עבור לתוכן

המערכת החדשה בהרצה - תמונות בעיקר.

Featured Replies

פורסם

עדיין לא כתבת מה הטמפ' שלך :-[

• תגובות 93
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאמת אני לא יודע כמה זה משתלם (אבל אני רואה שכסף זה עדיפות שניה אצלך אחריי ביצועים)

רועי שפי מהפורום שהוא חבר שלי קנה עכשיו 3400+ וגיגה ראם TCCC ולוח אם LANPARTY UT 250GB

והגענו אצלי ל34 שניות בסופר פיי וזה עוד עם קירור סטוק. ההבדל במחיר בין המעבדים הוא יותר מ3000 שקל נכון? זה באמת שווה את ההבדל ביצועים המזערי הזה?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא כתבת מה הטמפ' שלך  :-[

רשמתי באשכול.

כרגע אני יציב על 260x11 שזה 2850 בערך עם 1.525 (פחות מהדיפולט) על 42 מעלות ללא מאמץ ו 47 במאמץ.

פורסם

תאמת אני לא יודע כמה זה משתלם (אבל אני רואה שכסף זה עדיפות שניה אצלך אחריי ביצועים)

רועי שפי מהפורום שהוא חבר שלי קנה עכשיו 3400+ וגיגה ראם TCCC ולוח אם LANPARTY UT 250GB

והגענו אצלי ל34 שניות בסופר פיי וזה עוד עם קירור סטוק. ההבדל במחיר בין המעבדים הוא יותר מ3000 שקל נכון? זה באמת שווה את ההבדל ביצועים המזערי הזה?

מצד אחד זה סתם זריקת כסף אבל מיצד שני יש לך מערכת סוסה ושלא צריך שידרוג בקרוב

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הטראד שלכם, כל הכבוד !

נעמיד דברים על דיוקם, הייתם עם קירור סטוק אבל ב 0 מעלות, בדיוק כמו להיות עם קירור סטוק בבית קירור להגיד שהמערכת רצה עם קירור סטוק.

עוד הבדל קטן גדול זה היציבות, אני בספק שתגיעו ל 2.6-2.7 יציב, זה שהגעתם לפרק זמן קטן קבלו ח.ח

ההבדל בין ה 3400+ ל fx-55 הוא די גדול, אם הוא שווה 3000 שקל אז לא (אלא אם כן אתה משוגע - כמוני  ::) )  הכל רץ חזק בשתי המערכות,אם עוד כמה פריימים או שניות\דקות בקידוד שווים את הכסף תלוי בך.

פורסם

לא באמת עדיף לקנות איזה 3500+ ולהפוך אותו לאיזה 4500+ או איזה 5000+

נראה לי אתה אחד שמסוגל למשהו כזה

:lol:

:xyxthumbs:

תעדכן עם תגיע ל 3 גיגה.

פורסם

הוא יצטרך לעשות את כול המודים שבעולם תוך סיכון קטלני של המעבד והלוח ולזכרונות על מנת להגיע ל3 גיגה ואם הוא יגיגע ישבור את השיא העולמי למעבדים הללו

אך ישבור את משך חיי המעבד לחודש והלכו 10000 שקל חבל!!!!!!!!!!

פורסם

עדיף שלא להסתכן כך.! :s05:

פורסם

Cupra, אפשר בבקשה עוד תמונות (יותר מפורטות וקרובות) של כל חלקי המע' המדהימה הזו? :smile1:

פורסם

א. מדהים. מערכת ממש חזקה.

ב. לכל אלה שאומרים "טחון" "יש כסף.." - זה ממש לא אומר כלום.

זה שיש מישהו שמשקיע במערכות חזקות כי ככה הוא אוהב זה אחלה וזה לא אומר בהכרח שיש לו כסף מיותר .

כשהתחביב העיקרי שלי היה אופנוע שטח אז השקעתי בו הרבה Kים. זה אומר שיש לי? לא. זה אומר שאת כל הגרושים האחרונים שלי מהעבודה הוצאתי עליו, ולפעמים נאלצתי לנסוע על האדים של הדלק או לקחת 20 שקל מחברים לטיול שטח קצרצר.

חוץ מזה, יש כאן אנשים שלוקחים חתיכת פח שקוראים לה מארז, עובדים עליה כמו חמורים חודש, ואז מקבלים חתיכת פח קצת יותר יפה שמהבהבת בשלל צבעים. לדעתי - הבעיה היא אצלם.

פורסם

שמת לב שקודם אתה אומר שאתה לא מבין את אלה שאומרים שלא שווה להשקיע כ"כ הרבה בחומרת המחשב ואז אתה בעצמך אומר שלא שווה להשקיע במארז? :kopfpatsch:

פורסם

איכות

תגיד למה המחשב משמש? שרת או משהו או סתם מחשב ביתי למשחקים וכו'?

פורסם

עזבו אותו ,תתחדש אחי, מחר אני עצלך בבית ,חחח

פורסם

טוב.

קודם כל OMFG! :jump:

דבר שני, WOW!

אחלה מערכת, לא חושב שראיתי מערכת יותר חזקה מזאת בישראל עדיין.

אז תתחדש וכל הכבוד על הOC, מקווה לראות עדכונים! :yelclap: :yelclap:

ד"א,

הקירור מים, של מי הוא ומאיפה קנית?

פורסם

שמת לב שקודם אתה אומר שאתה לא מבין את אלה שאומרים שלא שווה להשקיע כ"כ הרבה בחומרת המחשב ואז אתה בעצמך אומר שלא שווה להשקיע במארז? :kopfpatsch:

עדיף שתקרא את התגובה שלי שוב ואז תבין.

במקרה שלא תבין גם בפעם השניה:

הפרנציפ הוא שלא בהכרח מי שקונה משהו יקר אז הוא "טחון" בכסף. אין מה לרדת עליו על זה. כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה בכסף שלו. העיקר שהוא רוכש מה שבא לו ומה שהוא אוהב.

והחלק השני של ההודעה הייתה להראות ש"הכל בעיני המתבונן":

יש כאלה שלא מבינים למה להשקיע כ"כ הרבה כסף "סתם" בחומרה יקרה שנותנת ביצועים, ויש אנשים סתומים כמוני שלא מבינים למה להפוך את הקופסה החיצונית של המחשב לקופסה ציבעונית מהבהבת שלא נותנת ביצועים (חוץ ממודינג לקירור המארז).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים