עבור לתוכן

פיגוע בסיני !

Featured Replies

פורסם

מלון טאבה ...

ועוד משרד החוץ הזהיר את כולם ....

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שקהיר תשרף

הם לא עוזרים לפצועים בכלל, ולא נותנים למד"א להכנס!!

לא יהיו בשנה הקרובה תיירים במצרים, לא ישראלים.

פורסם

הערבים האלו *אררררררררר*

פורסם

והשבוע חזרתי מסיני.. :o

פורסם

נו מה הקטע תיראו חדשות וזהו

לא צריך לפתוח תראד על כל דבר

פורסם

ובבקשה למחוק את המוות לערבים, לא קשור.

פורסם

כרגע ישנם 35 הרוגים ויותר מ-100 פצועים בפיגוע בהילטון טאבה כאשר רוב ההרוגים הינם אזרחי חוץ (נראה ישראלים). ב-2 המקומות האחרים ישנם לפחות 2 הרוגים.

פורסם

וזה שמנסים להרוג אותנו מפריע לנו לחייך ולעשות שלום לבית?

3691205.JPG

פורסם

מגיע להם,תמשיכו לנסוע לסיניי (למרות ההזהרות שהיו),אידיוטים.

למי מגיע? מי זה "להם" ?!

פורסם

מזה מגיע להם, מה אתה נורמאלי ?!

כוס אמק... אנשים נוסעים לאחד המקומות היפים והשקטים בעולם לנופש וזה קרוב מאוד לארץ.

גם אם אמרו שיש סיכוי לפיגוע עדיין זוכתם של האנשים לנפוש שם וכל מה שקרה מאוד עצוב וחבל שהם לא הקשיבו ונסעו אבל לעזאזל... מגיע להם ?!

ד"א DarkMinD סתם תפסת פריים אחד... חיוך זו תנועה טבעית של בני אדם, יכול להיות שהאשה הזאת בכלל לא ידעה שמישהו מת וחוץ מזה אני בטוח שהיא לא בכתה מאושר.

ביג פאקינג דיל.

פורסם

כן מגיע להם,הדעה האישית שלי הרבה יותר גרועה אבל אני לא יפרסם אותה כי אף אחד לא יסכים איתי.

פשוט טימטום כזה אף פעם לא ראיתי.

פורסם

אני לא חושב שתמצא משתמשים שמסכימים איתך ש"מגיע להם", אז למה בכל זאת החלטת לפרסם את זה?

אתה יודע שלא חייבים להגיד כל מה שחושבים, לא נעים לשמוע דברים כאלה.. במיוחד שזה נוגע לבני אדם שמתו, או שנפגעו ממש קשה.. במיוחד אנשים מהעם שלך שנפגעו בגלל פיגועי טרור

אם אתה בכל זאת לא מבין מה שגוי בזה לפחות תשתדל לא לפרסם דעות כאלה קיצוניות בציבור :-\

פורסם

זכותי לומר את מה שאני חושב לא?

פורסם

לא כתבתי בשום מקום שזה לא זכותך, או שאני מצווה עליך להתנהג בצורה זו או אחרת

אבל אני אומר שיש כללי התנהגות בסיסיים וצריך לכבד את שאר משתתפי הפורום, אתה יכול להבין לבד למה ההודעות שלך כל כך מזעזעות בעיניי רבים.

פורסם

סליחה? לכבד את שאר חברי הפורום? בנתיים אני רק רשמתי את דעתי האישית וכבר 2 אנשים יורדים על הדעה האישית שלי,אז סליחה ואל תגיד לי לכבד אנשים אחרים בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים