Merrymoon פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 לא אכפת לי אבל מה הקטע עם כדורי הגולף? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ISmile4U פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 טוב אני אוהב לאכול כל מיני דברים ואני גם אוהב לבשל. ביום שיש יהאחרון הכנתי מרק בין זונה מזה טעים כל המשפחה בארוחת הערב אהבה. הובכן אז ככה: לקחתי איזה רבע קילו בשר עגל בקר (לבקש מהקצב בשר לגולש רצוי בשר עגל) ותבלתי אותו קצת בקמח לבן כמו כן קמחתי גם עצמות עגל בקר את הכל יחד טגנתי במעט שמן זית בתוך סיר עמוק. נותנים לבשר ליסגר ואז הוספתי לזה איזה 6-7 תפוחי אדמה חתוחים לקוביות וכן איזה 3-4 גזרים חתוחים לקוביות נותנים לזה להתבשל קצת איזה 5-10 דקות ומוסיפים לזה מים עד שהכל מה שבסיר מתכסה. לזה הוספתי 4 קופסאות של שעועית: 2 של שעועית לבנה היינץ ברוטב עגבניות ו 2 של שעועית אדומה היינץ ברוטב עגבניות. הוספתי סלרי קלוף וגבעולי סלרי חתוך ושורש לכל זה הוספתי רסק עגבניות עם קצת בצל (השתמשתי ברסק כזה שבעיקרון נועד לשקשוקה נדמה לי של יכין) הוספתי שום קטוש כיד המלך פלפל שחור ומלח ו 4 כפות מרק ירקות אפשר ואולי כדאי מרק עוף שאותם המסתי לפני כן בכוס עם מים חמים. הוספתי מאט יין אדום ולכל מה שבסיר נתתי להתבשל כ 3 שעות. יצא פיצוץ . קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bug2000 פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 טוב אני אוהב לאכול כל מיני דברים ואני גם אוהב לבשל.ביום שיש יהאחרון הכנתי מרק בין זונה מזה טעים כל המשפחה בארוחת הערב אהבה.הובכן אז ככה:לקחתי איזה רבע קילו בשר עגל בקר (לבקש מהקצב בשר לגולש רצוי בשר עגל) ותבלתי אותו קצת בקמח לבןכמו כן קמחתי גם עצמות עגל בקר את הכל יחד טגנתי במעט שמן זית בתוך סיר עמוק.נותנים לבשר ליסגר ואז הוספתי לזה איזה 6-7 תפוחי אדמה חתוחים לקוביות וכן איזה 3-4 גזרים חתוחים לקוביותנותנים לזה להתבשל קצת איזה 5-10 דקות ומוסיפים לזה מים עד שהכל מה שבסיר מתכסה.לזה הוספתי 4 קופסאות של שעועית: 2 של שעועית לבנה היינץ ברוטב עגבניות ו 2 של שעועית אדומה היינץ ברוטב עגבניות.הוספתי סלרי קלוף וגבעולי סלרי חתוך ושורשלכל זה הוספתי רסק עגבניות עם קצת בצל (השתמשתי ברסק כזה שבעיקרון נועד לשקשוקה נדמה לי של יכין)הוספתי שום קטוש כיד המלךפלפל שחור ומלח ו 4 כפות מרק ירקות אפשר ואולי כדאי מרק עוף שאותם המסתי לפני כן בכוס עם מים חמים.הוספתי מאט יין אדום ולכל מה שבסיר נתתי להתבשל כ 3 שעות.יצא פיצוץ .והעיקר, היו נפגעים? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
stingeR- פורסם 2004 באוגוסט 17 Share פורסם 2004 באוגוסט 17 :-\ קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.