פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים שלום לכולםאתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענקאבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו?מישהו יכול להסביר זאות ?למרות שאני יודע שזה סרט ישן??
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים א. אכן סרט ענקב. מה ישן בו? הוא ממש לא ישןג. "אפקט הפרפר" זה בדיוק הנושא של הסרט... תורת הכאוס אומרת שמשק כנפיים של פרפר בלה בלה בלה (אתה מכיר..) - ולזה בדיוק קוראים "אפקט הפרפר"..דרך אגב, ראית את הגירסה הקולנועית או את גירסת הבמאי ?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים גם אני נזכרתי לראות תסרט לפני כמה ימים..דבר אחד לא הבנתי, נכון הוא שולט בפלאשבקים שלו והוא עובר כל הזמן בין כל העולמות האלה שכל פעם יש שם סיפור אחר..אז נכון הוא עבר דוגמא לכלא ואחרי זה יצא משם בעזרת הפלאשבק, איפה הוא בעצם באמת נמצא.?? כאילו הוא עובר בין מקומות בראש אבל איפה הוא עצמו נמצא?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אנקודר מה ההבדל? אני ראיתי את הסרט בקולנוע. מהי גרסת הבמאי ? בטח עוד איזה 5 דקות אומללות.. כמו במגרש השדים
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר א. אכן סרט ענקב. מה ישן בו? הוא ממש לא ישןג. "אפקט הפרפר" זה בדיוק הנושא של הסרט... תורת הכאוס אומרת שמשק כנפיים של פרפר בלה בלה בלה (אתה מכיר..) - ולזה בדיוק קוראים "אפקט הפרפר"..דרך אגב, ראית את הגירסה הקולנועית או את גירסת הבמאי ?הגירסה הקולנועיתלמה ממה ההבדלזה לא משהו במתמתיקה המושג כאוס או משולש כאוס
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים בוא נתחיל בזה שהסוף של הסרט שונה לחלוטין (ואני לא אספר לו אותו כדי לא להרוס לך, אלא אם תבקש... ). חוץ מזה, יש עוד כמה קטעים שלא הופיעו בגירסה הקולנועית (17 דקות נוספות, אם אני זוכר נכון). אז נכון הוא עבר דוגמא לכלא ואחרי זה יצא משם בעזרת הפלאשבק, איפה הוא בעצם באמת נמצא.?? כאילו הוא עובר בין מקומות בראש אבל איפה הוא עצמו נמצא? wtf? הוא לא עובר בין שום מקומות בראש, הוא משנה במציאות את ההווה\עתיד שלו בהתאם לשינויים בעבר שהוא מבצע.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר בוא נתחיל בזה שהסוף של הסרט שונה לחלוטין (ואני לא אספר לו אותו כדי לא להרוס לך, אלא אם תבקש... ). חוץ מזה, יש עוד כמה קטעים שלא הופיעו בגירסה הקולנועית (17 דקות נוספות, אם אני זוכר נכון). wtf? הוא לא עובר בין שום מקומות בראש, הוא משנה במציאות את ההווה\עתיד שלו בהתאם לשינויים בעבר שהוא מבצע. ואיפה אני משיג את הגירסה הזאות ??
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים בסוף כשהוא הולך ברחוב ופוגש בבחורה הבלודינית הזאת והיא לא מזהה אותו איזו גרסא זאת ?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הקולנועית ("הרגילה").דרך אגב, אני דווקא אהבתי יותר את הסוף של הגירסה הרגילה, למרות שהסוף של גירסת הבמאי הוא "משמעותי" ו"חכם" יותר..
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים איפה אפשר לקרוא על זה כי אין לי כוח לחפש את הסרט הזה שווווב ולראות הכללל מהתחלה רק בשביל הסוף : P
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים זה לא "רק בשביל הסוף", ואם לא תראה את הקטעים שהוסיפו באמצע (את הקטע אצל מגדת העתידות, למשל..) הסיכוי שתבין את הסוף הוא דיי נמוך... (כאילו, ברור שתבין את העלילה של הסוף, אבל לא תבין את המשמעות מאחורי זה)
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים Holy Sh*t, יש גרסה שונה מזאת שראיתי פעמיים בקולנוע ואף אחד לא סיפר לי על זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.