waizman פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MacGyver פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 אני "רוקח" רוטב מקטשופ וקוטג' ויכול לאכול איתו כמעט הכל.....איתן קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
modgod פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! :nono: מלאווח עם קוטג' וקטשופ :xyxthumbs: קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
yot פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 זה מאכל שחבר שלי המציא... תיקח גבינה צהובה, תמרח עליה קטשופ, תתקע אותה בפיתה עם מלפפון חמוץ עגבניה פלפל ומלפפון חי ובתאבון קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
PhP dUdE פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 בעע אני לא יכול לאכול מאכלים כאלו הדבר הכי מוזר שאכלתי בכול החיים שלי זה נקנקיות עם קטשופ קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
alexta-z פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 פרוסה---->חומוס----->גבינת עמק---->פסטרמה הודו מעושנת----->פרוסה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Vatos-Locos פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 בונא יא מגזיםםםםם איך הכנסת את זה לפה יא מטורףףףרגע ושרדת את זה או שהיו צריכים לעשות לך שטיפת קיבה ?נקניקיות עם קטשופ, איזה שריטה..... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
^DaRk-MiNd^ פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 קחו חבילת וופלות ותשימו אותה בפריזר עד שתזכרו בה. זה הופך את זה לאוכל מתוק וקריר, מתאים במיוחד לימים שהקרם של הוופלות מתחיל להיות רך ולהפר את הררכית המבנה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BURTON פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 פרוסה---->חומוס----->גבינת עמק---->פסטרמה הודו מעושנת----->פרוסה אין לי בעיה עם הבשר וחלב אבל חומוס?!?! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
alexrta פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 לי אין שילובים מוזרים אבל יש לי חבר שאוכל קטשופ אם גלידה בעצם הוא אוכל כל דבר אם קטשופ קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
zurkin1232 פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 פיצה "מעדנות" עם קוטג' וטונה. ממש טעים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
PhP dUdE פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 איזה חיה אני הא? ;D קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
waizman פורסם 2004 באוגוסט 16 מחבר Share פורסם 2004 באוגוסט 16 אני גם אוהב להשאיר את החבילה של העוגיות פתוחה ככה שהם מתרככות ולא קשות יותר (כמובן עושים חתך סמוי כדי שאמא לא תכניס לאיזה אריזה אטומה ואז לא עשינו כלום).גם יש לי סנדוויץ' עצלנות שאני עושה כשאני רעב אבל אין לי כוח לאכול או להכים כלום:פיתה, רסק עגבניות, גבינת עמקכמו טוסט רק צנוע יותר, מהיר יותר, ואכיל יותר.בכלל השילוב של לחם>>גבינה>>רסק שווה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BURTON פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 אני גם אוהב להשאיר את החבילה של העוגיות פתוחה ככה שהם מתרככות ולא קשות יותר (כמובן עושים חתך סמוי כדי שאמא לא תכניס לאיזה אריזה אטומה ואז לא עשינו כלום).why do they always do that?? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yotam_ פורסם 2004 באוגוסט 16 Share פורסם 2004 באוגוסט 16 לא חושב שאני שרוט כמוכם, אבל יש דבר אחד שאני מכור אליו.קולה עם מיץ מנגו. פשוט אין על זה. כאילו תחשבו, המיץ הכי טעים - מנגו, עם המוגז הכי טעים - קולה. אפשר להשתלט עם זה על העולם.אני גם מכור לבמבה, ואם יש יוגורט (נורמלי, בלי טעם מיוחד) בבית אז אני דוחף את זה לכמעט כל דבר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.