עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נראה לי חרא של משחק, אני לא מבין מה ההתלהבות, גרפיקה זה לא הכל במשחקים וגם... אז מה אם יש מנוע גרפי טוב, צריכים להיות להם גרפיקאים מוכשרים מאוד שיצרו טקסטורות ומודלים באיכויות גבוהות... המשחק הוא באיזורים סגורים ככה שקל להם להשתגע מבחינה גרפית, עוד לא ראיתי תמונות מדום 3 בסביבה פתוחה כמו FC וגם הוא בכלל לא נראה משחק כיף, סתם הולכים ויורים במפלצות וזומבים... לא נמאס ?

במשחקים שלי אני מחפש קצת יותר.

עד שאני לא רואה איזה מוד שגורם לכל העולם הזה להתעלף או ביקורת של אנשים שגמרו באמצע המשחק אני לא חולם אפילו לקנות את המשחק או לקנות חלק חומרה בשבילו, פשוט חבל על הכסף וחבל על הזמן.

אולי DOOM היה פורץ הדרך לכל משחקי הFIRST PERSON SHOOTER אבל כשאני נזכר בו אני זוכר משחק אפל, לא ממש כיפי, מדכא ויבש.

שמע, אתה צודק כל יום יוצא משחק כזה, אז אין מה להיתלהב... תודה שפתחתה לנו את העיניים!!

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כי DX9 לא פועל שם...

תגידו, איך האינטיליגנציה המלאכותית במשחק? המנוע הפיסיקלי?

פורסם

האינטיליגנציה המלאכותית מהטובה שאני ראיתי לפחות !!

ומה זאת אומרת דייטיקס 9 ?

פורסם

dx9 - radeon 9500 upwards

dx8.1-8.0 - gfti\radeon8500-9200

פורסם

;)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

זאת אומרת שהכרטיס שלך לא מריץ את כל האפקטים של DirectX 9, וזה אומר שהוא לא מריץ הרבה אפקטים...

פורסם

ומה זה אומר תסביר לי ...

" dx9 - radeon 9500 upwards

dx8.1-8.0 - gfti\radeon8500-9200 "

פורסם

אני מצפה הרבה יותר ל-HL2 מאשר ל-DOOM3. ::)

גם אני

רק אחרי שיצאתי מהבדיקה שלי לדום3 שמתי לב שהתלהבתי הרבה יותר מהבטא של HL2 מאשר מדום, הוא היה יותר צבעוני ויותר מיוחד.

פורסם

בנתיים התמונות שהועלו קצת מאכזבות אותי ציפתי לגרפיקה יותר איכותית רוב התמונות כמו צירוף של ריבועים שאף אחד לא ניסה להחליק. מה רמת הפילטרים אצלכם?

פורסם

וואי אני אישית מחכה בכלל לסטלקר כי זה הולך להיות משחק קטלני!!

הם לא מוציאים אותו עכשיו כי הרי יוצאים שני משחקים שיכולים להורס את המחירות של סטלקר!! והם כמובן HL2 ו-DOOM3 :-\

פורסם

טוב היום בבוקר כבר שיחקתי במשחק. משחק מדהים מכל הבחינות. הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי.

המשחק דווקא לא פועל לאט, אבל זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון זיכרון!!!! חשוב מאוד מאוד.

אני חייב כבר את ה-512 הנוספים שהזמנתי.....

פורסם

לכל אלו שיש להם כבר את המשחק : ניסיתם לשחק מולטיפלייר? או שאין עם מי? :P

לגבי התמונות :נראה לי שצריך להוסיף לכרטיסי המסך פילטרים חדשים המעלים את רמת הבהירות בהרבה , לא רואים הרבה בתמונות ...

פורסם

[ltr]it still doesnt help... it still doesnt bring the console. i tried to bind other keys for the console, yet neither worked.[/ltr]

ניסית ~+ctrl+alt? כי קראתי באיזה פורום שמישהו גם הייתה לו בעיה כמו שלך וזה פעל לו כשהוא עשה את זה.

פורסם

עכשיו שיחקתי בדום והגעתי לקטע שאחרי השלוש מפלצות שזורקות חרא אדום עלייך..........

לא התלהבתי מהמשחק עלילה של HL

התחמושת חרא

אין אזורי פגיעה..... יעני אם אני אראה לו בראש וברגל אותו דבר

יותר מדי חשוך ויותר מדי מציאותי

חוץ מהמנוע הגרפי משחק חרא.

הוא טוב רק למולטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים