פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים נראה לי חרא של משחק, אני לא מבין מה ההתלהבות, גרפיקה זה לא הכל במשחקים וגם... אז מה אם יש מנוע גרפי טוב, צריכים להיות להם גרפיקאים מוכשרים מאוד שיצרו טקסטורות ומודלים באיכויות גבוהות... המשחק הוא באיזורים סגורים ככה שקל להם להשתגע מבחינה גרפית, עוד לא ראיתי תמונות מדום 3 בסביבה פתוחה כמו FC וגם הוא בכלל לא נראה משחק כיף, סתם הולכים ויורים במפלצות וזומבים... לא נמאס ?במשחקים שלי אני מחפש קצת יותר.עד שאני לא רואה איזה מוד שגורם לכל העולם הזה להתעלף או ביקורת של אנשים שגמרו באמצע המשחק אני לא חולם אפילו לקנות את המשחק או לקנות חלק חומרה בשבילו, פשוט חבל על הכסף וחבל על הזמן.אולי DOOM היה פורץ הדרך לכל משחקי הFIRST PERSON SHOOTER אבל כשאני נזכר בו אני זוכר משחק אפל, לא ממש כיפי, מדכא ויבש.שמע, אתה צודק כל יום יוצא משחק כזה, אז אין מה להיתלהב... תודה שפתחתה לנו את העיניים!!********
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כי DX9 לא פועל שם...תגידו, איך האינטיליגנציה המלאכותית במשחק? המנוע הפיסיקלי?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים האינטיליגנציה המלאכותית מהטובה שאני ראיתי לפחות !!ומה זאת אומרת דייטיקס 9 ?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים זאת אומרת שהכרטיס שלך לא מריץ את כל האפקטים של DirectX 9, וזה אומר שהוא לא מריץ הרבה אפקטים...
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים ומה זה אומר תסביר לי ..." dx9 - radeon 9500 upwardsdx8.1-8.0 - gfti\radeon8500-9200 "
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אני מצפה הרבה יותר ל-HL2 מאשר ל-DOOM3. : גם אני רק אחרי שיצאתי מהבדיקה שלי לדום3 שמתי לב שהתלהבתי הרבה יותר מהבטא של HL2 מאשר מדום, הוא היה יותר צבעוני ויותר מיוחד.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים בנתיים התמונות שהועלו קצת מאכזבות אותי ציפתי לגרפיקה יותר איכותית רוב התמונות כמו צירוף של ריבועים שאף אחד לא ניסה להחליק. מה רמת הפילטרים אצלכם?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים וואי אני אישית מחכה בכלל לסטלקר כי זה הולך להיות משחק קטלני!!הם לא מוציאים אותו עכשיו כי הרי יוצאים שני משחקים שיכולים להורס את המחירות של סטלקר!! והם כמובן HL2 ו-DOOM3 :-\
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים טוב היום בבוקר כבר שיחקתי במשחק. משחק מדהים מכל הבחינות. הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי.המשחק דווקא לא פועל לאט, אבל זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון!!!! חשוב מאוד מאוד. אני חייב כבר את ה-512 הנוספים שהזמנתי.....
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לכל אלו שיש להם כבר את המשחק : ניסיתם לשחק מולטיפלייר? או שאין עם מי? לגבי התמונות :נראה לי שצריך להוסיף לכרטיסי המסך פילטרים חדשים המעלים את רמת הבהירות בהרבה , לא רואים הרבה בתמונות ...
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים [ltr]it still doesnt help... it still doesnt bring the console. i tried to bind other keys for the console, yet neither worked.[/ltr]ניסית ~+ctrl+alt? כי קראתי באיזה פורום שמישהו גם הייתה לו בעיה כמו שלך וזה פעל לו כשהוא עשה את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים עכשיו שיחקתי בדום והגעתי לקטע שאחרי השלוש מפלצות שזורקות חרא אדום עלייך..........לא התלהבתי מהמשחק עלילה של HLהתחמושת חראאין אזורי פגיעה..... יעני אם אני אראה לו בראש וברגל אותו דבריותר מדי חשוך ויותר מדי מציאותיחוץ מהמנוע הגרפי משחק חרא.הוא טוב רק למולטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.