פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים 80 gb 7200 rpm 8 mb cache ide רק שהמקסטור עובד על ATA133 והWD על ATA100.הWD זול ב30 שקל....לא משמעותי!לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש!מה אתם אומרים?...(שמעתי איפשהו מתישהו שהמקסטור הכי מהיר,וכן לי זה חשוב הATA133)או שבכלל אתם הייתם הולכים על משהו אחר?...
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים Use the SEARCH button, you will find lot of information. Anyway, The differences are minor You can watch the review in the site, anyway go for SATA cause it has a small thin cable! *If you still presist in going for ATA133 so check first if your mobo will fit. 8)
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים הלוח שכתוב לא בחתימה לא נראה לי תומך SATAואין בכלל הבדל בין 100 ל 133 כי גם ככה ההארדיסק לא יכול להגיע ל 100 אפילו
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים תעשה אן דן דינו ותחליט מה אתה קונהיש כאלו עם נסיון רע עם WD אז קונים מקסטורויש כאלו שהפוךויש כאלו שרוצים 5 שנות אחריות ושקט אז קונים סיגייטויש כאלו שקונים סמסונג אבל שום מידע לא בא מהכיוון שלהם.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים wd הרבה יותר טובים לווינדוס , כי הוא טוחנים dll בצורה יותר טובה .מקסטור יותר איכותיים במצקת בביצועים .אני הייתי קונה wd .
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר אין לי SATA ואני סגור על 133(אם כבר אז כבר,ומה זה 30 שקל הפרש...),אני מבולבל לגמרי מכל החברות חבר אחד אומר היה ליWD החזיק בקושי יש לי MAXTOR ואני מבסוט עד הגג ואחר ההפך...SAMSUNG נראה לי די עלוב,ושוב(די נמאס להגיד)-רעש זה לא פקטור בקנייה!חשוב לי 3 שנים אחראיות כן...ד"א,אני תמיד עושה חיפוש לפני פרסום ת'רד,בשביל לחסוך ת'הערות האלו,אז תחסכו...אייל.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים קח WDהארדיסק לא יכול גם ככה במהירות של 100 אז מזה משנה אם יהיה לו 133? הוא בקושי מגיע ל50לבן דוד שלי יש כל חצי שנה מקסטור אחר, נדפקו לו מלא
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר מישהו חושב אחרת?כי אני הולך לחנות עם מה שאומרים לי כאן...בואו נגיד שנוספו לדרישות עכשיו גם טכנולוגיות חדשות(ראיתי באתר של סמסונג כל מיני,די מוזרות),ואמינות(אני לא יודע אם מותר להסתמך יותר מידי על כל הסיפורים האלו).בטח שמתם לב שזה לא הצד החזק שלי,אני פשוט חושב שעדיף של 133 ולא להתחרט מאוחר יותר,חוץ מזה שלא אכפת לי מעוד 30 שקל.........
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מישהו חושב אחרת?כי אני הולך לחנות עם מה שאומרים לי כאן...בואו נגיד שנוספו לדרישות עכשיו גם טכנולוגיות חדשות(ראיתי באתר של סמסונג כל מיני,די מוזרות),ואמינות(אני לא יודע אם מותר להסתמך יותר מידי על כל הסיפורים האלו).בטח שמתם לב שזה לא הצד החזק שלי,אני פשוט חושב שעדיף של 133 ולא להתחרט מאוחר יותר,חוץ מזה שלא אכפת לי מעוד 30 שקל.........מה טכנולוגיות עזוב אותך שטויותלך תקנה את WD פשוט 120 ב500 שקל אני מניח שיש פחותאני הייתי משקיע כמובן ב200 כבר אבל שיקול של כסף עבור כל אחדואין שום הבדל בין מקסטור לWD רק עניין של מזל אז מספיק שכל אחד יתעקשיהיה לך נאחס עם אחת מהחברות גם אתה תשנא את השניה - ככה זה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר טוב אז אתם אומרים שלא משנה איזה הארד דיסק אקח,הכל אותו דבר למרות שבין המקסטור לדיגיטל יש הבדל של 30 שקל(הכל אותו דבר). ומישהו אפילו טען כאן שלמקסטור ביצועים טיפה יותר מהירים,אז אלך על המקסטור מה אתם אומרים?
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אם אתה עובד הרבה בווינדוס קנה wd .הביצועים הכללים של מקסטור טיפה טיפה יותר טובים , אבל בטחינת dllעם , wd יותר טובים , ולא בטיפה .
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר מה?!?!?!?!אפשר אולי תשובה יותר עניינית?...מאיפה קבעת את זה?...דרך אגב זה מה שכתוב בפיטצ'רס של סמסונג: Formatted Capacity = 80GB Ultra ATA-133 Compatible Fluid Dynamic Bearing Spindle Motor Technology High Speed Dual Digital Signal Processor (DSP) Based Architecture ATA S.M.A.R.T. Compliant ATA Security Mode Feature Set ATA Host Protected Area Feature Set ATA Automatic Acoustic Management Feature Set ATA 48-bit Address Feature Set ATA Device Configuration Overlay Feature Set Multi-Burst On-The-Fly Error Correction NoiseGuard SilentSeekבפיטצר'ס של מקסטור חלק מזה לא היה כתוב(מה זה לעזאזל DSP?),אז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.