פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים קודם כל אתה לא מכיר אותי ואין לך זכות לבקר אותי על סמך מה שכתבתיואל תחשוב שנהגתי ככה אם הם לא היו רוציםוכן הייתי חייב לעבור את זה בשביל להביןכי נגיד היו לי חברים שאיתם אני לא יסע 140 בחייםאבל הבנתי אחרי זה למה אנשים עושים תאונות סתם.אני לא הולך להצדיק את עצמי הוא להגיד שנהגתי בבטחה כי באמת בכל דבר קטן בלמתי בכמעט 40 אחוז.מזל שעשיתי את זה על ישורת בלי מכוניות מאשר בכביש מלא שיכור
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אהה סליחה, אני לא מכיר אותך, בשבילך חוקקו חוק מיוחד ושינו את כל חוקי הפיזיקה, בשביל זה בסדר ליסוע 190 קמ"ש.אולי לי אין זכות לשפוט אותך, אבל למשטרת ישראל יש.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים סבבהזה שנסעתי לא אמרתי שאני יסע ככה ולא הצדקתי את עצמי ולא אמרתי את זה בתור התלהבותאמרתי שאחרי זה הבנתי דברים שלא הבנתי לפני ולא חשבתי בכלל שהכי מהר אני יסע עם חברים באוטואם אתה רוצה לדעת משהו שאתה אולי לא מבין, אם החברים שלי לא היו באוטו בחיים לא הייתי נוסע 190 וזה אתה יכול לשאול אותםהדבר היחיד שיש לי להגיד זה: אל תנסו את זה בביתועוד משהו:עכשיו אני באמת מבין כמה חשוב החוק של 2 נוסעים בלבד ואני הייתי נגדו
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים תפסיקו לקשקש על כמה מהר אתם נוסעים כי זו לא מטרת הדיון (וגם לא מעניין אותנו הדאווין שלכם).
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים סבבה אין לי בעיהזה לא המהירות שאני נוסעבסך הכל הבאתי פה דוגמא בשביל לנסות להראות לאנשים כמה גורים האנשים יכול להשפיע על הנהג מתוך ניסיוןיש כאלה שצריכים לנסות בשביל לדעת ויש אנשים שיודעים בלי לנסות וזהו.אני לא מתבייש במה שאני עושה אפילו שזה מעשה נוראי
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר ח'ברה משהו פה מזה לא נראה לי....ע"פ הקובץ שפירסמה הכנסת...רשום שם שהחוק לגבי הסעת 2 נוסעים חל לגבי מי שעבר טסט מ1 לנובמבר.עכשיו, דיפדפתי באתר משרד התחבורה כאןhttp://portal.mot.gov.il/RishuiWebHE/index.jsp?subject=HE_RISHUI_211וזה מה שרשום:"נהג חדש - חובת מלווה: החל מ- 1.11.04 חלה חובת "מלווה" לכל נהג חדש, למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון נהג חדש החייב מלווה" מי שנוהג ברכב מנועי (רכב פרטי, משא, אוטובוס זעיר) בידיו רשיון נהיגה לרכב" .זה שהוצא החל מתאריך 1.11.04 "ועכשיו רשום:"נהג חדש - הסעת נוסעים: נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא .יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה "לפרש את זה יותר נכון: לא רשום שמי שעבר מה1 לנובמבר טסט הוא היחידי שיוכל להסיע עד 2 נוסעים. לא רשום שם שזה מה1 לנובמבר...וזה נוגד לקובץ טקסט שפירסם המשפט לגבי תיקוני החוק..אז מה הולך פה??????
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים לדעתי אנחנו עדיין בסדר: מה שכתבת בהודעה האחרונה (על מה שפורסם באתר משרד התחבורה), זהה למה שכתוב בחוק שבלינק שבעמוד הראשון: משרד התחבורה: נהג חדש - הסעת נוסעים: נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה לשון החוק: הגבלת מספר נוסעים לנוהג חדש - 12א2 - נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי האמורה בסעיף 12א1, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה. אבל מה, בחוק מופיע עוד סעיף שמשום מה לא נכתב באתר: תחילה ותחולה - 3 - תחילתם של סעיפים 12א1(ב)* ו-12א2 לפקודה, כנוסחם בסעיפים 1 ו-2 בחוק זה, ביום י"ז בחשון התשס"ה (1 בנובמבר 2004) (להלן- יום התחילה), והם יחולו על מי שניתן לו רשיון נהיגה ביום התחילה או לאחריו. * זה הסעיף על הגדרת תקופת המלווה. זתומרת, הכל נשאר כרגיל: מי שיוציא רשיון עד ל-1 בנובמבר, פתור מהגבלת מספר הנוסעים. ;D :bigglasses:
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר אז למה באתר משרד התחבורה רשום שמי שעבר מ1 לנובמבר טסט יהיה חייב ב3 חודשים מלווה...ובקשר לנוסעים לא רשום 1 לנובמבר אלא כחוק לכל דבר?
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים למה החלטת שלא אוכפים את זה?מספיק בדיקה שיגרתית של רישיונות בשביל לגלות שאין לך מלווה/אתה מסיע יותר מ-2 אנשים בשביל לקבל דוח/שלילה.רק השבוע בדקו לי רישיונות 3 פעמים! הציבו ניידת בכניסה וביציאה מהשכונה שלי למשך 3 ימים בבוקר ובדקו רישיונות.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני כבר יותר מחצי שנה על הכביש(כל יום) ופעם אחת לא עצרו אותי לבדיקהברגע שיש שתי פרשנויות לחוק מותר לך לקחת את זאת שניראת לך
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני בטוח שב-1 בנובמבר החוק יתפרסם במדוייק בכל אמצעי התיקשורת ולא יהיה ספקאני בטוח ב-100 אחוז שיש רק פרשנות אחת לחוק הזהיכול להיות שחצי שנה לא בדקו אותך, אבל מספיק פעם אחת שכן יבדקו אותך בשביל שיהיו בעיות.לא יצא לך לצאת ממועדון ביום שישי לפנות בוקר ושוטר שעמד ביציאה מהחניה בדק לך רישיונות (ובין היתר שאתה לא שיכור)? לי זה קרה המון פעמים.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים וואלה לא ממשאולי בגלל שליד רוב המועדונים בת"א אין בכלל חנייה ככה שאני חונה דיי רחוק מהמועדוןטוב נחייה וניראה מה יהיה בראשון לחודש
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אוקיי ממקורות לא ישירים:(חבר שלי שדיבר עם משרד התחבורה בטלפון)(ומורה הנהיגה שלי)החוק של המלווה לשלושה חודשים רק לעוברים טסט לאחר ה-31 באוקטובר (כידוע)הגבלת נוסעים - לכל נהג חדש מתחת לגיל 21 ללא כל קשר למתי הוא עבר את הטסט שלו.אני מדגיש, אני כותב רק מה ששמעתי, שום דבר לא בטוח ב-100%.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.