פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים את האמת , עוד לא הגעתי לשלב הזה , אבל עקרונית alt + f4 אמור להציל אותך במקרים כאלה .
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מה עושה השריון??כאילו יש מצבים שהמצב הבריאותי שלי נמוך והשריון נשאר על 125...איך יכול להיות???
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים פשש אני רק בשלב 24... אבל אני משחק אם אוזניות 5.1 ואני מת מפחד לשחק יותר מדי זה מפחיד חחחח הצווחות של היצורים האלה :-\ תחליתו יש 26 או 28?? מה קורה בסוף נגד מי אני נילחם תספרו לי אני אוהב ספוילרים וזה לא מפריע לי בכלל אני לא מבין למה זה בכלל מפריע לאנשים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני אוהב ספוילרים וזה לא מפריע לי בכלל אני לא מבין למה זה בכלל מפריע לאנשים אם יגלו לך את הסוף של סרט מעולה , אתה לא תתבאס? אני חושב שהבהרתי את עצמי טוב *חובה להזהיר על ספויילרים לפני שמפרסמים אותם.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לא אצלי זה בדיוק הפוך אם מגלים לי את הסוף של סרט טוב אני למשל יהיה חייב ללכת לראות אותו!!! וככה גם במשחקים אני אוהב לדעת את הסוף זה נותן לי חשק לשחק יותר כדי גם להגיע ולראות את הסוף הזה למשל מי שסיים את המשחק דום 3 מספר לי אל הסוף של המשחק וזה גורם יל לרצות לסיים את המשחק מהר כדי לראות גם את הסוך... מבין! אני מת אל ספוילרים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לא חחחח אני עדיין בשלב 24 ולא שיחקתי היום בכלל אין לי כוח עכשיו וכמו שרשמתי מפחיד לשחק אם האוזניות של זלמן חחח כואבות יל האוזניים מהצווחות של המפלצות האלה :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים התחלתי לשחק רק היום , ואני כבר תקוע בדרך ל HQ .. יש איזה מקום שצריך להכניס שם קוד או משהו o_0 בטח תקוע באחד המכשירים שאספתי ..
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זרה אני בשלב שצריך להרוג את היצור אם המשגר טילים בסוף זה כבר שלב 26 חחח אני מהיר חחחחח איך הורגים אותו? אני יריתי אליו את כל המלאי של האילים שלי וכל הטילים הירוקים האלה... וכל הפלזה וכל הכדורים והוא עדיין עומד :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי p4 2.0gf4 mx 420512 ddram133mhzהוא עובד על highאבלכיביתי את כל התוכנות במחשב כולל האקספלוררוהמעבד שלי עלה לי מ31 מעלות ל57המשחק עבד כמעט חלק...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים כי הכרטיס שלך ישן.אגב זה technodromתשנה לפני שתתחיל לצבור הרבה הודעות,ואז חבל על היוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.