עבור לתוכן

ראיתי אתמול את הסרט אפקט הפרפר ויש לי שאלה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענק

אבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו?

מישהו יכול להסביר זאות ?

למרות שאני יודע שזה סרט ישן??

• תגובות 60
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יענו האפקט שהוא מקבל פלאשבק שהוא יכול לשלוט בו....נקרא אפקט פרפר

מבין?

פורסם

שנפנוף כנפיים של פרפר בהודו יכול לשנות את העתיד באמריקה

פורסם

א. אכן סרט ענק

ב. מה ישן בו? הוא ממש לא ישן

ג. "אפקט הפרפר" זה בדיוק הנושא של הסרט... תורת הכאוס אומרת שמשק כנפיים של פרפר בלה בלה בלה (אתה מכיר..) - ולזה בדיוק קוראים "אפקט הפרפר"..

דרך אגב, ראית את הגירסה הקולנועית או את גירסת הבמאי ?

פורסם

גם אני נזכרתי לראות תסרט לפני כמה ימים..

דבר אחד לא הבנתי, נכון הוא שולט בפלאשבקים שלו והוא עובר כל הזמן בין כל העולמות האלה שכל פעם יש שם סיפור אחר..

אז נכון הוא עבר דוגמא לכלא ואחרי זה יצא משם בעזרת הפלאשבק, איפה הוא בעצם באמת נמצא.?? כאילו הוא עובר בין מקומות בראש אבל איפה הוא עצמו נמצא?

פורסם

אנקודר מה ההבדל?

אני ראיתי את הסרט בקולנוע. מהי גרסת הבמאי ? :P

בטח עוד איזה 5 דקות אומללות.. כמו במגרש השדים

פורסם
  • מחבר

א. אכן סרט ענק

ב. מה ישן בו? הוא ממש לא ישן

ג. "אפקט הפרפר" זה בדיוק הנושא של הסרט... תורת הכאוס אומרת שמשק כנפיים של פרפר בלה בלה בלה (אתה מכיר..) - ולזה בדיוק קוראים "אפקט הפרפר"..

דרך אגב, ראית את הגירסה הקולנועית או את גירסת הבמאי ?

הגירסה הקולנועית

למה ממה ההבדל

זה לא משהו במתמתיקה המושג כאוס או משולש כאוס

פורסם

בוא נתחיל בזה שהסוף של הסרט שונה לחלוטין (ואני לא אספר לו אותו כדי לא להרוס לך, אלא אם תבקש... :P). חוץ מזה, יש עוד כמה קטעים שלא הופיעו בגירסה הקולנועית (17 דקות נוספות, אם אני זוכר נכון).

אז נכון הוא עבר דוגמא לכלא ואחרי זה יצא משם בעזרת הפלאשבק, איפה הוא בעצם באמת נמצא.?? כאילו הוא עובר בין מקומות בראש אבל איפה הוא עצמו נמצא?

wtf? הוא לא עובר בין שום מקומות בראש, הוא משנה במציאות את ההווה\עתיד שלו בהתאם לשינויים בעבר שהוא מבצע.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל בזה שהסוף של הסרט שונה לחלוטין (ואני לא אספר לו אותו כדי לא להרוס לך, אלא אם תבקש... :P). חוץ מזה, יש עוד כמה קטעים שלא הופיעו בגירסה הקולנועית (17 דקות נוספות, אם אני זוכר נכון).

wtf? הוא לא עובר בין שום מקומות בראש, הוא משנה במציאות את ההווה\עתיד שלו בהתאם לשינויים בעבר שהוא מבצע.

ואיפה אני משיג את הגירסה הזאות ??

פורסם

בסוף כשהוא הולך ברחוב ופוגש בבחורה הבלודינית הזאת והיא לא מזהה אותו איזו גרסא זאת ?

פורסם

הקולנועית ("הרגילה").

דרך אגב, אני דווקא אהבתי יותר את הסוף של הגירסה הרגילה, למרות שהסוף של גירסת הבמאי הוא "משמעותי" ו"חכם" יותר..

פורסם

איפה אפשר לקרוא על זה כי אין לי כוח לחפש את הסרט הזה שווווב ולראות הכללל מהתחלה רק בשביל הסוף : P

פורסם

זה לא "רק בשביל הסוף", ואם לא תראה את הקטעים שהוסיפו באמצע (את הקטע אצל מגדת העתידות, למשל..) הסיכוי שתבין את הסוף הוא דיי נמוך... (כאילו, ברור שתבין את העלילה של הסוף, אבל לא תבין את המשמעות מאחורי זה)

פורסם

Holy Sh*t, יש גרסה שונה מזאת שראיתי פעמיים בקולנוע ואף אחד לא סיפר לי על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים