עבור לתוכן

איזה מארז יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

איזה חלק של

אין צורך לצטט הודעה מעליך  ;)

לא היה ברור?

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבנתי:-\

פורסם

צ'נברו

ריידמקס

סופרטאלנט

זה יהיה עוול אם לא אזכיר שיש את ה Compucase 6920 עם ספק 400W איכותי ב 550 ש"ח, והוא גם נראה טוב.

אם יש לך קצת יותר כסף, אני מניח שה LANBOY יספק את ההגדרה שלך בתור מדליק

LANBOY

פורסם
  • מחבר

כמה עולה  המארז האחרון הLANBOY?

הוא כולל ספק מעולה?

הוא שקט?

ומבין כל ה4 מי הכי טוב?

יש לו ספק מעולה!

הוא שקט!

ויש לו זרימת אויר טובה

פורסם

ה LANBOY עולה 590 ש"ח ב KSP.

שקט.

הוא והסופרטאלנט הכי טובים, זה תלוי בצרכים (הסופרטאלנט הוא מארז Tower ואני לא בטוח שאתה צריך אחד כזה)

ה LANBOY לא כולל ספק. אם אתה קונה עוד ספק 420W איכותי של TT, כל העסק יעלה 900 ש"ח, ואז לטעמי כבר כדאי לקנות את ה AMG 1080 המגיע עם ספק 430W יותר טוב, והמארז גם יותר מאוורר ויפה מה LANBOY.

פורסם
  • מחבר

ה Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000RWA

הוא טוב?

הוא שקט?

הוא כולל ספק?

כדאי אותו?

הוא יקר מדי??

פורסם

טוב.

שקט.

לא כולל ספק.

רק אם אתה מליונר..

כן..

פורסם
  • מחבר

טוב.

שקט.

לא כולל ספק.

רק אם אתה מליונר..

כן..

אוקי

יש לי 600 שח

גג

למארז

כולל ספק איכותי

אני מחפש מארז

1)עם ספק איכותי

2) עם זרימת אויר טובה

3)מדליק .. עם חלון פתוח

4) הכי הכי חשוב שקט

5)אם אפשר גם פאן באס(אבל אם אין אז לא משנה)

יש כזה דבר עד 600 שח ?

פורסם

מה דעתך על מארז ARMOR בשילוב עם ספק TT 360W? שניהם ביחד אמורים לעלות לך 650 ש"ח, כאשר על הספק 400W הג'נרי המגיע עם המארז אני מאמין שאתה יכול לקבל זיכוי.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על מארז ARMOR בשילוב עם ספק TT 360W? שניהם ביחד אמורים לעלות לך 650 ש"ח, כאשר על הספק 400W הג'נרי המגיע עם המארז אני מאמין שאתה יכול לקבל זיכוי.

הוא מכוער בטירוף

פורסם

יש לציין שעבדתי על מחשב עם המארז הזה, והוא בהחלט לא מכוער..שוב, זה עניין של טעם.

לסיכום, אם אתה רוצה מארז גדול איכותי ויפה עם ספק חזק, האפשרויות שלך הן או ללכת על השילוב של הצ'נברו עם ספק TT420W, או ללכת על Compucase 6920 המגיע עם ספק 400W של Heroichi, או ללכת על ה ANTEC 3700AMB המגיע עם ספק 350W של אנטק.

לצערי אין לך הרבה אפשרויות אחרות.

פורסם
  • מחבר

יש לציין שעבדתי על מחשב עם המארז הזה, והוא בהחלט לא מכוער..שוב, זה עניין של טעם.

לסיכום, אם אתה רוצה מארז גדול איכותי ויפה עם ספק חזק, האפשרויות שלך הן או ללכת על השילוב של הצ'נברו עם ספק TT420W, או ללכת על Compucase 6920 המגיע עם ספק 400W של Heroichi, או ללכת על ה ANTEC 3700AMB המגיע עם ספק 350W של אנטק.

לצערי אין לך הרבה אפשרויות אחרות.

יש לך עוד מארזים

במחיר שעד 700 שח?גג

ואם אפשר לינקים

פורסם

שמע, אתה צריך להיות בטוח בקשר לתקציב שאתה הולך להשקיע על המארז, ושוב, אין צורך לצטט הודעות שנכתבו מעליך..

האפשרות היחידה שאני רואה לאחר העלאת התקציב היא לקחת את הסופרטאלנט מ KSP ב450, וביחד איתו לקחת ספק 360W של TT, ביחד אמורים שניהם לעלות כ-700/730 ש"ח.

אני מציע לך לבדוק באחת מהחנויות הבאות את מלאי המארזים, ולבדוק אם אחד המארזים מוצא חן בעיניך, ואז להראות אותו כאן לביקורת ;)

www.zigzag2000.co.il

www.pandas.co.il

www.noacomp.co.il

www.logicpc.co.il

פורסם

888, כבר אמרו לך 10 פעמים: לא מצטטים הודעה מעלייך!

חאלס.

פורסם
  • מחבר

בסדר

הבנתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים