פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אם תדרי ה AGP\PCI לא נעולים, כשאתה מעלה את הבאס התדרים עולים\יורדים (תלוי במהירות באס) ויכולים להשפיע על שאר הרכיבים במחשב (כמו כרטיסי הרחבה כרטיסי אונבורד דיסקים קשיחים כ.מסך וכו..) ה AGP צריך להיות נעול על 66 וה PCI על 33.. נדמה לי שבלוח שלך זה בא נעול במקור אבל עדיף לבדוק לפני שמתחילים.. ברוב המקרים זה יהיה בחלון שאתה משנה את המכפלה של המעבד, אני ינסה בנתיים לברר עם בעלי לוחות דומים ואם אני ימצא איפה זה ממוקם אני יגיד לך..(כדרך אגב לגיגהבייט יש מן אהבה לג'אמפרים וסוויצ'ים על הלוח, אני מקווה בשבילך שהם לא מיקמו פיזית את הנעילה..)
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר חברה אי מצטער על ההקפצה... אבל זה כמעט הגיע לדף 3... אני חייב את עזרתכם דחוווווווווווף !!!
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים בלוחות של GIGABYTE יש הגדרות BIOS מתקדמות הם מסתירים כברירת מחדל.. נכנסים ל-BIOS, לוחצים ביחד CTRL+F1 והנה מתגלות אפשרויות חדשות ומרתקות (אם הלוח באמת טוב )
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לי יש GA-8S655FX ULTRA ואצלי זה ככה :1.כנס ל-Frequency/Voltage Control2.ב-AGP/PCI Clock Conrol תשנה ל-Manual3.ב-AGP Clock תשאיר 66 וזהו !
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר טוב חברה... זה מה כתוב לי ב fre... / voltage : auto ddetect pci / dimm clk [enabled] 1 spread spectrum [enabled] 1 cpu clock [215 mhz] 1 cpu voltage................. AGP OVERVOLTAGE [AUTO] 1 והאפשרויות הנוספות זה : +0.1v +0.2v אין מניואל !!! עוד שאלה........ מזה ה: agp driving value? ולמה לעזאזל אני לא יכול להרים את המהירות של הזכרונות ???? צודההההה
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים נדמה לי שהם מסתירים אפשרויות מתקדמות של הביוס ממשתמשים לא מנוסים כמוך.. אז חפש ברשת סקירה על הלוח או פורום משתמשים בכדי לדעת איזה מקשים ואיפה ואולי כתוב בספר המשתמש של הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.