פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אני בשלב 21 חחחחתגידו הגהנום זה רק שלב אחד ?? כאילו עכשיו חזרתי למאדים אחרי שהרגתי תמפלצת הענקית :-\ ???
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים תקועעעעעעעעעמ-3 היום בצהריים אני הולך שם בpad 1 2 3 4ואין לאן ללכתאני כבר מכיר את כל החדרים שם כמו הבית שלי מה זהההה לאן הולכים :-\[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אין המשחק הזה פשוט גאוני.מפחיד בצורה שלא חשבתי שמשחק מחשב יוכל להפחיד אותי, ומה שהכי יפה במשחק זה הבחירה שניתנת לשחקן מבחינת איפה ללכת, ולא כמו בכל שאר משחקי ה FPS, שיש רק דרך אחת ללכת בה.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים כרגע סיימתי את המשחק!!! איזה סוף יפה חחחחחח ספוילר למי שרוצה לראות פשוט תעביר אם העכבר מסכן הדןקטור המטורף הזה ראיתם מה קרה לו חחחחחחחחח אני מקווה יהיה המשך אבל אל המשך שיצא עוד 10 שנים!! אני מקווה שזה יהיה כמו בין דום 1 ל-2 רק שנתיים! :-\ :-\ דרך אגב הזמנתי דום 3 ;D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אני באיזה חדר בשלב הראשון ( ;D ) , ויש שם קופסא עם המספר 017 עליה . איך אני פותח אותה ? ;[
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים איך הורגים את התפלץ הראשי האחרון??? זה עם הפנסים האיטלקים המרחפים מעליו...הבנתי שצריך להרוג אותם קודם ואז הוא נעשה פגיע, עשיתי את זה וברגע שאני עושה את זה הוא מייצר חדשים.מה לעשות??
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים תירה לו על הכחול הזה בזמן שהוא מפליץ אותם.באמת מה קרה לדוקטור המטורף?לפי מה שאני הבנתי הוא נהיה ציפור חחח.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אתה צודק חחחחחחחחח איזה מצחיק זה חחחחחח אתה צריך לראות את הסירטון בסוף חחחח דוקטור מסכן הפך לציפור בראש של הציפור חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.