פורסם 2006 בפברואר 419 שנים שלום טלהאם יש כרטיסי עריכה\קידוד חיצוניים שעושים את העבודה של הפנימיים. ניסיתי למצוא בוידאו גאי'ס אבל לא הצלחתי מרוב עצים למצוא את היעד.אם אני מבין נכון המעבד במחשב מסוגל להגיע לרינדור של 4 פריימים לשניה בעוד שבכרטיסים מיועדים אפשר להגיע עד 25 - שנקרא זמן אמתי.אני משתעשע על גבח מחשב נייד חזק למדי וכונן חיצוני עם פרמייר פרו 1.5.בתודה מראש, מכבי.
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר שלום טלהאם יש כרטיסי עריכה\קידוד חיצוניים שעושים את העבודה של הפנימיים. ניסיתי למצוא בוידאו גאי'ס אבל לא הצלחתי מרוב עצים למצוא את היעד.אם אני מבין נכון המעבד במחשב מסוגל להגיע לרינדור של 4 פריימים לשניה בעוד שבכרטיסים מיועדים אפשר להגיע עד 25 - שנקרא זמן אמתי.אני משתעשע על גבח מחשב נייד חזק למדי וכונן חיצוני עם פרמייר פרו 1.5.בתודה מראש, מכבי.לא יודע אם הוא עושה 4 פריימים מאיפה הבאמת את זה?מה שכן זה לאט בלי כרטיס.כן יש כרטיס מיוחד לזה.בד"כ כרטיסי עריכה מתקדמים ויקרים עושים את העבודה.במקרה שלי- הכרטיס שלי בנוי מ 3 כרטיסים בעצם מחוברים בקומות- אחד הלב-עריכה, שני אפקטים ופיטרים ע"ג ציפ, שלישי קידוד.
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים לא יודע אם הוא עושה 4 פריימים מאיפה הבאמת את זה?מה שכן זה לאט בלי כרטיס.כן יש כרטיס מיוחד לזה.בד"כ כרטיסי עריכה מתקדמים ויקרים עושים את העבודה.במקרה שלי- הכרטיס שלי בנוי מ 3 כרטיסים בעצם מחוברים בקומות- אחד הלב-עריכה, שני אפקטים ופיטרים ע"ג ציפ, שלישי קידוד. לא בדקתי את זה אני חושב שזה ממך או אולי לא הבנתי נכוןלמשל ראיתי שם באתר - וידאו גאי'ס - כרטיס של Avid Liquid 7 עם קופסת חיבורים אני לא מבין מזה אם זה מעין כרטיס רנדור חיצוני או סתם קופסת חיבוריםממה שאני כן מבין זה נראה שזה כן מאפשר רנדור.זה הלינק לדף http://www.videoguys.com/avidliquid.htmlאם זה לא אז מה כן?שוב תודה, מכבי.
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר לא יודע מה זה בדיוק.מערכות של אוויד עולות המון כסף.ישנם כרטיסים המיועדים לקידוד בלבד, אבל לא מצדיקים את המחיר שלהם...למה?כי אם אתה עורך ללא כרטיס עריכה (כלומר עריכה חובבנית), אתה תקודד עם כרטיס בצורה מקצועית?החוליה הראשונה פה היא ה"חובבנית" אז למה להשקיע בחולייה האחרונה. הבנת את הרעיון?קנה לך כרטיס עריכה בסיסי וטוב,שיש לו יכולת עריכה וקידוד.אתה יכול לחפש יד שנייה ייצא לך זול.אני ממליץ לך על PINNACLE DV500DVD (גרסת ה DVD ולא ה PLUS). הוא מעולה היחס למחיר שלו ועושה אחלה עבודה.היה לי אותו לפני הכרטיס הנוכחי שלי.מחירו כיד שנייה היום באיזור ה 1500-1600 שקל.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים שאלה קטנה בקידוד לDVD זה משנה אם אתה בוחר Upper Field \ Lower Field או Progressive ?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים הבעיה שאני מחפש כרטיס חיצוני ולא PCI ומה שאתה מדבר עליו הוא כרטיס פנימיהאם אתה מכיר כרטיסים חיצוניים?מכביאני ממליץ לך על PINNACLE DV500DVD (גרסת ה DVD ולא ה PLUS). הוא מעולה היחס למחיר שלו ועושה אחלה עבודה.היה לי אותו לפני הכרטיס הנוכחי שלי.מחירו כיד שנייה היום באיזור ה 1500-1600 שקל.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר ממירים חיצוניים יקרים יותר, עושים פחות עבודה ופחות מקצועיים. למה לך???מה גם שלא ניתן לערוך איתם ואלה שכן מצריכים כרטיס פנימי שהממיר מתחבר אליו.למה זה משנה לך בכלל? חסר לך חריץ?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים סתם שאלה, עד כמה יהיה שיפור אם אני אקנה כרטיס עריכה בסיסי ביחס למפרט שלי (כפול ליבה)?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אל תצפה לסתם תשובה!על מה אתה מדבר? שיפור לעומת מה?מה את ה עורך ועל איזה תוכנה...???קצת פרטים חבר....
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים בעזרת המערכת שמפורטת בצד ימין, תוכנת פרימייר פרו 1, ההבדך בין מה שיש עכשיו לשדרוג הכי זול לכרטיס עריכה (בזמן רינדור)?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים ממירים חיצוניים יקרים יותר, עושים פחות עבודה ופחות מקצועיים. למה לך???מה גם שלא ניתן לערוך איתם ואלה שכן מצריכים כרטיס פנימי שהממיר מתחבר אליו.למה זה משנה לך בכלל? חסר לך חריץ?הבנתי אני כל הזמן דברתי על עריכה על גבי מחשב ניידאני מבין מכך שעריכה מקצועית אמיתית אפשרית רק על נייחאו קי ותודה שובמכבי
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר לא ידעתי שמדובר על נייד. בכל מקרה כמובן שנייח מקצועי יותר.יש כאלה שעורכים על נייד, אבל זה עריכה בסיסית בלבד.כמו למשל כתבי שטח בטלוויזיה, שעורכים כתבה בדרך לאולפן, או בשטח. עריכה זו היא קאטים ובסיסית- למטרת שידור.כמובן יש שעורכים על נייד סרטים- אבל לא בצורה כמו שניתן על נייח מקצועי.לגבי המערכת - כמובן שלא תגיע בחיים לזמן אמת בקידוד ללא כרטיס לא משנה איזה חומרה מפלצתית תיהיה לך, כי זה לא אפשרי.כרטיס עריכה עושה זאת כי זאת המטרה שלו.עדיף שתשאר עם מה שיש לך ותוסיף את הכסך לכרטיס עריכה, תרגיש הבדל ממשי, גם בעריכה , גם יציאה למוניטור LIVE, ועוד המון המון...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים שלום אני ממשיך את הדיון אחרי זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=97123.msg1391010#msg1391010 הצלחתי בסוף לקודד, אבל לא יוצא לי עם האודיו? איך לשלב אודיו? תודה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.