עבור לתוכן

לכל האנשים שנגד ההתנחלויות (רובנו) - חובה לראות את זה

Featured Replies

פורסם

תיגר כנגד מי ? כנגד מה ?

• תגובות 95
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הרי זה פשע להשאיר פורום ריק...

פורסם

עוד לא נמאס לכם?

כל יום, הת'רד הזה גדל עוד ועוד ועוד, והוא לא הראשון, ולצערי גם לא האחרון.

אני לא מבין כמה אפשר להתווכח על אותו נושא וללוש אותו שוב ושוב ושוב מכל כיוון שרק אפשר.

לי כבר נמאס מזה מזמן (כנראה בגלל שאני השתתפתי בוויכוחים רבים מספור בנושא, אך רק באתרים מחו"ל), נמאס לי מכל הוויכוחים השטותיים האלו בין לצאת מהשטחים או לא, לפנות התנחלויות או לא, לנקוט בצעדים צבאיים או לא וכו' וכו' וכו', כאשר תמיד מגיעים לאותה נקודה, וסביבה תמיד מסתובבים במעגלים אינסופיים.

לי כבר ממש לא אכפת אם צה"ל יהרוג את כל הפלסטינים או ששרון יחתום על הסכם כניעה והם יקחו את כל המדינה, I couldn't care less

מצדי שתהיה מלחמה גרעינית אזורית או אפילו כלל עולמית, כי אני יודע שבוויכוחים מול אנשים שהם בסופו של דבר בצד שלי, אני לא אשנה ולו את הקלה שבטיפות.

פורסם

ואתה עדיין בכל זאת ממשיך להכנס לפורמי אקטואלייה... מזוכיזם? ;)

פורסם

נכון, אבל רק כדי להסתכל מהצד, אני משתדל להמנע מלהגיב לנושאים הנידונים.

פורסם

עוד לא נמאס לכם?

כל יום, הת'רד הזה גדל עוד ועוד ועוד, והוא לא הראשון, ולצערי גם לא האחרון.

אני לא מבין כמה אפשר להתווכח על אותו נושא וללוש אותו שוב ושוב ושוב מכל כיוון שרק אפשר.

לי כבר נמאס מזה מזמן (כנראה בגלל שאני השתתפתי בוויכוחים רבים מספור בנושא, אך רק באתרים מחו"ל), נמאס לי מכל הוויכוחים השטותיים האלו בין לצאת מהשטחים או לא, לפנות התנחלויות או לא, לנקוט בצעדים צבאיים או לא וכו' וכו' וכו', כאשר תמיד מגיעים לאותה נקודה, וסביבה תמיד מסתובבים במעגלים אינסופיים.

לי כבר ממש לא אכפת אם צה"ל יהרוג את כל הפלסטינים או ששרון יחתום על הסכם כניעה והם יקחו את כל המדינה, I couldn't care less

מצדי שתהיה מלחמה גרעינית אזורית או אפילו כלל עולמית, כי אני יודע שבוויכוחים מול אנשים שהם בסופו של דבר בצד שלי, אני לא אשנה ולו את הקלה שבטיפות.

SOMEBODY PITCH ME ! :lol: מינימייזר חזר בתשובה ;D ;D

הוא ראה את האור :lol: :lol: :lol: אפילו הבן אדם האחרון שחשבתי שיסכים איתי מיישר איתי קו שהדיון הזה סתווווווווווווווווווווווום!

דיי חבר'ה על מה הויכוח כל אחד מושך לכיוון שלו ואף אחד לא ישיג פה כלום הכל חסר טעם ומטרה אז יאללה חאלאס סתם SPAM שמאט את הפורום.

דן בני ידעתי שתמצא גאולה ;D ;D ;D

פורסם

panim.gif

פורסם

נוסטרדמוס

כל כך קשה לך עם הדיונים האלה

אל תכנס

בחייך

יש פה אנשים שכן רוצים לדבר על זה וכן אכפת להם

לך לא, ולדן לא, אל תכנסו.

פורסם

אבל כמה כבר אפשר לדבר על אותו נושא? זה לא משעמם אותך?

אני כבר שמעתי את כל הטיעונים מכל הצדדים, וכל הוויכוחים האלו פשוט לא מעניינים אותי יותר...

פורסם

ואתה מרגיש בצורך בלתי נשלט ליידע אותנו על חוסר העניין שלך?

פורסם

אבל כמה כבר אפשר לדבר על אותו נושא? זה לא משעמם אותך?

אני כבר שמעתי את כל הטיעונים מכל הצדדים, וכל הוויכוחים האלו פשוט לא מעניינים אותי יותר...

זה שיש ת'רד לא אומר שאתה חייב להגיב...

פורסם

ואתה מרגיש בצורך בלתי נשלט ליידע אותנו על חוסר העניין שלך?

לא יותר מהצורך שלך ליידע את כולם, אינספור פעמים, על העניין שלך.

זה לא אומר שאני חייב להגיב, פשוט מעניין אותי למה אתם כן חייבים להגיב?

פורסם

אולי כי פשוט מעניין אותם.

נ.ב אני רואה שאהבת את האבטר שלי אהה?

רוצה שנכתוב שם MiniMizer Ownz Me?

פורסם

חחח...

בקרוב, MiniMizer 0wnz Me 2.0

;)

פורסם

מכיוון minimizer כתב תגובה שלא מעניין אותו הדיון.

ארצה להוסיף את תגובתי שהיא באותה רוח כמו minimizer רק שונה - לא מעניין אותי מה חושב minimizer על הדיון.

אהמ.. רמז דק אהמ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים