עבור לתוכן

לאיזה מדינה המטוס הכי טוב

Featured Replies

פורסם

טוב עזוב

אבל בלי הנוסחה שהרוסים ימציאו היה לוקח להם עוד כמה שנים לחשוב ;)

והם גנבו אותה מהרוסים בדיוק כמו שהרוסים עשו שהם לקחו לארה"ב תוכניות של נשק אטומי

• תגובות 138
  • צפיות 19.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הרוסים לא הגיעו לירח כי האמריקנים הקדימו אותם בכמה ימים (אם אני זוכר נכן, תאריך השיגור הרוסי הגיע אל האמריקנים והם קרעו את התחת עד שהם בקושי שיגרו את האפולו לירח, למרות שהיו להם כמה בעיות לא פתורות...) ואחרי שהאמריקנים הגיעו לירח, הרוסים עזבואת הרעיון והתמקדו בתחנות החלל.

וטומי, אני חושב שהבנו את העניין של הנוסחה...

את הכישלונות האמריקניים כבר הספיקו לשכוח, הכישלונות הרוסיים רק עכשו מתגלים...

פורסם

גיד IG אתה RULE THE PC? :s05:

פורסם

הרוסים אבל לא היו מצליחים להגיע לירח בכל מקרה...

זה לא שהם פשוט אמרו :טוב האמריקאים עקפו אותנו בא נוותר למרות שאנחנו מרחק ימים מהצלחה

פורסם

שמעו

הלי הרוסים הנאצים היו שולטים היום באירופה וסביר שגם על ארה"ב...

ואני לא פאן בוי של רוסיה או משהו

אבל בלי הרוסים בעלות הברית בחיים לא היו מנצחות במלחמה

פורסם

אז...? זו סיבה להעריץ אותם בצורה עיוורת?

פורסם

שמעו

הלי הרוסים הנאצים היו שולטים היום באירופה וסביר שגם על ארה"ב...

ואני לא פאן בוי של רוסיה או משהו

אבל בלי הרוסים בעלות הברית בחיים לא היו מנצחות במלחמה

רק בשביל לידע אותך סטאלין חבר להטלר אם הטלר לא היה כזה מטומטם ותוקף את רוסיה סטאלין היה בן הברית הגדול ביותר שלו.

אתה לא מבין שאת הרוסים לא מעניין אף אחד חוץ מעצמם וחוץ מהכסף שלהם סתכל על מהלך ההסטוריה וסתכל על מה שוקרה עכשיו רוסיה מוכרת נשק אמצעי לחימה ויכולות גרעיניות למרבה במחיר ולא מעניין אותה מאף אחד.

אני לא מבין מאיפה הערצה למדינה הזאת שגרמה כול כך הרבה צרות לעם שלנו, ליהודים, זה פשוט לא יאומן אנשים כאן משבחים אותה ויורדים על ארה"ב פשוט לא יאומן.

כול זה בגלל שהם באו משם יותר נכון ברחו.

פורסם

מה הקשר לזה שסטאלין היה בן ברית של היטלר בהתחלה

הרוסים הם עדין אלה שהצילו את אירופה

פורסם

לא הבנת את העניין אתה תיארת את רוסיה כגואלת, היא לא גואלת ושום בתיך היא כולה דאגה לתחת שלה ואז חיפשה שטחים לכבוש היא הייתה בת ברית של היטלר עזרה לו בהרבה מישורים(עזרה לו גם להפטר מאיתנו) אז על תתאר אותה כגואלת של אירופה.

הגואלת הגדולה של אירופה היא ארה"ב ובני בריתה שעשו הרבה יותר מרוסיה, רוסיה עשתה טובה כשהחליטה לעשות משהו.

פורסם

אחי

אבל לא העניין

לא איכפת לי מהגדולה של רוסיה וכל זה

אני פשוט מציין שהיא זאת שבזכותה היטלר לא כבש את אירופה

פורסם

פה אין מה לעשות העובדות מדברות בעד עצמן לרוסיה היה חלק מכובד מאוד בניצחון על גרמניה ויפן.

פורסם

לרוסיה לא היה שום חלק בניצחון על יפן..

זו אחת הסיבות שארהב מיהרה להטיל את הפצצה כדי שרוסיה לא תפלוש ליפן

פורסם

כדי לא לתת לקומוניזם להגיע גם לשם...

הרי רוסיה הבטיחה שאחרי שהיא מסיימת להילחם באירופה היא תעביר חלק גדול מהכוחות לולדיווסטוק איפה ומשם תתקוף את יפן

וראיתי בארצות ההיסטוריה משהו על מרגלים

סיפרו על מרגל רוסי שהיה מקורב לקיסר יפן וקיסר יפן אמר שהיא לא תתקוף את רוסיה ותלך על סין אז סטלין העביר את כל הכוחות שלו מאזור יפן וסין

לאזור אירופה כי הוא חשש שתהיה מלחמה אם הנאצים

פורסם

רק לידע כללי, אם היטלר לא הייה תוקף את רוסיה, סטאלין הייה תוקף אותו... הצבא האדום הייה מוכן להתקפה, לא להגנה, ובגלל זה לקח לו כלכך הרבה זמן לבלום את הנאצים...

ארה"ב זו המדינה הכי מטומטמת העולם, אפילו יותר מרוסיה! הם הכניסו איזה 10 מיליון חיילים שלהם למלחמה, תקפו מכיוון הים התיכוןו זרקו שתי פצצות אטום רק כדי לבלום את האידיאולוגיה הקומוניסטית. אני לא יודע מ איתכם, אבל אני לא חושב שיש משהו יותר גרוע ממדינה שלמה שמונעת ע"י פרנוייה...

מדינות אירקפה ביקשו כבר ב39 שארה"ב תצתרף למלחמה, ורוסיה ביקשה סיוע ב40'. ארה"ב הצניחה לרוסים בגדים ושוקולדים... שאף אחד לא הייה צריך אותם!

אגב, הקיסר כבר הרבה זמן לא קובע מה קורה ביפן. הוא בובה של השוגונים והשליטים האיזוריים, שדרכו הם שולטים על כל המדינה...

ותחזרו בבקשה לכתוב על מטוסים!!!

שאלה: מה הדגם של הAN (אנטונוב) הכי גדול? אני זוכר שזה 200 ומשהו...

פורסם

לרוסיה לא היה שום חלק בניצחון על יפן..

זו אחת הסיבות שארהב מיהרה להטיל את הפצצה כדי שרוסיה לא תפלוש ליפן

זהו שפה הטעות שלך ושל עוד הרבה אנשים אחרים, אומנם הפצצות הסבו נזק קשה מאוד ליפן אבל היפנים פחדו יותר מפלישה של רוסיה ליפן מאשר עוד פצצה שטוטל עליהם.

לרוסיה היה חלק גדול מאוד בכניעה של יפן אומנם הם לא פעלו כמו האמריקאים אבל הקיסר היפני פחד מאוד מהפלישה הרוסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים