פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש אלמנה שחורה בארץ? לא ,איפה בדיוק את גר? אני דימונאי אבל דודה שלי שנעקצה היא מראשון.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים ולמה הכוונה לא לבנות שיש שם נרגילה?כי עד כמה שידוע לי אין להן 8 זרועות ומלא עיניים...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר DiabloVT אתה בטוח שזה אלמנה שחורה ולא עכביש אחר? בעעע מישהו הביא לפה אלמנה שחורה ,חייבים להרוג את כולם :2gunsfiring: ככה שלא יהיה יותר בארץ אלמנה שחרה
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אתה לא יכול הם התחילו להתרבות זה כמו שתנסה להרוג את כול הנמלים בארץ.בטוח יש אלמנות שחורות בארץ עם כול הספינות והמטוסים בטוח כמה תפסו טרמפ לכאן זה נכון לכול העולם אני חושב.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר אתה לא יכול הם התחילו להתרבות זה כמו שתנסה להרוג את כול הנמלים בארץ.בטוח יש אלמנות שחורות בארץ עם כול הספינות והמטוסים בטוח כמה תפסו טרמפ לכאן זה נכון לכול העולם אני חושב.חחח אתה מצחיק אותיאפשר לחשוב שיש להם מוח של בן אדם''תפסו טרמפ''מי יעשה דבר כזה,למ שהוא ירצה להביא עכבישים כאלה לפה?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים דבר ראשון אני לא מאמין שהתרד הזה הגיע ל 9 עמ'.דבר שני שהוא התכוון תפסו טרמפ זה לא שהם עלו למטוס ונכנסו למחלקת עסקים,הוא התכוון נגיד שבמקרה באו עם איזה מטען נכנסו לאיפה שהגלגלים מתקפלים או משהו לא יודע מה.זה כמו שדבורה נוחתת על פרח האבקנים נדבקים אלייה והיא מפזרת אותם.ובטח הוא ירצה להביא כאלה כדי להפחיד אותך ;Dבכל מקרה לי היה פעם מפגש עם עכביש בגודל של יד של בן אדם.משהו מפחיד, הוא היה על דשא מול הבית שלי. ואני גר בעיר.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מה כול כך מפחיד בחיה קטנה ומסכנה מקסימום היא מעצבנת אותך אתה דורך עליה או במקרה הגרוע מעיף אותה בבעיטה מה כול כך קשה.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר כן הייתי רוצה לעשות את זה אבל גודל של כף יד זה יותר מדי מפחיד.עכשיו אני פוחד כי אמרת שאלמנה שחורה יש בארץועוד בעיקר בבתים.אני הולך לרסס עכשיו את כל הבית שלי :evil_laughterperple:
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים תשמע יש כמה סוגי עכבישים.. אם אתה מביא לי עכביש כזה קטן כמו שיש לפעמים בבית ומביא לי כזה עכביז גדול ומכוער, וארסי כמו האלמנה השחורה, אין מה להשוות! :-\
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר סתם שאלה בן כמה אתה ? מה זה משנה? בגלל שאני מפחד מעכבישים? מה אני יעשה שאני פוחד מעכבישים גדולים?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים סתם שאלה בן כמה אתה ?חח רציתי לשאול את זה קודם אבל אמרתי עזוב יש גם בריונים שיכולים לפחד מעכבר פחד לא קשור לגיל.ריסוס לא יעזור פשוט תמשיך לחיות, התרד הזה במקום לפתור לך את הבעיה רק הגדיל אותה רוצה לפתור אותה תתחיל לאסוף עכבישים או שתקנה טרנטולה היא גדלה בתוך אקווריום ככה שאין לך מה לפחד ממנה ולאט לאט ככול שתסתכל עליה יותר תתרגל אליה והפחד יעבור. ככול שהדיון הזה ימשיך אתה תפחד יותר.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים הבורות...אלמנה שחורה קיימת בכל העולם בצורה טבעית ולא רק בארה"ב (ליתר דיוק בכל האזורים המדבריים יחסית בעולם כמו למשל ישראל)היא אומנם בעלת ארס מאוד מאוד חזק אבל היא מזריקה רק כמות קטנה מאוד של ארס כל פעם ולכן רק אנשים מעל גיל 60 או מתחת לגיל 16 עלולים לדרוש טיפול רפואי אחרי נשיכהרק לילדים בני 6 ומטה או במקרים חריגים זה חובה לגשת לבית חולים בכלל והאחוז תמותה בקרב כלל האוכלוסיה הוא אפסינ.ב. טרנטולה בכלל לא נחשבת לעכביש קטלני הארס שלה יכול להיות לא נעים אבל בהחלט לא משהו רציני היא פשוט נורא גדולה ונראית מפחיד ולכן אנשים האמינו פעם שהיא ממש ארסית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.