פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים ממממממ פותח התרד שומר על זכות השתיקה :-X כנראה עוד ילד משועמם שחושב שזה מצחיק לשקר כמו אפס אמיתי בנושא כ"כ רציני לאנשים. אם אני טועה אני לאחר הוכחה ש"קיבלתי את הזמנתי מ-glbsale.com" אתנצל...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לדעתי אתה לא נחשב אחראי, אבל אתה שותף לדבר עבירה כי קנית ביודעין או לא ביודעין מוצר גנוב. אני מניח שאם יעלו עליהם (בהנחה שאלו מוצרים גנובים) אז אם יבקשו הרשויות להחרים את המוצרים אתה תצטרך לוותר עליהם. אבל מי יודע אולי כי הם ברוסיה ואתה פה אז זה די רחוק להחזיר אותם. אבל אני יותר הייתי חושב על ההביט המוסרי של לקנות מוצרים גנובים ולעודד גניבות
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אתה שותף לפשע, וכל מי שחושב פה שהוא יכול לשחק אותה תמים לא ידעתי וזה קשה מאוד להוכיח שבאמת לא ידעת, לפי החוק צריך ליהיות מופעל גם שכל ועובדה שאחרי שכולכם השתמשתם בשכל שלכם ואתם לא מאמינים שזה אמיתי ושזה גנוב, אתם שותפים לפשע, והמוכר יכול בקלות להפיל הכל עליכם
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים ממחירים כאלה קשה להתעלם, גנוב או לא גנוב.למרות שאם הם באמת קונים כמות גדולה של מוצרים מפס ייצור ישן זה איכשהו מסתדר. מה שיותר מטריד אותי (כאן אני פונה לפותח הת'רד) זה אם הסחורה נמצאת במצב טוב ואם היא מגיעה בכלל.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לפי החוק קנייה באיטרנט זו קניה מרוחקת,כמו קניה בערוץ הקניות( ),אז לכן אתה יכול לבטל את התשלום או להחזיר את המוצר תוך 14 יום מתאריך הרכישה,תתקשר לחברת האשראי שלך ותשאל. אה ועוד משהו מחירים נחמדים פחות או יותר כמו באיבי,רק שמאיבי אני לא מפחד לקנות,מתי שאתה קונה מאיבי(כמה פעמים כבר אמרתי איבי? ;D) יש לך עם מי לדבר.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים נראעה לי פותח התרד עובד על כולנו שיתן איזה תמונה של החבילה עד אז אני לא מאמין.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מישהו פה יודע רוסית? ;Dאני בעקרון לא קורא רוסית, אבל זו לא הבעיה3 אנשים קראו (לי) את האתר ואת הדפים הבאים - בדרך להזמנה ...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אני בעקרון לא קורא רוסית, אבל זו לא הבעיה3 אנשים קראו (לי) את האתר ואת הדפים הבאים - בדרך להזמנה ...לא הבנתי, אתה הולך להזמין מהם?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים עצם זה שפותח הת'רד שותק בנתיים ולא הביא תמונות של המוצרים אצלו בבית זה כבר מחשיד.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים הוא עובד על כולכם אני פשוט לא מאמין שהוא הזמין מוצר כזה בכזה מחיר,ושמוצר בכזה סדר גודל(פיזי) נשלח לארץ במחיר נמוך(רק המחיר של המשלוח הוא הון), לא נתפס במכס והגיע לבית שלו עם שליח שלם ועובד זה פשוט לא הגיוני סתם עובד על אנשים כאן.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לא הבנתי, אתה הולך להזמין מהם? כן, רציתי לבצע קניהאך לא עשיתי זאת כיוון שאין אפשרות לשלם בויזה או בpaypal - למרות שיש לוגואים גם של ויזה וגם של Paypal בכל האתר שלהם.( וכן, רציתי להזמין ב500 $ )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.