פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מרוצים?ו Ghost Dogg, עם כל הכבוד עצם ההתייחסות הראשונית שלך אל האתר הזה ו"אנשים כמוהו יחרשו את האתר..." רק מזמינה בעיות.אז עזוב את זה ובוא נתן לת'רד הזה להמשיך, OK?אני מזמין בעיות?לא משנה.נמשיך הלאה.
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים all big brothers suck just let the people be free!! freedom!! ;D ------- peace love and anarchy
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים טוב רוצים בדיחה?מזה בלונדינית שצבעה לשחור?אינטיליגנציה מלאכותית!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים (לא בדיחה, אבל בכל זאת, אמיתי לחלוטין אני וחבר שלי דיברנו והזכרתי את וודסטוק, ואז הוא ברצינות גמורה: "וודסטוק זה לא של מיקרוסופט??"
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים שאלה: מה ההבדל בין אישה לפרה? תשובה: לפרה, אין את המבט המטומטם הזה בעיניים...נו, מי הראשון/ה שינגח אותי?
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים שאלה: למה בלונדינית ביקשה מחברתה לשמור לה נורות שרופות? תשובה: כי היא היתה צריכה אותן לחדר החושך שהיא בנתה.
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים זוג נכנס למעלית עמוסה.פתאום תוקע אחד מנוסעי המעלית נאד.הבעל אומר לאיש: בחייך, לא לפני אישתי.אז האיש עונה: "סליחה, לא ידעתי שיש כאן תור".
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים איש מתלבט אם לנסוע במונית או באוטובוס ואומר:אם אני אסע במונית זה בסדר אבל אם אני אסע באוטובוס יש שתי אפשרויות:או שאני אשב ליד בן או ליד בת.אם בן זה בסדר אבל אם בת יש שתי אפשרויות:או שנתאהב או שלאאם לא זה בסדר אבל אם כן יש שתי אפשרויות:או שנתחתן או שלאאם לא זה בסדר אבל אם כן יש שתי אפשרויות:או שנלד ילדים או שלאאם לא זה בסדר אבל אם כן יש שתי אפשרויות:או שזה יהיה בן או שזו תהיה בתאם בת זה בסדר אבל אם בן יש שתי אפשרויות:או שהוא ילך לצבא או שלאאם לא זה בסדר אבל אם כן יש שתי אפשרויות:או שהוא ימות או שלאאם לא זה...................רגע רגע רגע הבן שלי ימות?אני נוסע במונית!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.