עבור לתוכן

איזה מארז יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

איזה מארז יותר טוב?

LANMOTO Aluminum VA1000RWA

או

ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server

איזה יותר טוב?

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האנטק יותר טוב, ויותר משתלם עקב העובדה שהוא מגיע עם ספק 430W מאד איכותי.

עריכה:יש את דגם המארז הזה של אנטק גם ללא ספק במספר חנויות. בכל מקרה כאמור יותר טוב מה LANMOTO.

פורסם

מסכים עם דנטון.

וכמו שאמרתי לך בפרטי, שנה בבקשה את הכותרת של הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית (ואין צורך ב-"תכנסו בבקשה...").

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הLANMOTO Aluminum VA1000RWA?

איך הספק שלו? טוב?

פורסם

בדרך כלל הוא מגיע ללא ספק בכלל..

פורסם

לאנטק מספר יתרונות:

5 מאווררים איכותים של 80 מ"מ שקטים במיוחד

עובי פח וצבע איכותי יותר

ספק כח אמיתי 430 וואט שיכול להחזיק כל מערכת כיום

יציאות בחזית לכל ההתקנים

בנייה נוחה להרכבת מחשב

רק אנטק

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהאנטק עולה 1000 שח

ואני רוצה גם מארז עם חלון פתוח....

פורסם

יש לך הרבה מבחר. או את הסופרטאלנט (בסביבות ה 540 ש"ח) או את ה LANBOY של ANTEC (בסביבות ה 620 ש"ח) או את ה 1000 AMG של אנטק ג"כ (עולה בסביבות ה 650 ש"ח)

המארזים של Thermaltake אולי יפים, אבל יקרים בצורה מוגזמת ואינם משתלמים.

פורסם

באתר של אנטק יש דלתות צד שקופים לדגמים שונים , בדוק עם פנדה אם הם יכולים לייבא לך.

אני אישית "דלוק" על המארז P160 של אנטק ומתעתד לרוכשו.

האם ידועה על הסתייגות ממנו ?

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מארז מדליק...

עם חלון שקוף

שיהיה לו ספק מעולה(לא גאנרי )

והוא יהיה שקט

ויהיה לו זירמת אויר טובה

ושהוא עד 800 שח ..גג

יש כזה דבר?

אם יש והוא עולה יותר אני מוכן לישמוע המלצות

אבל תנו גם לינקים

תודה...

פורסם

הבעיה שהאנטק עולה 1000 שח

ואני רוצה גם  מארז עם חלון פתוח....

כנס לתרד' http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86237.10 תראה שם את המארז החדש שלי שקניתי שבוע שעבר.

מדובר ב Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A שהוא אחלה של מארז עשוי מאלומיניום ומגיע מצוייד בחמישה מאווררים וכולל שני פאן באס בחזית המארז על הדלת.

מיותר לציין שכל ההתקנה בו או מרביתה אינה מצריכה שימוש בברגים ואו במברגים והסירקולציה בו טובה הוא מאוד מרווח.

מחירו ללא ספק כ 778 ש"ח ללא מע"מ.

ספק תיקח איזה שאתה רוצה, אני לדוגמא  לקחתי ספק Thermaltake PurePower Buterfly480W עולה בסביבות ה 548 שקל משהו כזה.

שוב מדובר פה על הרבה כסף אבל בסופו של דבר אתה מקבל מארז איכותי וברמה וספק איכותי וברמה  שיחזיקו עימך  גם למחשב הבא אלא אם כן ימציאו איזה תקן חדש שמצריך מארזים לגמריה שונים וחדשים.

פורסם
  • מחבר

כנס לתרד' http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86237.10 תראה שם את המארז החדש שלי שקניתי שבוע שעבר.

מדובר ב Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A שהוא אחלה של מארז עשוי מאלומיניום ומגיע מצוייד בחמישה מאווררים וכולל שני פאן באס בחזית המארז על הדלת.

מיותר לציין שכל ההתקנה בו או מרביתה אינה מצריכה שימוש בברגים ואו במברגים והסירקולציה בו טובה הוא מאוד מרווח.

מחירו ללא ספק כ 778 ש"ח ללא מע"מ.

ספק תיקח איזה שאתה רוצה, אני לדוגמא  לקחתי ספק Thermaltake PurePower Buterfly480W עולה בסביבות ה 548 שקל משהו כזה.

שוב מדובר פה על הרבה כסף אבל בסופו של דבר אתה מקבל מארז איכותי וברמה וספק איכותי וברמה  שיחזיקו עימך  גם למחשב הבא אלא אם כן ימציאו איזה תקן חדש שמצריך מארזים לגמריה שונים וחדשים.

יותר מ1000 שח למארז

זה לא בא בחשבון יש משהו יותר זול

באמת אחלה של מארז

עריכה - מצאתי ?Thermaltake Xaser V VM-7000A ב680 שח שווה?

מה ההבדל בינו לבין Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A

פורסם

באפשרותך ללכת על הRaidmax scorpio 868 עם ספק 420W של Thermaltake (שניהם ביחד אמורים לעלות 720 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק למארז בפנדה..

והוא יותר טוב ממש שהצאתי.....

פורסם

יותר מ1000 שח למארז

זה לא בא בחשבון יש משהו יותר זול

באמת אחלה של מארז

עריכה - מצאתי ?Thermaltake Xaser V VM-7000A ב680 שח שווה?

מה ההבדל בינו לבין Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A

לצפיה בכל המארזים של החברה כנס ל http://www.thermaltake.com/xaserCase/menu.htm

נראה שאולי המאר שראית או שהוא לא מאלומיניום או שהוא מארז MIDI TOWER ולא FULL TOWER או שהוא אפילו שילוב של השניים לא זה ולא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים