פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים שלוםהעכבר אצלי כמה שעות והוא בטעינה........ואני לא מוריד תהעין ממנו.השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו במחשב? מה הכי טוב? USB או PS2? מה ההבדל בכלל?
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אכן. ;Dאבל בכל מקרה זה קשקוש:USB.יותר מהיר.אין הבדל במהירות בחיבור עכבר USB או PS2!מה שכן, USB צורך טיפה חשמל, אך מצד שני תומך ב-HOT SWAP.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים oO זה עכבר אלחוטי מפגר! מה הקשר!!! זה שזה אלחוטי זה לא אומר שהמחשב איך שהוא עם אבקת קסמים יזהה אותו ועדיף USB כמו שכבר אמרו.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ממש לא עדיף USB.תנו לי סיבה אחת למה USB עדיף על PS2?בגלל שזה התקן יותר "מתקדם" כביכול. שטויות.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים כך או כך זו אפשרות טובה,אני מעדיף PS2 בגלל שאז יש יותר יציאות USB פנויות כמו שאמרו.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים תתחדש אחי...וזה שאמר שזה אלחוטי נראה לי הוא התכוון שבכך שאמרת איזה התקן יותר מהיר אז הוא קישר תמהירות לעצם זה שהעכבר שאלחוטי ולכן איטי יותר מעכבר עם כבל...בכמה פחות איטי אני לא יודע...דרך אגב אחי יש תמונות??? מאיפה ובכמה קנית אותו???
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר יש לי כ 4 יציאות USB פנויות . שמתי על USBעוד שאלה : כמה שעות מומלץ להטעין אותו לפני השימוש הראשון?![attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.