עבור לתוכן

פיגוע בסיני !

Featured Replies

פורסם

...אבל לא בפורום של סקינס. ;D

מצליחים בכל דבר??? תסתכל על הכלכלה שלנו ותגיב שוב.

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב בארץ אף אחד לא רוצה להשקיע בגלל מיסים וכל הבלגן פשוט לא שווה ואם היה לי היום מלא כסף בחיים שלי לא הייתי משקיע גרוש בארץ!!

לא סתם כל האנשים העשירים שלנו קונים נכסים בעולם כמו מלון מוסקבה ברוסיה שנקנה ע"י 2 מיליארדרים יהודים ועוד מלא מקומות העולם...

פורסם

אני מאשים את החלק הלבנטיני באוכלוסייה( ::)) ואת הממשל כמובן שלא דואג לכלום חוץ מברז פתוח להתנחלויות ולתחת שלו על הכסא בממשלה.

עוד משהו : יהודים לא תמיד ישראלים כמו בדוגמא מתחתיי :xyxthumbs:

פורסם

הייתה לי פעם שיחה מעמיקה עם חבר,הוא אמר שהוא מכיר ערבי שלא עובד,מכה את שניי הנשים שלו,והילדים שלו מפחדים להוציא מילה כי הוא בטח מכה גם אותם..

הערבים הם כמו קרציות,מתיישבים במקום מסויים מוצצים את כול המשאבים מהמקום הנ"ל ועוברים הלאה..

רק עכשיו אירופה הבינה מה גדל לה בחצר האחורית.

הם מתרבים כמו מקקים,ולא מועילים בכלום לכלכלה.

פורסם

wawawiwa Syst3m Cra5h היה לי חבר כמוך פעם, היה עומד בהפגנות של כהנא וצועק לו "שמאלני מסריח". אתה לא מגזים קצת?

פורסם

לא.

השמלאנים לא גרועים פחות מהערבים..

הם לא מבינים שבהזדמנות הראשונה שהם יסבוב את הגב יבגדו בהם..

פורסם

בקשר ליחס לנשים אני חייבת להסכים. אין לכם מושג כמה נשים ערביות מהשטחים, מירדן, מצרים ואפילו סוריה, חיות כאן תחת זהות בדויה בגלל אלימות מבית והן אזרחיות נאמנות בגלל החופש שניתן להן כאן, החופש על גופן שהוא רכושן ולא רכוב הבעלים/אבות שלהן, הזכות שלא ירימו עליך יד ואם קורה ו... אז יש למי לפנות.

פורסם

בפקיסטן אתה יכול לשרוף את אשתך למוות ולענות אותה ולהגיד למשטרה שזה שמירה על כבוד המשפחה כי היא בגדה וסביר להניח שלא יעשו לך כלום ואפילו לא יחקרו אם זה נכון או לא.

פורסם

אז זהו שאפשר ללכת למשטרה והם יכולים לטפל איכשהו, לשפוט וכיו"ב, אבל אז צרייך לצאת מנקודת הנחה שהשוטר לא עושה את אותו הדבר לאישתו.

פורסם

בירדן בלבד! וגם שם רוב הכפריות עדיין מפחדות לדבר.

בישראל בעיקר במגזר הבדאי יש כמעט כל שנה רצח של נערה או אישה על רקע "כבוד המשפחה".

בפאקיסטן זה מאוד פופולרי אפילו.

עוד ראייה למנטליות הרצחנית של ארצות ערב (על כל הדתות שחיות וחיו במקור בארצות האלו).

פורסם

לאדע אם חוצפן או לא

אבל זה די טיפשי שיתנו להם כסף כי הם עברו פיגוע וישתמשו בו כדי לסוע לעוד מקום מסוכן

פורסם

כמה שטויות אתה פולט... תסלח לי, הבנאדם אומר "למה שהם יבלו ואנחנו נשלם?!". קיבינימאט! אנחנו משלמים כל החיים שלנו בשביל שפרזיטים כמותו יבלו, ינסעו בוולוו, ילבשו ארמאני ויאכלו רוסטביף ושמפניה, בעוד שנפגעי איבה צריכים לשמוע זיבולים כאלו!

פורסם

לא אמרתי שאני תומך בו אמרתי שאני תומך במה שהוא אומר

פורסם

מעניין מה היית אומר אם זה היה קורה לך? אם הוא היה אומר לך "ישבת בבית קפה, מה אשמתי שאתה הולך למקומות הומי אדם?".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים