעניין בו.

יום טוב ושבת שלום. :)

פורסם

כן וגם את מובי דיק כתב אלוהים :screwy:

ב. ניוטון בחיים לא אמר שטות כזאת. סתם חלק מהשקרים של התעמולה הדתית

חוצמיזה מה בכלל עוזר הצופן התכנכי לעולם?

זה חוזה את העבר וואללה יופי באמת עוזר

פורסם

כן וגם את מובי דיק כתב אלוהים :screwy:

ב. ניוטון בחיים לא אמר שטות כזאת. סתם חלק מהשקרים של התעמולה הדתית

חוצמיזה מה בכלל עוזר הצופן התכנכי לעולם?

זה חוזה את העבר וואללה יופי באמת עוזר

דיי להיות כזה אנטי!!!

ניוטון כן אמר כזה דבר, עיין בספרים שלו, ביוגרפיה ואימרותיו.

לפי התגובה שלך אני מבין את חוסר הידע שלך בהקשר לצופן התנכי ולכן אני מבקש שתקרא את הספר או לפחות עיין בו, תקבל הרבה תשובות ואני מבטיח לך שיהיו

לך הרבה תהיות לגבי קיום ישות עליונה. מה קרה מפחד לנסות?! חשבתי כך.

פורסם
  • מחבר

סייברדין מוכיח בעזרת דילוגים בתנ"ך ובשיטה של הרב אמנון יצחק שאלוהים זה שקר:

http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html

מומלץ לקרוא ולנסות להגיב ברצינות לשם שינוי. מה קרה, מפחד לנסות?

פורסם

אז מה עם ניוטון חקר את זה (ואני מאוד בספק שאתה קראת ספרים וביוגרפיות שלו כדי לבוא עם המידע הזה לפה) והאמין בזה?

ותגיד לי אתה עושה צחוק, כבר עברנו מספר פעמים על נושא הצופן התנכי (בולשיט לגמרי):

כנס לפה (שוב) http://en.wikipedia.org/wiki/Bible_code תחת המילה Criticism

ולפה:

http://cs.anu.edu.au/~bdm/dilugim/moby.html

ולפה:

http://cs.anu.edu.au/~bdm/dilugim/diana.html

ואגב אני קראתי את הספר, BS!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים